b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سوال شیمی
-
سلام لطفا به سوالم جواب بدید@خیرین-کوچک-دریا-دل @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء @همیار
-
@Shahryar-Rakhshandeh
-
این پست پاک شده!
-
سلام لطفا میفرمایید که چرا گزینه سوم نمیتونه درست باشه در صورتی که صدق میکنه
-
@Shahryar-Rakhshandeh
قدرت اکسندگی بیشتر،یعنی قدرت کاهش بیشتر، و اینم یعنی قدرت الکترون گیری بیشتری،وقتی میگ فلز نقره بیشتر از الومینوم و مس،یعنی یون نقره بتونه از هردو اونا الکترون بگیره و خودشو به اتم و اونا رو ب یون تبدیل کنه!قدرتش بیشتره زور میگه :|
اما نگاه واکنش دوم کن،این مسه ک داره از نقره الکترون میگیره!اونو میندازه توی محلول و خودش مثل شاه میشینع ی گوشه :| پس قدرت مس بیشتر از نقره س
پس گزینه اشتباس -
@hot_ice دوست عزیز واکنش دو غیر قابل انجامه من فکر میکنم سوال این آزمون دو تا جواب داره وبالکل غلطه ولی توضیحات تجسم برانگیزی داشتی
-
@Shahryar-Rakhshandeh
عاقا من فقط تیتر سوال رو نخوندم ولی خدایش توضیحام درست بود -
Marzie khanoom فارغ التحصیلان آلاءreplied to Marzie khanoom on آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شده
سلام عاقا من یه مشکل عدیده دارم اونم اینکه مخصوصا تو سال دوازده فصل یک شیمی ویا کلا مسعله های شیمی اصلا را حل منسجم به ذهنم نمیرسه در واقع تو ذهنم یه سری واکنش به راه میفته اما نمیتونم رو کاغذ با نظم بیارمش اینه که وقتی سوال های مختلف از کتابا رو میخوام حل کنم ناچارا باید از پاسخنامه دید بزنم خسته شدم واقعا شماراه حلی ندارین @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
Marzie khanoom فارغ التحصیلان آلاءreplied to Marzie khanoom on آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شده
دوستان سلام وقتی میگه اتم مرکزی چیکار باید کرد دقیقا چطور تو ترکیبات زیر بفهمم کدومه؟!
-
@Shahryar-Rakhshandeh سلام بچه ها چطوری تو این تست اتم مرکزی رو بفهمم کدومه
-
milad-am ممکنه اشتباه بشه اصلا سخته ساختار لوئیس بعدشم توهمون کوالانسیش اتم مرکزی چطور معلوم میشه @رتبه-های-انجمن-آلاء Virus
-
@Shahryar-Rakhshandeh همین که بدونی معمولا اتم مرکزی معمولا H,O,هالوژن نیستن کاره ادمو کاملا راه میندازه مگر برخی موارد مثه N2O5
-
Virus سلام مورد چهارم این سوال منو گیج کرده درصورتی که اصلا جرم نداده تغیر جرم پرسیده چه میشه کرد؟!
-
@Shahryar-Rakhshandeh ببین معادله واکنش رو بنویسی میبینی 1 مول Zn میده 1 مول Cu یعنی 65 گرم از تیغه Zn اکسایش پیدا میکنه و از روی تیغه Zn کنده میشه
اونور Cuدومثبت کاهش پیدا میکنه و به تیغه Cu میچسبه
پس این گزینه اشتباهه
چون از تیغه روی 65 گرم کم میشه ولی به تیغه مس 64 گرم اضافه میشه -
Virus میدونی گفته تغیر جرم دلتا مثلا بعدش اینجا X2, x1, چیا میشن دلتا کدوم میشه
-
@Shahryar-Rakhshandeh جرم تیغه هام که مجهولن راستی جرم تیغه ها درحالت پایه برابر نه
-
@Shahryar-Rakhshandeh اصن به جرم تیغه ها کاری نداریم که میخوایم ببینیم چقد به تیغه مس اضافه و چقد از تیغه روی کم میشه یعنی تغییرات فقط میخوایم
که به ازای کم شدنه ۶۵ گرم روی از تیغه روی
۶۴ گرم مس به تیغه مس اضافه میشه -
سلام یه سوال در رابطه با نقطه جوش و ذوب و انجماد دارم که میخوام مطمئن شم
نقطه جوش هرچی از نظر عددی بزرگتر باشه بیشتره؟
نقطه ذوب هرچی از نظر عددی کوچکتر باشه بزرگتره
وانجماد بزرگترش بزرگتره؟
روشنم کنید ممنون