Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
oktay در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Dr.Saraaa
نه منم این اطلاعات رو براساس معرفی الا تو ابتدای سال تحصیلی میگم
جسارت نباشه ها ولی ی سرچ کن دبیر خوبیه علت ش هم شاید این باشه که خعلی تکنیکی کار میکنه و قطعا برا کنکور کارامد ترع کتاباش رو ندیدی نه ؟!
؟!یه تکنیک برتر فیزیک دارم فک کنم برا اوشونه
ب هر حال .. دست آلا درد نکنه ^_^ -
sohrab در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Farhad به امید خدا اردو عید داریم، به زودی اعلام میشه!
فیلم های بعدی هم از 2 روز دیگه مجدد روزی 1 فیلم میاد رو سایت
اقا سهراب پس این جوری باشه تمام فیلما تا عید تموم ؟
یا اینکه این کلاساتون همچنان هس و اردو رو هم بر گذار میکنین -
بی صبرانه منتظر دینامیکم
-
دینامیک احتمالا زیاد طول بکشه چون مبحث سنگینیه
-
-
سلام . ازتون خواهش میکنم به نوشتن ریز مباحث گیر ندین . والا وقت نداریم . خواهش میکنم زیاد رو این موضوع وسواس نداشته باشین. سریع سریع فیما رو بزارید مطمئن باشید بچه ها هم از جمله خود من سعی میکنیم که تا حد امکان ریز مباحث رو براتون بنویسیم. با تشکر از زحماتتون
-
mahdi.begenji ممنون از تلاش شما، ولی اگه نوشته نشه مطمئن باش فیلم برداری اون درس کنسل میشه و فیلم بردار میشینه فیلم نگاه می کنه و ریز مبحث می نویسه
قبلا هم گفتم این 30 دقیقه فیلم بالای 2 ساعت زمان می بره که به دست شما برسه و 40 هزارتا دانلود میشه، اگه از بین این 40 هزار دانلود هیچ کس 20 دقیقه وقت نداره که بیاد ریز مبحثش رو بنویسه پس دلیلی برای زمان گذاشتن وجود نداره.
پس تاکید روی این موضوع گیر نیست، فقط یادآوریه که مرام و معرفت داشته باشید و کمک کنید. -
ما نیز بی صبرانه در کف دینامیک هستیم.با تشکر از عوامل زحمت کش
-
Tara در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ریز مباحث جلسه 060 (امواج مکانیکی قسمت 10):
سلام و ممنون از شما
توضیحات اضافه شده بود ولی مثل اینکه اعلام نشد
اجرتون با خانم فاطمه زهرا -
جواب مسأله کار در خانه جلسه 60 میشه هماهنگ اول؟
کسی حل کرده؟ -
سلام
از استاد طلوعی استدعا دارم که مبحث آینه و نورهندسی رو تدریس کنن.
با تشکر -
دروددددددددددددددددددددد بالاخره دینامیک رسید :)))))))))))))))))))))))
-
سلام ممنون که دینامیک شروع شد
فقط ببخشید یه سوال: این مبحث جزوه خواهد داشت یا باید خودمون جزوه بنویسیم؟