سوالات زیست
-
سلام میشه این رو تحلیل کنید
(آرسینیک هیچ گاه از شبکه ی دوم مویرگی وارد فضای درونی لوله ی هنله نمی شود.)
خب مگه آرسنیک از لوله ی پیچ خورده ی نزدیک ترشح نمیشه پس چطور در لوله ی هنله نیست؟؟
ممنونfatemehahmadi در سوالات زیست گفته است:
خب مگه آرسنیک از لوله ی پیچ خورده ی نزدیک ترشح نمیشه پس چطور در لوله ی هنله نیست؟؟
ممنونارسنیک تو لوله هنله هست ولی تو لوله هنله ترشح نمیشه فقط تو لوله پیچ خورده نزدیک و دور ترشح میشه خب وقتی ارسنیک تو لوله پیچ خورده نزدیک ترشح میشه پس از هنله هم عبور میکنه دیگه
پس این جمله درسته چون از شبکه دوم مویگری وارد هنله نمیشه بلکه از طریق خود نفرون وارد هنله میشه
این نظره منه -
fatemehahmadi در سوالات زیست گفته است:
ممنونارسنیک تو لوله هنله هست ولی تو لوله هنله ترشح نمیشه فقط تو لوله پیچ خورده نزدیک و دور ترشح میشه خب وقتی ارسنیک تو لوله پیچ خورده نزدیک ترشح میشه پس از هنله هم عبور میکنه دیگه
پس این جمله درسته چون از شبکه دوم مویگری وارد هنله نمیشه بلکه از طریق خود نفرون وارد هنله میشه
این نظره منهVirus
بله متوجه شدم ممنون -
بچه ها چطوری ژن رنایی میسازه که پروتئین نیست؟
رنای ناقل و رنای ریبوزومی چطو ساخته میشن؟@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا m-mp-ss @دانش-آموزان-آلاء @همیار Virus
-
رنای ناقل و رنای ریبوزومی چطو ساخته میشن؟@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا m-mp-ss @دانش-آموزان-آلاء @همیار Virus
@ELeNA79 در سوالات زیست گفته است:
از رو دی ان ای دیگه
منظور سوالاتونو متوجه نمیشم -
@ELeNA79 در سوالات زیست گفته است:
از رو دی ان ای دیگه
منظور سوالاتونو متوجه نمیشم -
@farewell دنا پلیمراز یک و سه میاد از روی ژن های مربوط ب رنای ناقل و ریبوزومی رو نویسی میکنه بعد رو نویسی چی میشه؟
-
آقای موقاری هر چی بگن درسته
-
@farewell ساختار رنای ناقل پروتئینیه ولی رشته ی رونویسی شده جنسش از نوکلئوتیده !
خب پس باید ترجمه بشه که پروتئینی بشه@ELeNA79 در سوالات زیست گفته است:
@farewell ساختار رنای ناقل پروتئینیه ولی رشته ی رونویسی شده جنسش از نوکلئوتیده !
خب پس باید ترجمه بشه که پروتئینی بشهچرا کسی پاسخگو نیست @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
-
faaa31 اینجا منظورش نبوده که بگه نیست. اینجا خواسته فقط ترتیبو نام ببره درحالی که بین همه لایه ها ما بافت پیوندی سست داریم
m-mp-ss سلام بچه ها من نمی دونم مدیر کیه اقاموقاری تدریس پایه دوازدهمش ازجلسه ۴۴ میره ۴۵ ولی ۳صفحرو جامیندازه رسیدگی کنین
-
m-mp-ss سلام بچه ها من نمی دونم مدیر کیه اقاموقاری تدریس پایه دوازدهمش ازجلسه ۴۴ میره ۴۵ ولی ۳صفحرو جامیندازه رسیدگی کنین
دنیا اسکندری 0 در سوالات زیست گفته است:
والا چه عرض کنم
-
خب پس باید ترجمه بشه که پروتئینی بشه -
MahdiNOVE اوه اوه چ اشتباهی زدم من
اسم ساختار اولیه و نهایی اورده بود فک کردم پروتئینیه از صبحه مخمو خورد
مرسی واقعا -
دنیا اسکندری 0 در سوالات زیست گفته است:
والا چه عرض کنم
amirhossin eskandari جان مادرت رسیدگی کن داداچ