مشورت تحصیلی
-
sahba در مشورت تحصیلی گفته است:
sky daughter عربیو چن میزنی حدودا؟ینی چقدی تاثیر داشته برات؟
در حد 48 اینا
آخه قواعدو نمیخونم
بعد اون متن و اینام نیاز به تمرین داره اکثرا توش اشتباه میکنم
در حد 70 هدفمه...sky daughter خوبه
من عربی نمیخونم
همون متنارو میزنم فقط 40 میشم
خب این درصدت از قبل بهتر شده ینی؟ -
sky daughter خوبه
من عربی نمیخونم
خب این درصدت از قبل بهتر شده ینی؟sahba در مشورت تحصیلی گفته است:
sky daughter خوبه
من عربی نمیخونم
خب این درصدت از قبل بهتر شده ینی؟آفرین خیلی خوبه
آره
قبلنا 25 اینا میزدم -
sahba در مشورت تحصیلی گفته است:
sky daughter خوبه
من عربی نمیخونم
خب این درصدت از قبل بهتر شده ینی؟آفرین خیلی خوبه
آره
قبلنا 25 اینا میزدمsky daughter اها
مچکرم -
sky daughter اها
مچکرم -
محمد phd بله کاملا راضی ام. عربی که کتاب نیاز نمیشه دیگه.دینی هم استاد خط به خط از کتاب درسی جلو میرن.
هندسه درسی هست که کاملا نیاز به تمرین کردن داره.اگر هدفتون زدنش تو کنکوره.پس زیاد تست بزنید و با تست یاد بگیرید. فیلم استادای عزیز آلا رو من ندیدم.ولی میگم هندسه خیلی خیلی به خودتون بستگی داره نه استاد.mehdi_zangane در مشورت تحصیلی گفته است:
محمد phd بله کاملا راضی ام. عربی که کتاب نیاز نمیشه دیگه.دینی هم استاد خط به خط از کتاب درسی جلو میرن.
هندسه درسی هست که کاملا نیاز به تمرین کردن داره.اگر هدفتون زدنش تو کنکوره.پس زیاد تست بزنید و با تست یاد بگیرید. فیلم استادای عزیز آلا رو من ندیدم.ولی میگم هندسه خیلی خیلی به خودتون بستگی داره نه استاد.هندسه پایه خیلی سخته خیلیییی
یعنی من از 7-8 تا تست کنکور 2تاشو بتونم بزنم واقعا خوشحال میشم
اصلن نمیتونم درک کنمش
چندتا فصلو میخام حذف کنم به نظر شما کدومارو حذف کنم؟
ریاضی هستید دیگه؟ -
mehdi_zangane در مشورت تحصیلی گفته است:
هندسه درسی هست که کاملا نیاز به تمرین کردن داره.اگر هدفتون زدنش تو کنکوره.پس زیاد تست بزنید و با تست یاد بگیرید. فیلم استادای عزیز آلا رو من ندیدم.ولی میگم هندسه خیلی خیلی به خودتون بستگی داره نه استاد.هندسه پایه خیلی سخته خیلیییی
یعنی من از 7-8 تا تست کنکور 2تاشو بتونم بزنم واقعا خوشحال میشم
اصلن نمیتونم درک کنمش
چندتا فصلو میخام حذف کنم به نظر شما کدومارو حذف کنم؟
ریاضی هستید دیگه؟sky daughter ببینید تجربه شخصی من میگه مبحثی رو حذف نکنید مگر نزدیک کنکور.چون مثلا سال 91 هندسه خیلی آسون بود ولی 92 سخت.پس شما باتوجه به اینکه ممکنه سوالای آسونی از اون مبحث بیاد رهاش نکنید که ضربه میبینید. برای هندسه تمرین زیاد حل کنید اگه واقعا خیلی اذیتتون میکنه بیشتر باهاش درگیر شید.هر روز 10 تا تست بزنید از هندسه.تا نتیجه اش رو ببینید.ریاضی بودم الان تجربی ام...
-
sky daughter ببینید تجربه شخصی من میگه مبحثی رو حذف نکنید مگر نزدیک کنکور.چون مثلا سال 91 هندسه خیلی آسون بود ولی 92 سخت.پس شما باتوجه به اینکه ممکنه سوالای آسونی از اون مبحث بیاد رهاش نکنید که ضربه میبینید. برای هندسه تمرین زیاد حل کنید اگه واقعا خیلی اذیتتون میکنه بیشتر باهاش درگیر شید.هر روز 10 تا تست بزنید از هندسه.تا نتیجه اش رو ببینید.ریاضی بودم الان تجربی ام...
mehdi_zangane
کتاب کمک اموزشی هندسه چیزی هم پیشنهاد میدین؟ گاج با اینکه درسنامه ی خوبی داره ولی سوالاش خیلی سخت -
mehdi_zangane
کتاب کمک اموزشی هندسه چیزی هم پیشنهاد میدین؟ گاج با اینکه درسنامه ی خوبی داره ولی سوالاش خیلی سختمحمد phd با کتاب آسون تر مثل آبی کانون شروع کنید
-
برا ریاضی ی کم راهنمایی کنید لطفا
من چیکار کنم ک بتونم یه 40 درصدی بزنم؟
مشکل اصلیم هم تابعه همه چی هم ب تابع ربط داره متاسفانه -
mehdi_zangane
کتاب کمک اموزشی هندسه چیزی هم پیشنهاد میدین؟ گاج با اینکه درسنامه ی خوبی داره ولی سوالاش خیلی سختمحمد phd در مشورت تحصیلی گفته است:
mehdi_zangane
کتاب کمک اموزشی هندسه چیزی هم پیشنهاد میدین؟ گاج با اینکه درسنامه ی خوبی داره ولی سوالاش خیلی سختهندسه سوالای خود کنکور کار کنید نتیجه خوبی میگیرید
-
برا ریاضی ی کم راهنمایی کنید لطفا
من چیکار کنم ک بتونم یه 40 درصدی بزنم؟
مشکل اصلیم هم تابعه همه چی هم ب تابع ربط داره متاسفانهsahba از پایین ترین سطح ممکن یعنی اول دبیرستان کتابارو با دقت بخونید مبحث تابع رو .فقط و فقط کتاب درسی وقتی رو تمریناتش مسلط شدید برید سمت تست.راجع به کل ریاضی هم سر فرصت یه توضیح مفصل میذارم اینجا.
-
sahba از پایین ترین سطح ممکن یعنی اول دبیرستان کتابارو با دقت بخونید مبحث تابع رو .فقط و فقط کتاب درسی وقتی رو تمریناتش مسلط شدید برید سمت تست.راجع به کل ریاضی هم سر فرصت یه توضیح مفصل میذارم اینجا.
mehdi_zangane
خب اینجوری وقتی می مونه برا تست؟
ریاضی کنکور ایا در حد کانون سخت هست؟چون کانون کلا نا امیدم کرد
ممنونم -
zeiinab سلام.مشکل سرعت منظورتون چیه؟ منظورتون 3 درس در روز هست یا کند پیش رفتن تو درسا یا کند تست زدن یا انتظار دارید مثلا تا یه زمانی مباحث آزمون تموم بشه یا ... ؟ راجع به 3 درس در روز هم بگم که، بد نیستش خوبه.البته بستگی به مقدار درس خوندنتون در روز داره.در کل منظورتونو بگید تا به امید خدا راهی پیدا کنیم.
mehdi_zangane به طورکلی سرعتم پایین مثلادرطی فورجه دو هفته ای برای آزمون قلم چی فقط به اختصاصی میرسم .فکرمیکنم به خاطراینکه وسواس مطالعاتی دارم و میخوام باراولی که مبحثی و میخونم به تسلط کامل برسم .برای همین به برنامه ی روزانم نمیرسم .ساعت مطالعه روزانمم حدود10 ساعت
حالا به نظرتون به مشاورنیازدارم؟
-
mehdi_zangane
خب اینجوری وقتی می مونه برا تست؟
ریاضی کنکور ایا در حد کانون سخت هست؟چون کانون کلا نا امیدم کرد
ممنونمsahba یه منبع عالی از تستای کنکور دارید دیگه .پس اونا اگه براتون قابل حله پس نگران نباشید .وقتی نمیگیره شروع کنید این کار رو نتیجه میگیرید .کار اصافه نیست که
-
sahba یه منبع عالی از تستای کنکور دارید دیگه .پس اونا اگه براتون قابل حله پس نگران نباشید .وقتی نمیگیره شروع کنید این کار رو نتیجه میگیرید .کار اصافه نیست که
mehdi_zangane ن کانون ک اصن حل نمیتونم بکنم
بالاترین درصدم 40 بوده کانون
ولی کنکور پارسال 28 زدمک خیلی هم اسون بود ریاضیش!!!
اگه رو مباحثی مثل حد و مشتق وقت بذارم ولی تابعو بلد نباشم نتیجه نمیده نه؟ -
mehdi_zangane به طورکلی سرعتم پایین مثلادرطی فورجه دو هفته ای برای آزمون قلم چی فقط به اختصاصی میرسم .فکرمیکنم به خاطراینکه وسواس مطالعاتی دارم و میخوام باراولی که مبحثی و میخونم به تسلط کامل برسم .برای همین به برنامه ی روزانم نمیرسم .ساعت مطالعه روزانمم حدود10 ساعت
حالا به نظرتون به مشاورنیازدارم؟
zeiinab وسواستون رو اینطور کم کنید که یه دور مبحث رو بخونید بعد تست بزنید جایی که ایراد داشتید رو دوباره بخونید نه همه مبحث رو.عمومی ها هم برای نموندنش از اولین روز شروع کنید کم کم بخونید.نه نیاز به مشاور خاص ندارید .به امید خدا اینطور مشکلتون رفع میشه.مثلا برای این آزمون اجراش کنید از فردا
-
mehdi_zangane ن کانون ک اصن حل نمیتونم بکنم
بالاترین درصدم 40 بوده کانون
ولی کنکور پارسال 28 زدمک خیلی هم اسون بود ریاضیش!!!
اگه رو مباحثی مثل حد و مشتق وقت بذارم ولی تابعو بلد نباشم نتیجه نمیده نه؟sahba منظورم اینه با تستای کنکور هم مشکل دارید؟؟؟ نتیجه که میده ولی اگر تابع رو بلد باشید انگار با ریاضی دوست شدید پس استارت رو بزنید و روزی یه مقدار زمان براش بذارید.زمانی زیادی هم نمیگیره ازتون.کار اضافه هم نیست...
-
sahba منظورم اینه با تستای کنکور هم مشکل دارید؟؟؟ نتیجه که میده ولی اگر تابع رو بلد باشید انگار با ریاضی دوست شدید پس استارت رو بزنید و روزی یه مقدار زمان براش بذارید.زمانی زیادی هم نمیگیره ازتون.کار اضافه هم نیست...
mehdi_zangane تستای کنکورو در حد 30-35 میزنم.ولی این کانون خیلی بدقلقه
دیشب به توصیه تون عمل کردم فصل 2 و 3 دوم رو خوندم.ان شا الله ادامه میدم این روند رو.بعد که تموم کردم از روی چ کتابی تست بزنم؟
ممنون ک جواب میدید -
mehdi_zangane تستای کنکورو در حد 30-35 میزنم.ولی این کانون خیلی بدقلقه
دیشب به توصیه تون عمل کردم فصل 2 و 3 دوم رو خوندم.ان شا الله ادامه میدم این روند رو.بعد که تموم کردم از روی چ کتابی تست بزنم؟
ممنون ک جواب میدیدsahba آفرین خیلی خوبه همینطور ادامه بدید.کتاب مهرماه ،کانون آبی.سوالی ایرادی بود حتما بپرسید
-
sahba آفرین خیلی خوبه همینطور ادامه بدید.کتاب مهرماه ،کانون آبی.سوالی ایرادی بود حتما بپرسید
mehdi_zangane
ممنونم از کمکتون.حتما از راهنمایی هاتون استفاده میکنم