سوالات زیست
-
@ELeNA79 در سوالات زیست گفته است:
بچه ها چطوری ژن رنایی میسازه که پروتئین نیست؟
رنای ناقل و رنای ریبوزومی چطو ساخته میشن؟@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا m-mp-ss @دانش-آموزان-آلاء @همیار Virus
از رو دی ان ای دیگه
منظور سوالاتونو متوجه نمیشمنوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۳۹۸، ۱۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@farewell دنا پلیمراز یک و سه میاد از روی ژن های مربوط ب رنای ناقل و ریبوزومی رو نویسی میکنه بعد رو نویسی چی میشه؟
-
نوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۳۹۸، ۱۳:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
رنای ناقل ک جنسش پروتئینیه پس رشته ی رو نویسی شدش باید ترجمه بشه !!؟؟
-
@farewell دنا پلیمراز یک و سه میاد از روی ژن های مربوط ب رنای ناقل و ریبوزومی رو نویسی میکنه بعد رو نویسی چی میشه؟
نوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۳۹۸، ۱۳:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ELeNA79
خب دیگه اینا خودشون RNA ان
پروتئین سازی نمیخوادش -
پس چرا میگن رنای ناقل ترجمه نمیشه
-
مگه رنا همون پروتئینه؟
-
نوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۳۹۸، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@farewell ساختار رنای ناقل پروتئینیه ولی رشته ی رونویسی شده جنسش از نوکلئوتیده !
خب پس باید ترجمه بشه که پروتئینی بشه -
آقای موقاری هر چی بگن درسته
نوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۳۹۸، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@farewell ساختار رنای ناقل پروتئینیه ولی رشته ی رونویسی شده جنسش از نوکلئوتیده !
خب پس باید ترجمه بشه که پروتئینی بشهنوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۳۹۸، ۱۴:۳۲ آخرین ویرایش توسط REZA.79 انجام شده@ELeNA79 در سوالات زیست گفته است:
خب پس باید ترجمه بشه که پروتئینی بشهچرا کسی پاسخگو نیست @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
-
faaa31 اینجا منظورش نبوده که بگه نیست. اینجا خواسته فقط ترتیبو نام ببره درحالی که بین همه لایه ها ما بافت پیوندی سست داریم
نوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۳۹۸، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهm-mp-ss سلام بچه ها من نمی دونم مدیر کیه اقاموقاری تدریس پایه دوازدهمش ازجلسه ۴۴ میره ۴۵ ولی ۳صفحرو جامیندازه رسیدگی کنین
-
m-mp-ss سلام بچه ها من نمی دونم مدیر کیه اقاموقاری تدریس پایه دوازدهمش ازجلسه ۴۴ میره ۴۵ ولی ۳صفحرو جامیندازه رسیدگی کنین
نوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۳۹۸، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدنیا اسکندری 0 در سوالات زیست گفته است:
m-mp-ss سلام بچه ها من نمی دونم مدیر کیه اقاموقاری تدریس پایه دوازدهمش ازجلسه ۴۴ میره ۴۵ ولی ۳صفحرو جامیندازه رسیدگی کنین
والا چه عرض کنم
-
خب پس باید ترجمه بشه که پروتئینی بشهنوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۳۹۸، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ELeNA79
سلام کی گفته tRNA پروتئینی هست ؟
-
نوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۳۹۸، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
MahdiNOVE اوه اوه چ اشتباهی زدم من
اسم ساختار اولیه و نهایی اورده بود فک کردم پروتئینیه از صبحه مخمو خورد
مرسی واقعانوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۳۹۸، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ELeNA79
خخ پیش میاد خواهش .
-
دنیا اسکندری 0 در سوالات زیست گفته است:
والا چه عرض کنم
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۳۹۸، ۱۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirhossin eskandari جان مادرت رسیدگی کن داداچ