سوال شیمی
-
سلام لطفا به سوالم جواب بدید@خیرین-کوچک-دریا-دل @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء @همیار
-
سلام لطفا به سوالم جواب بدید@خیرین-کوچک-دریا-دل @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء @همیار
@Shahryar-Rakhshandeh
-
@Shahryar-Rakhshandeh
این پست پاک شده! -
سلام لطفا میفرمایید که چرا گزینه سوم نمیتونه درست باشه در صورتی که صدق میکنه
-
سلام لطفا میفرمایید که چرا گزینه سوم نمیتونه درست باشه در صورتی که صدق میکنه
@Shahryar-Rakhshandeh
قدرت اکسندگی بیشتر،یعنی قدرت کاهش بیشتر، و اینم یعنی قدرت الکترون گیری بیشتری،وقتی میگ فلز نقره بیشتر از الومینوم و مس،یعنی یون نقره بتونه از هردو اونا الکترون بگیره و خودشو به اتم و اونا رو ب یون تبدیل کنه!قدرتش بیشتره زور میگه :|
اما نگاه واکنش دوم کن،این مسه ک داره از نقره الکترون میگیره!اونو میندازه توی محلول و خودش مثل شاه میشینع ی گوشه :| پس قدرت مس بیشتر از نقره س
پس گزینه اشتباس -
@Shahryar-Rakhshandeh
قدرت اکسندگی بیشتر،یعنی قدرت کاهش بیشتر، و اینم یعنی قدرت الکترون گیری بیشتری،وقتی میگ فلز نقره بیشتر از الومینوم و مس،یعنی یون نقره بتونه از هردو اونا الکترون بگیره و خودشو به اتم و اونا رو ب یون تبدیل کنه!قدرتش بیشتره زور میگه :|
اما نگاه واکنش دوم کن،این مسه ک داره از نقره الکترون میگیره!اونو میندازه توی محلول و خودش مثل شاه میشینع ی گوشه :| پس قدرت مس بیشتر از نقره س
پس گزینه اشتباس@hot_ice دوست عزیز واکنش دو غیر قابل انجامه من فکر میکنم سوال این آزمون دو تا جواب داره وبالکل غلطه ولی توضیحات تجسم برانگیزی داشتی
-
@hot_ice دوست عزیز واکنش دو غیر قابل انجامه من فکر میکنم سوال این آزمون دو تا جواب داره وبالکل غلطه ولی توضیحات تجسم برانگیزی داشتی
-
سلام عاقا من یه مشکل عدیده دارم اونم اینکه مخصوصا تو سال دوازده فصل یک شیمی ویا کلا مسعله های شیمی اصلا را حل منسجم به ذهنم نمیرسه در واقع تو ذهنم یه سری واکنش به راه میفته اما نمیتونم رو کاغذ با نظم بیارمش اینه که وقتی سوال های مختلف از کتابا رو میخوام حل کنم ناچارا باید از پاسخنامه دید بزنم خسته شدم واقعا شماراه حلی ندارین @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
سلام عاقا من یه مشکل عدیده دارم اونم اینکه مخصوصا تو سال دوازده فصل یک شیمی ویا کلا مسعله های شیمی اصلا را حل منسجم به ذهنم نمیرسه در واقع تو ذهنم یه سری واکنش به راه میفته اما نمیتونم رو کاغذ با نظم بیارمش اینه که وقتی سوال های مختلف از کتابا رو میخوام حل کنم ناچارا باید از پاسخنامه دید بزنم خسته شدم واقعا شماراه حلی ندارین @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دوستان سلام وقتی میگه اتم مرکزی چیکار باید کرد دقیقا چطور تو ترکیبات زیر بفهمم کدومه؟!
-
دوستان سلام وقتی میگه اتم مرکزی چیکار باید کرد دقیقا چطور تو ترکیبات زیر بفهمم کدومه؟!
@Shahryar-Rakhshandeh سلام بچه ها چطوری تو این تست اتم مرکزی رو بفهمم کدومه
-
-
@Shahryar-Rakhshandeh در سوال شیمی گفته است:
رسم ساختار کوالانسی
milad-am ممکنه اشتباه بشه اصلا سخته ساختار لوئیس بعدشم توهمون کوالانسیش اتم مرکزی چطور معلوم میشه @رتبه-های-انجمن-آلاء Virus
-
milad-am ممکنه اشتباه بشه اصلا سخته ساختار لوئیس بعدشم توهمون کوالانسیش اتم مرکزی چطور معلوم میشه @رتبه-های-انجمن-آلاء Virus
-
@Shahryar-Rakhshandeh همین که بدونی معمولا اتم مرکزی معمولا H,O,هالوژن نیستن کاره ادمو کاملا راه میندازه مگر برخی موارد مثه N2O5
Virus سلام مورد چهارم این سوال منو گیج کرده درصورتی که اصلا جرم نداده تغیر جرم پرسیده چه میشه کرد؟!
-
Virus سلام مورد چهارم این سوال منو گیج کرده درصورتی که اصلا جرم نداده تغیر جرم پرسیده چه میشه کرد؟!
@Shahryar-Rakhshandeh ببین معادله واکنش رو بنویسی میبینی 1 مول Zn میده 1 مول Cu یعنی 65 گرم از تیغه Zn اکسایش پیدا میکنه و از روی تیغه Zn کنده میشه
اونور Cuدومثبت کاهش پیدا میکنه و به تیغه Cu میچسبه
پس این گزینه اشتباهه
چون از تیغه روی 65 گرم کم میشه ولی به تیغه مس 64 گرم اضافه میشه -
@Shahryar-Rakhshandeh ببین معادله واکنش رو بنویسی میبینی 1 مول Zn میده 1 مول Cu یعنی 65 گرم از تیغه Zn اکسایش پیدا میکنه و از روی تیغه Zn کنده میشه
اونور Cuدومثبت کاهش پیدا میکنه و به تیغه Cu میچسبه
پس این گزینه اشتباهه
چون از تیغه روی 65 گرم کم میشه ولی به تیغه مس 64 گرم اضافه میشهVirus میدونی گفته تغیر جرم دلتا مثلا بعدش اینجا X2, x1, چیا میشن دلتا کدوم میشه
-
Virus میدونی گفته تغیر جرم دلتا مثلا بعدش اینجا X2, x1, چیا میشن دلتا کدوم میشه
@Shahryar-Rakhshandeh جرم تیغه هام که مجهولن راستی جرم تیغه ها درحالت پایه برابر نه
-
@Shahryar-Rakhshandeh جرم تیغه هام که مجهولن راستی جرم تیغه ها درحالت پایه برابر نه
-
سلام یه سوال در رابطه با نقطه جوش و ذوب و انجماد دارم که میخوام مطمئن شم
نقطه جوش هرچی از نظر عددی بزرگتر باشه بیشتره؟
نقطه ذوب هرچی از نظر عددی کوچکتر باشه بزرگتره
وانجماد بزرگترش بزرگتره؟
روشنم کنید ممنون