-
Farhad
جمع بندی فیزیک رو قرارع ی دبیر پر اوازه انجام بده منتظر باشین
اگه ابتدای سال بودی اونجا معرفی کردن !!!!!! -
oktay در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Farhad
جمع بندی فیزیک رو قرارع ی دبیر پر اوازه انجام بده منتظر باشین
اگه ابتدای سال بودی اونجا معرفی کردن !!!!!!اسمش چیه این دبیر پر آوازه؟؟
-
Dr.Saraaa
دقیق یادم نیس
ولی منکه میشناختمشون
احساس کنم اقای نادریان بود ولی بازم دقیق مطمعن نیستم -
Dr.Saraaa
دقیق یادم نیس
ولی منکه میشناختمشون
احساس کنم اقای نادریان بود ولی بازم دقیق مطمعن نیستممن نمیشناسم :|
حالا شما ک خبر دارین،آقای طلوعی چرا نه؟ -
Dr.Saraaa
نه منم این اطلاعات رو براساس معرفی الا تو ابتدای سال تحصیلی میگم
جسارت نباشه ها ولی ی سرچ کن دبیر خوبیه علت ش هم شاید این باشه که خعلی تکنیکی کار میکنه و قطعا برا کنکور کارامد ترع کتاباش رو ندیدی نه ؟!
؟!oktay در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Dr.Saraaa
جسارت نباشه ها ولی ی سرچ کن دبیر خوبیه علت ش هم شاید این باشه که خعلی تکنیکی کار میکنه و قطعا برا کنکور کارامد ترع کتاباش رو ندیدی نه ؟!
؟!یه تکنیک برتر فیزیک دارم فک کنم برا اوشونه
ب هر حال .. دست آلا درد نکنه ^_^ -
Dr.Saraaa
؟!یه تکنیک برتر فیزیک دارم فک کنم برا اوشونه
ب هر حال .. دست آلا درد نکنه ^_^ -
Farhad به امید خدا اردو عید داریم، به زودی اعلام میشه!
فیلم های بعدی هم از 2 روز دیگه مجدد روزی 1 فیلم میاد رو سایت
sohrab در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اقا سهراب پس این جوری باشه تمام فیلما تا عید تموم ؟
یا اینکه این کلاساتون همچنان هس و اردو رو هم بر گذار میکنین -
بی صبرانه منتظر دینامیکم
-
دینامیک احتمالا زیاد طول بکشه چون مبحث سنگینیه
-
sohrab در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اقا سهراب پس این جوری باشه تمام فیلما تا عید تموم ؟
یا اینکه این کلاساتون همچنان هس و اردو رو هم بر گذار میکنین -
سلام . ازتون خواهش میکنم به نوشتن ریز مباحث گیر ندین . والا وقت نداریم . خواهش میکنم زیاد رو این موضوع وسواس نداشته باشین. سریع سریع فیما رو بزارید مطمئن باشید بچه ها هم از جمله خود من سعی میکنیم که تا حد امکان ریز مباحث رو براتون بنویسیم. با تشکر از زحماتتون
-
ریز مباحث جلسه 060 (امواج مکانیکی قسمت 10):
مدت زمان: 28 دقیقه و 42 ثانیه.●شرح امواج ایستاده در طنابی با دو انتهای ثابت (تار مرتعش).
●توضیح روابط بین شکم و گره و شماره هماهنگ همراه با شکل.
●توضیح رابطه بین طول تار و طول موج در هماهنگ های مختلف.
●با افزایش هماهنگ بسامد زیاد شده و طول موج کمتر می شود.
●هماهنگ اول کمترین بسامد و بیشترین طول موج را دارد.
●در تار مرتعش در حالت کلی, طول تار مضرب صحیحی از نصف طول موج است.
●ارائه رابطه بین بسامد,سرعت موج (که همیشه در یک محیط ثابت است) و طول تار.
●اگر دو انتها بسته باشد, گره از شکم بیشتر می شود.
●اگر یک انتها بسته و یکی باز باشد, تعداد گره و شکم برابر می شوند.
●اگر دو انتها باز باشد تعداد شکم از گره بیشتر می شود.
● f(n)=nv/2l و n شماره هماهنگ در تار با دو انتهای بسته است.
●مرور فرمول های سرعت.
//اگر بر مطالب این جلسه مسلط باشیم تمام تست های مربوط به این قسمت را در کمترین زمان می توانیم پاسخ دهیم.تست1)در یک طناب که دو سر آن بسته است, موج ایستاده تشکیل می شود.اگر طول طناب 60 سانتی متر باشد و در آن 4 گره تشکیل شود, بسامد نوسان طناب چند هرتز است؟(سرعت انتشار موج در طناب 240 متر بر ثانیه است)(سسراسری تجربی 94)
نکته حل:تار از دو طرف بسته است پس تعداد گره ها از تعداد شکمها یکی بیشتر پس 3 شکم پس هماهنگ سوم و جایگذاری در فرمول.
جواب:600 هرتزتستث2)اگر دو سر یک تار, در یک نقطه محکم بسته شده و در آن موج ایستاده تشکیل شده باشد و طول موج در تار, برابر 16 سانتی متر باشد کدام یک از اندازه های داده شده بر حسب سانتی متر نمیتواند طول این تار باشد؟(سراسری ریاضی 94)
گزینه ها: 24 40 60 120
نکته حل: طول تار باید یکی از ضرایب λ/2 باشد, یعنی یکی از مضارب صحیح 8 سانتی متر.
جواب: 60 سانتی متر نمی تواند باشد چون از مضارب صحیح 8 نیست.تست3) در شکل مقابل AB=1 متر و جرم وزنه 40 کیلوگرم است.در سیم موج ایستاده با 4 گره ایجاد شده است.اگر بسامد نوسان 300 هرتز باشد جرم یک متر سیم چند گرم است؟
نکته حل:4 گره پس 3 شکم.با تلفیق فرمول هماهنگ سوم و سرعت موج میتوان حل کرد و در این مسئله نیروی وارد بر سیم وزن وزنه است و در آخر جواب را به گرم تبدیل میکنیم.
جواب: 10 گرم.تست4)در شکل مقابل با ارتعاش دیاپازون در طول طناب یک شکم ایجاد می شود.جرم وزنه آویخته شده را به چند M برسانیم تا در طول طناب, 2 شکم ایجاد شود؟
//توضیحات مهمتست5)تاری با دو انتهای ثابت و با بسامد f نوسان می کندو در تار سه گره ایجاد میشود.نیروی کشش تار را چند برابر کنیم تا با همان بسامد f, تار هماهنگ سوم خود را به نوسان در بیاورد؟
نکته حل:فرکانس ثابت است.شکم 3/2 برابر شده یعنی F باید طوری باشد که این 3/2 برابر شده شکم را جبران کند.
جواب:4/9مشق شب)شکل روبرو, دیاپازونی را نشان می دهد که طنابی به آن بسته شده و انتهای دیگر طناب کفه ای(سبک) که در آن وزنه 500 گرمی قرار دارد, متصل است.در طناب هماهنگ سوم ایجاد می شود.اگر 4 کیلوگرم وزنه به داخل کفه اضافه کنیم طناب هماهنگ چندم را ایجاد خواهد کرد؟
گزینه ها: اول دوم پنجم ششمhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5695
@ادمین -
سلام . ازتون خواهش میکنم به نوشتن ریز مباحث گیر ندین . والا وقت نداریم . خواهش میکنم زیاد رو این موضوع وسواس نداشته باشین. سریع سریع فیما رو بزارید مطمئن باشید بچه ها هم از جمله خود من سعی میکنیم که تا حد امکان ریز مباحث رو براتون بنویسیم. با تشکر از زحماتتون
mahdi.begenji ممنون از تلاش شما، ولی اگه نوشته نشه مطمئن باش فیلم برداری اون درس کنسل میشه و فیلم بردار میشینه فیلم نگاه می کنه و ریز مبحث می نویسه
قبلا هم گفتم این 30 دقیقه فیلم بالای 2 ساعت زمان می بره که به دست شما برسه و 40 هزارتا دانلود میشه، اگه از بین این 40 هزار دانلود هیچ کس 20 دقیقه وقت نداره که بیاد ریز مبحثش رو بنویسه پس دلیلی برای زمان گذاشتن وجود نداره.
پس تاکید روی این موضوع گیر نیست، فقط یادآوریه که مرام و معرفت داشته باشید و کمک کنید. -
ریز مباحث جلسه 053:
مدت زمان:29 دقیقه و 58 ثانیه.●بدست آوردن تابع موج با استفاده از معادله نوسان منبع همراه با اثبات.
●تعریف عدد موج و فرمولهای آن و تعیین یکای آن.
●مشخص کردن علامت عدد موج با توجه به جهت حرکت موج روی محور.
●نحوه تعیین طولی یا عرضی بودن موج.
●تعیین جهت ارتعاش ذره با توجه به شکل موج در هر نقطه از طناب(تار).
●تعیین علامت سرعت حرکت ذره ارتعاش کننده(نه موج) در هر نقطه از طناب(تار).
●تعیین کند شونده یا تند شونده بودن ذره ارتعاش کننده در هر نقطه از طناب(تار).
●تعیین علامت شتاب ذره ارتعاش کننده در هر نقطه از طناب(تار).
●تعریف انواع سرعت در موج.
●نسبت سرعت ارتعاش ماکزیمم ذرات محیط به سرعت انتشار موج.
//حل یک مثال کامل و آموزش استفاده از نکات گفته شده در آن.
●مثال:تابع موجی در SI به صورت (U(y)=0.05 Sinπ(t-x می باشد.مطلوبست:
1)راستای نوسان ذرات محیط,جهت انتشار موج,دامنه نوسان ذرات محیط.
2)نوع موج از لحاظ عرضی یا طولی بودن.
3)بسامد نوسان ذرات محیط,عدد موج,طول موج.
4)سرعت انتشار موج.
5)نسبت بیشینه سرعت نوسان ذرات محیط به سرعت انتشار موج. -
ما نیز بی صبرانه در کف دینامیک هستیم.با تشکر از عوامل زحمت کش
-
مدت زمان: 28 دقیقه و 42 ثانیه.●شرح امواج ایستاده در طنابی با دو انتهای ثابت (تار مرتعش).
●توضیح روابط بین شکم و گره و شماره هماهنگ همراه با شکل.
●توضیح رابطه بین طول تار و طول موج در هماهنگ های مختلف.
●با افزایش هماهنگ بسامد زیاد شده و طول موج کمتر می شود.
●هماهنگ اول کمترین بسامد و بیشترین طول موج را دارد.
●در تار مرتعش در حالت کلی, طول تار مضرب صحیحی از نصف طول موج است.
●ارائه رابطه بین بسامد,سرعت موج (که همیشه در یک محیط ثابت است) و طول تار.
●اگر دو انتها بسته باشد, گره از شکم بیشتر می شود.
●اگر یک انتها بسته و یکی باز باشد, تعداد گره و شکم برابر می شوند.
●اگر دو انتها باز باشد تعداد شکم از گره بیشتر می شود.
● f(n)=nv/2l و n شماره هماهنگ در تار با دو انتهای بسته است.
●مرور فرمول های سرعت.
//اگر بر مطالب این جلسه مسلط باشیم تمام تست های مربوط به این قسمت را در کمترین زمان می توانیم پاسخ دهیم.تست1)در یک طناب که دو سر آن بسته است, موج ایستاده تشکیل می شود.اگر طول طناب 60 سانتی متر باشد و در آن 4 گره تشکیل شود, بسامد نوسان طناب چند هرتز است؟(سرعت انتشار موج در طناب 240 متر بر ثانیه است)(سسراسری تجربی 94)
نکته حل:تار از دو طرف بسته است پس تعداد گره ها از تعداد شکمها یکی بیشتر پس 3 شکم پس هماهنگ سوم و جایگذاری در فرمول.
جواب:600 هرتزتستث2)اگر دو سر یک تار, در یک نقطه محکم بسته شده و در آن موج ایستاده تشکیل شده باشد و طول موج در تار, برابر 16 سانتی متر باشد کدام یک از اندازه های داده شده بر حسب سانتی متر نمیتواند طول این تار باشد؟(سراسری ریاضی 94)
گزینه ها: 24 40 60 120
نکته حل: طول تار باید یکی از ضرایب λ/2 باشد, یعنی یکی از مضارب صحیح 8 سانتی متر.
جواب: 60 سانتی متر نمی تواند باشد چون از مضارب صحیح 8 نیست.تست3) در شکل مقابل AB=1 متر و جرم وزنه 40 کیلوگرم است.در سیم موج ایستاده با 4 گره ایجاد شده است.اگر بسامد نوسان 300 هرتز باشد جرم یک متر سیم چند گرم است؟
نکته حل:4 گره پس 3 شکم.با تلفیق فرمول هماهنگ سوم و سرعت موج میتوان حل کرد و در این مسئله نیروی وارد بر سیم وزن وزنه است و در آخر جواب را به گرم تبدیل میکنیم.
جواب: 10 گرم.تست4)در شکل مقابل با ارتعاش دیاپازون در طول طناب یک شکم ایجاد می شود.جرم وزنه آویخته شده را به چند M برسانیم تا در طول طناب, 2 شکم ایجاد شود؟
//توضیحات مهمتست5)تاری با دو انتهای ثابت و با بسامد f نوسان می کندو در تار سه گره ایجاد میشود.نیروی کشش تار را چند برابر کنیم تا با همان بسامد f, تار هماهنگ سوم خود را به نوسان در بیاورد؟
نکته حل:فرکانس ثابت است.شکم 3/2 برابر شده یعنی F باید طوری باشد که این 3/2 برابر شده شکم را جبران کند.
جواب:4/9مشق شب)شکل روبرو, دیاپازونی را نشان می دهد که طنابی به آن بسته شده و انتهای دیگر طناب کفه ای(سبک) که در آن وزنه 500 گرمی قرار دارد, متصل است.در طناب هماهنگ سوم ایجاد می شود.اگر 4 کیلوگرم وزنه به داخل کفه اضافه کنیم طناب هماهنگ چندم را ایجاد خواهد کرد؟
گزینه ها: اول دوم پنجم ششمhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5695
@ادمینTara در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام و ممنون از شما
توضیحات اضافه شده بود ولی مثل اینکه اعلام نشد
اجرتون با خانم فاطمه زهرا -
جواب مسأله کار در خانه جلسه 60 میشه هماهنگ اول؟
کسی حل کرده؟ -
سلام
از استاد طلوعی استدعا دارم که مبحث آینه و نورهندسی رو تدریس کنن.
با تشکر
سلااام بر دوستان
آقا من مغناطیس رو تابستون خواندم و تا الان مروری نداشتم نشر الگو رو هم کامل کار کردم اون موقع به نظرم تستاش خیلی آسون و روتین بودن ولی الان هیچی یادم نیست.🥲
چند تا آزمون و تست مروری زدم کلاس نکته و تستم شرکت کردم ولی...
به نظرتون الان چی کار کنم؟
از اول نشر بزنم ؟
یا ویدیو ببینم ؟ اگه آره با کدوم استاد؟
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-مهندسی
گروها هم که عوض شدن قبلاً راه ابریشم اینا بود...
با سلام
چرا در ویدئوی آموزشی فیزیک ۳ در بحث حرکت نوسانی، دبیر مربوطه گفتند که سایه جسم در حال رفت و برگشت در حرکت نوسانی، دقیقا رو یک دایره حرکت می کنه؟! تا جایی که ما تو ویدئوهای دیگه دیدیم سایه یک جسم که داره رو دایره حرکت میکنه، رو یک خط راست می افته و نه برعکس. یا من دارم اشتباه میکنم، ممنون میشم پاسخ بدید