زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95)
-
DR.PeRshIA در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
alireza-k96 در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام اگر کسی اطلاع داره میشه در مورد روش خواندن تاریخ ادبیات و املاء و معنی لغت رو توضیح بده توی این سه مورد واقعا گیج شدم و نمیتونم توی ازمون ها بیشتر از 70% بزنم . اگر کسی با استاد ارتباط داره ممنون میشم بپرسه و بگه
والا با استاد که در ارتباط نیستم اما میتونی اینجوری بخونی لغات رو
هر شب روزی یک دس دو درس هرچقد میتونی از روی کتاب لقمه الگو و... بخونی
بعد فردا شب هم مرور دیشبیا رو بکنی هم جدید بخونی
باز فردا شب هم مرور هم جدید روز سوم که خوندی اون مروری هارو هرکلمه که میبینی خیلی سخته و بعد از 3 روز مرور هنوز یادنگرفتی ی عللامت کوچیک کنارش میزنی بعدش دیگه برای مرور نمیری کلشونو بخونی همون علامتیا رو میخونی و روز جمعه اخر هفته تمام چیزیو توی هفته خوندی مرور میکنی
این مال لغات و املا که کم کم بخونی لغات رو یاد بگیری ناخوداگاه املاتم قوی تر میشه
در مورد اثارم میتونی کتاب الگو رو بگیری تصویر سازی کرده اما لازمش تکرار و تمرین زیاده شما باید هر شب برای وقت بزاریتاریخ ادبیاتش تست داره ؟؟؟ من 4 تا مبحثیارو دارم خیلیییی خوبن!!
Dr.Saraaa در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
DR.PeRshIA در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
alireza-k96 در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام اگر کسی اطلاع داره میشه در مورد روش خواندن تاریخ ادبیات و املاء و معنی لغت رو توضیح بده توی این سه مورد واقعا گیج شدم و نمیتونم توی ازمون ها بیشتر از 70% بزنم . اگر کسی با استاد ارتباط داره ممنون میشم بپرسه و بگه
والا با استاد که در ارتباط نیستم اما میتونی اینجوری بخونی لغات رو
هر شب روزی یک دس دو درس هرچقد میتونی از روی کتاب لقمه الگو و... بخونی
بعد فردا شب هم مرور دیشبیا رو بکنی هم جدید بخونی
باز فردا شب هم مرور هم جدید روز سوم که خوندی اون مروری هارو هرکلمه که میبینی خیلی سخته و بعد از 3 روز مرور هنوز یادنگرفتی ی عللامت کوچیک کنارش میزنی بعدش دیگه برای مرور نمیری کلشونو بخونی همون علامتیا رو میخونی و روز جمعه اخر هفته تمام چیزیو توی هفته خوندی مرور میکنی
این مال لغات و املا که کم کم بخونی لغات رو یاد بگیری ناخوداگاه املاتم قوی تر میشه
در مورد اثارم میتونی کتاب الگو رو بگیری تصویر سازی کرده اما لازمش تکرار و تمرین زیاده شما باید هر شب برای وقت بزاریتاریخ ادبیاتش تست داره ؟؟؟ من 4 تا مبحثیارو دارم خیلیییی خوبن!!
اره همش تست داره
-
Kolsum
درود بر شما بانوی پارسی
میشه بمنم بگید چه آرایه هایی مربوط ب تجربیه
بصورت کامل سپاسگذارم -
meysam
درود بر تو میثم جون
آره فهمیدم فقط ی سوال دیگه
مثلا درس کاوه دادخواهو ببین توش هزار تا شخصیت هست و هرکدوم ی توضیحی داره تو کتاب الگو هم نوشته توضیحاتشو حالا میخوام بدونم این جور درسا رو هم وارد متنش بشیم یا ن همون حد تاریخ ادبیات سر فصل و سر شعرا کافی هستش
سپاسگذار میشم جواب بدی
دمت گرم داداشم -
Kolsum
درود بر شما بانوی پارسی
میشه بمنم بگید چه آرایه هایی مربوط ب تجربیه
بصورت کامل سپاسگذارمD.r Esmaili ادبیات زیاد خوندیاااااااا
-
@moslem44 حفظیامون ضعیفه دیگه. تو مدرسه بس که رو ریاضی و فیزیک زوم کردن ذره ای به ادبیات اهمیت ندادن. حالا اینجوری شدم. \\
-
الان ساعت 4.35 صبح و ساعت 8 امتحان ادبیات . به قدری ادبیات خوندم که الان میتونم یه منظومه عاشقانه در حوزه ادبیات غنایی به صورت منثور بنویسم
-
خسته نباشین استاااااد یه عمر بود نمیدونستم استعاره یعنی چی
مررررررسی
-
باورتون نمیشه قرابت رو دیدم چقد خوشحال شدم مرسیییییی!
-
سلام
من جزوه دانلود کردم ولی همه کلماتش تو هم است
میخواستم بدنم برا شما هم همینطوریه -
@moslem44 در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
حمیدرضا چی میگه تو قرابت اخه!؟قرابت که همش تسته
نحوه ی خوندن بیت کلمات نزدیک به همو اینجور چیزا که مقدمات تست هست با اینا راحت تر میشه تستو جواد داد
تو ی کلمه رو رَستم بخونی تا رِستم بخونی فرق میکنه دیگه -
@moslem44 در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
حمیدرضا چی میگه تو قرابت اخه!؟قرابت که همش تسته
نحوه ی خوندن بیت کلمات نزدیک به همو اینجور چیزا که مقدمات تست هست با اینا راحت تر میشه تستو جواد داد
تو ی کلمه رو رَستم بخونی تا رِستم بخونی فرق میکنه دیگهDR.PeRshIA اره اینم تاثیر داره درسته