زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95)
-
amirh.m7 در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
دوستان ایدی کانال استاد چیه؟
-
دمت گرم داداش
-
amirh.m7 در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
دمت گرم داداش
خواهش:)
-
سلام دوستان آلایی !همگی خسته نباشید!
من تو چنل استادم گشتم ولی نتونستم جزو استاد رو پیدا کنم! کسی لینکشو داره بده بهم؟ -
"خیلی" وقت پیش استاد امینی توی چنلشون گذاشتند که "جزوه فصل 6 مبحث تست خیز کنکور با تمامی نکات-به زودی"
ولی گمان میکنم که به زودی استاد هنوز نیومده ...
نمیدونم چرا رسیدگی نمیشه، ولی خیلی از بچه ها هستن که واقعاً به این جزوه ها نیاز دارن. خیلی ها هستن که هر روز منتظر تکمیل شدن بقیه جزواتن و به استاد پیام میدن که جزواتشونو زودتر بزارن. یا من بارها خیلی ها رو دیدم که n بار توی همین سایت کامنت گذاشتند که استاد امینی لططططططفاً بقیه جزوه ها رو قرار بدین . خودمم یکیشونم/ولی فک کنم این بار هم فرجی نشه و اون n بار فقط بشه n+1 بار.
فک کنم استاد تا 2K شدن کانالشون میخوان صبر کنند تا شاید اون موقع جزوه ها رو بزارن.
به امید موفقیت هر کی که زحمت میکشه!
بدرود. -
#تدریس #صفرتاصد #زیست #سوم - جلسه 15
آقای #امینی راد
#تجربی
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/15/30/5690
@alaa_sanatisharif
-
آقای امینی فکر کنم شما دوتا برادر میخواید کمپلت ثواب هارو یک جا ببرید برادرتون که سه تا کلاس رو یک جا میبره جلو وشما هم یکی رو که زرنگی کردین قبلا درس دادین و یکی رو هم دارید عااالی پیش میبرید . بسیار ممنونم از شما
.
آرزومند آرزوهاتون علی رضا از بجنورد -
آقای امینی فکر کنم شما دوتا برادر میخواید کمپلت ثواب هارو یک جا ببرید برادرتون که سه تا کلاس رو یک جا میبره جلو وشما هم یکی رو که زرنگی کردین قبلا درس دادین و یکی رو هم دارید عااالی پیش میبرید . بسیار ممنونم از شما
.
آرزومند آرزوهاتون علی رضا از بجنورد -
سلام
یه سوال داشتم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه مرسی
آیا اووسیت اولیه کروموزوم همتا داره یا نه؟ -
سلام
آیا اووسیت اولیه کروموزوم همتا داره یا نه؟reza basami در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
سلام
آیا اووسیت اولیه کروموزوم همتا داره یا نه؟سلام.
بله داره
چون دیپلوئیده و اول میتوز میکنه و بعد میوز...
پس داره... :| -
سراسری 87 گفته نداره
یه سوال دگ اووسیت ثانویه بالغه؟یا نابالغ -
سلام سرعت بیشتر نمیشه تو زیست...البته از تمام زحمات مجموعه ی الاء تشکر جانانه داریم
-
سراسری 87 گفته نداره
یه سوال دگ اووسیت ثانویه بالغه؟یا نابالغreza basami
چجوری میشه؟
صفحه 238 کتاب درسی امسال
نوشته اووسیت اولیه دیپلوئیده
یعنی کروموزوما دوتا دوتا شبیه به همن درسته؟؟؟
پس همتا دارد. -
سلام و وقت بخیر و خدا قوت خدمت تمام آلایی ها
ببخشین من دنبال فایلای تدریس کامل سال سوم و پیش استاد امینی که مربوط به سال های قبل باشه بودم که نتونستم تو سایت آلا پیدا کنم
باید تا عید، سال سوم و پیش رو تموم کنم واس خاطر همین نمیتونم با فایلای امسال برم جلو چون از برنامه م عقب میمونم
دو بارم تو قسمت "تماس با ما" پیام دادم ولی هیچ جوابی نیومد برام
اگه کسی راهنمایی ام کنه ممنون میشم -
ببخشین من دنبال فایلای تدریس کامل سال سوم و پیش استاد امینی که مربوط به سال های قبل باشه بودم که نتونستم تو سایت آلا پیدا کنم
باید تا عید، سال سوم و پیش رو تموم کنم واس خاطر همین نمیتونم با فایلای امسال برم جلو چون از برنامه م عقب میمونم
اگه کسی راهنمایی ام کنه ممنون میشمmobinpakza در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
اگه کسی راهنمایی ام کنه ممنون میشمسلام
فقط سال دوم رو تدریس کردن
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/15/16/ -
@parastu23 اشتبا زیاد داره
ی اشتباهی کردم فاگو گرفتم.توش غلط غلوط علمی و نگارشی داره.اعتمادمو ب کتابا از دست دادم