سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95)
-
amirh.m7 در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
دمت گرم داداش
خواهش:)
-
"خیلی" وقت پیش استاد امینی توی چنلشون گذاشتند که "جزوه فصل 6 مبحث تست خیز کنکور با تمامی نکات-به زودی"
ولی گمان میکنم که به زودی استاد هنوز نیومده ...
نمیدونم چرا رسیدگی نمیشه، ولی خیلی از بچه ها هستن که واقعاً به این جزوه ها نیاز دارن. خیلی ها هستن که هر روز منتظر تکمیل شدن بقیه جزواتن و به استاد پیام میدن که جزواتشونو زودتر بزارن. یا من بارها خیلی ها رو دیدم که n بار توی همین سایت کامنت گذاشتند که استاد امینی لططططططفاً بقیه جزوه ها رو قرار بدین . خودمم یکیشونم/ولی فک کنم این بار هم فرجی نشه و اون n بار فقط بشه n+1 بار.
فک کنم استاد تا 2K شدن کانالشون میخوان صبر کنند تا شاید اون موقع جزوه ها رو بزارن.
به امید موفقیت هر کی که زحمت میکشه!
بدرود. -
#تدریس #صفرتاصد #زیست #سوم - جلسه 15
آقای #امینی راد
#تجربیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/15/30/5690
@alaa_sanatisharif
-
آقای امینی فکر کنم شما دوتا برادر میخواید کمپلت ثواب هارو یک جا ببرید برادرتون که سه تا کلاس رو یک جا میبره جلو وشما هم یکی رو که زرنگی کردین قبلا درس دادین و یکی رو هم دارید عااالی پیش میبرید . بسیار ممنونم از شما.
آرزومند آرزوهاتون علی رضا از بجنورد -
سلام
یه سوال داشتم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه مرسی
آیا اووسیت اولیه کروموزوم همتا داره یا نه؟ -
reza basami در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
سلام
یه سوال داشتم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه مرسی
آیا اووسیت اولیه کروموزوم همتا داره یا نه؟سلام.
بله داره
چون دیپلوئیده و اول میتوز میکنه و بعد میوز...
پس داره... :| -
سراسری 87 گفته نداره
یه سوال دگ اووسیت ثانویه بالغه؟یا نابالغ -
سلام سرعت بیشتر نمیشه تو زیست...البته از تمام زحمات مجموعه ی الاء تشکر جانانه داریم
-
reza basami
چجوری میشه؟
صفحه 238 کتاب درسی امسال
نوشته اووسیت اولیه دیپلوئیده
یعنی کروموزوما دوتا دوتا شبیه به همن درسته؟؟؟
پس همتا دارد. -
سلام و وقت بخیر و خدا قوت خدمت تمام آلایی ها
ببخشین من دنبال فایلای تدریس کامل سال سوم و پیش استاد امینی که مربوط به سال های قبل باشه بودم که نتونستم تو سایت آلا پیدا کنم
باید تا عید، سال سوم و پیش رو تموم کنم واس خاطر همین نمیتونم با فایلای امسال برم جلو چون از برنامه م عقب میمونم
دو بارم تو قسمت "تماس با ما" پیام دادم ولی هیچ جوابی نیومد برام
اگه کسی راهنمایی ام کنه ممنون میشم -
mobinpakza در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
سلام و وقت بخیر و خدا قوت خدمت تمام آلایی ها
ببخشین من دنبال فایلای تدریس کامل سال سوم و پیش استاد امینی که مربوط به سال های قبل باشه بودم که نتونستم تو سایت آلا پیدا کنم
باید تا عید، سال سوم و پیش رو تموم کنم واس خاطر همین نمیتونم با فایلای امسال برم جلو چون از برنامه م عقب میمونم
دو بارم تو قسمت "تماس با ما" پیام دادم ولی هیچ جوابی نیومد برام
اگه کسی راهنمایی ام کنه ممنون میشمسلام
فقط سال دوم رو تدریس کردن
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/15/16/