واقعا به کمک نیاز دارم ...
-
سلام بعد یه سال الان باز اومدم انجمن واقعا به کمک نیاز دارم امسال سال سوم کنکورمه قرار گذاشتم از اول 8 شروع کنم یه چند روزی خوب بودم ولی دیگه از به بعد یه عالمه بهونه اوردم و نخوندم سال پیش هم دست پا شکسته خوندم 6900 منطقه 3 ریاضی شدم ولی گفتم امسال بمونم میترکونم ولی نمیدونم چرا اینطوری شدم حتی بعضی موقع ها میگم ولش کن کارگری بهتره واقعا نمیدونم چرا میدونم خیلی خنده داره ولی واقعا راست میگم اصلا خسته شدم تا میخام هر روز شروع کنم این فکرا میاد تو ذهنم الان واقعا به انگیزه نیاز دارم التماس میکنم کسی کمکم کنه !! مرسی
-
salam manam sale sevvom e tajrobiam va messe to daqon...
-
سلام بعد یه سال الان باز اومدم انجمن واقعا به کمک نیاز دارم امسال سال سوم کنکورمه قرار گذاشتم از اول 8 شروع کنم یه چند روزی خوب بودم ولی دیگه از به بعد یه عالمه بهونه اوردم و نخوندم سال پیش هم دست پا شکسته خوندم 6900 منطقه 3 ریاضی شدم ولی گفتم امسال بمونم میترکونم ولی نمیدونم چرا اینطوری شدم حتی بعضی موقع ها میگم ولش کن کارگری بهتره واقعا نمیدونم چرا میدونم خیلی خنده داره ولی واقعا راست میگم اصلا خسته شدم تا میخام هر روز شروع کنم این فکرا میاد تو ذهنم الان واقعا به انگیزه نیاز دارم التماس میکنم کسی کمکم کنه !! مرسی
saeed1p سلام. واقعیتش من 11 امم. ولی خب خیلی مغزم درگیره خیلی چیزاس و خب چون فکر همه چیو کردم شاید بتونم ج بدم بت
ببین اول نگاه کن ببین رشته ای ک میخونیو دوس داری یا ن
اگ اره خب میشه ی راه: a
اگه ن میشه راه دیگ ای: b
a: سعی کن هدفتو مشخص کنی وو بگو مسلن ب فلان دلیل و فلان دلیل هدف من اینه
یکی بخاطر موفقیت خودش فلان هدفو داره یکی بخاطره اینکه میخاد خونوادشو سرو سامون بده. یکی بخاطر آینده ش. یکی بخاطر چمیدونم جواب زحمتای مامان باباشو دادن یا حتی پز دادنم میتونه دلیلت باشه
بعد بشین فک کن ک ایا واقعا میخای بهش برسی یا ن. برات مهم نی رسیدن بهش
اگه برات مهم نیس دورشو خط قرمز بکش. چرا؟ چون اولن ملوم میشه واقعا رشته تو دوس نداری و راهت میشه b. دومن با ادامه دادن این راه فقط وقتو عمرتو تلف میکنی -
saeed1p میدونی خب بیشتر دانش آموزا مشکلشون نخوندن و بلد نبودن نیس
خستگی تو راهه کنکور
بی دقتی
ذهنای مشغول
استرس
فلانی بهتره من نیستم
ترازم فلانه خوب نیس
بهتر ازین نمیشم
مامان بابام فلانن
داداشم/ابجیم داره بمن نگا میکنه
فلانی بهم فلان چیزو گفت
و
و
و
و خیلی چیزای دیگن ک میان مانع میشن برسی ب چیزی ک میخای. باید سعی کنی تمام این مدت کلن بیخیال حرف مردمو دوستاتو حتی و حتی پدر مادرت بشی
و نهایت تمرکزتو بزاری رو فقط و فقط خودت و آینده ت -
saeed1p میرسیم ب دومی ک میشه b
خیلیا خیلی دست کم گرفتنش ولی موفقیت قطعی تو این راه اتفاق میفته
چرا؟ چون میری سمت علاقه ت و چون علاقه داری یهش از هیچ تلاشی دریغ نمیکنی ک هیچ خوشتم میاد! میدونی ینی دیگ خسته نمیشی ازش
اینکه نظام آموزشی ایران ب تو نمیخوره وو ب بعضیا میخوره دلیل نمیشه تو بشی ی بدبخت ک موفق نشد و اونا موفق
بحث سر اینه ک پیدا کنی چی باهات همخونی داره
مال یکی هنره
موسیقیه
گرافیکه
ورزش های مختلفن
چمیدونم خلبانی وو نویسندگی وو تجارت و....
خیلی چیزان
ک حتما تو مال خودتو میدونی
یحتمل چیزیه ک از بچگی زوم زیادی روش داشتی وو بهت گفتن توش استعداد داری
ببین تو این راه چیزی ک مهمه باور ب خودته
رتبه ی 300 و خورده ای هزار امسال اومده بود مدرسه ما
میگفت دیزنی قبولش کرده بره امریکا
2 ماه دیگ هم خونوادشو میبرن
میگفت بعد کنکور همه ی طرحای گرافیکی ک این سالای کنکور تو وقت آزادش کار کرده رو فرستاده اوناعم خوششون اومده
دارم میگم اشتباهه کنکورو آخر راه ببینی
کنکور و این نظام با بعضیا جوره
اگ با تو جور نیست مشکل تو نیست!
خودتو باور کنی وو چیزی ک دوس دارین بری موفق میشی -