Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
سلام
از استاد طلوعی استدعا دارم که مبحث آینه و نورهندسی رو تدریس کنن.
با تشکر -
دروددددددددددددددددددددد بالاخره دینامیک رسید :)))))))))))))))))))))))
-
سلام ممنون که دینامیک شروع شد
فقط ببخشید یه سوال: این مبحث جزوه خواهد داشت یا باید خودمون جزوه بنویسیم؟ -
به به دینامیکم شروع شد
-
ببینم کی اولین ریز مباحث دینامیک رو میرسونه؟!
@دانش-آموزان-آلاء
Masood1139
negar2012
haman
sheyda 96
mohammad0365 -
ریز مباحث جلسه 61(دینامیک قسمت 1):
مدت زمان: 30 دقیقه و 54 ثانیه.مکانیک شاخه ای از علم دینامیک است و حرکت اجسام را با توجه به علت حرکت بررسی میکند.
مفاهیم اولیه دینامیک.●ارئه دو تعریف برای نیرو.
نکته: نیرو بصورت تک وجود ندارد.
نکته: نیرو می تواند از طریق تماس یا از راه دور بوجود بیاید.●اقسام نیروها: گرانشی(وزن) - الکترومغناطیسی - هسته ای ضعیف(داخل هسته) - هسته ای قوی(داخل هسته).
نکته: در خارج از هسته و بجز وزن اکثر نیرو ها الکترومغناطیسی هستند.●قوانین نیوتن:
1)قانون اول نیوتن: اگر به جسمی نیرویی وارد نشود و یا اگر وارد شود, برآیندشان صفر باشد,جسم اگر ساکن باشد,ساکن می ماند و اگر در حال حرکت است به حرکت یکنواخت خود ادامه می دهد.
لختی=ماند=اینرسی: تمایل یک جسم به حفظ حالت قبلی خود.
2)قانون دوم نیوتن: اگر برآیند نیروهای وارد بر جسمی صفر نباشد آنگاه جسم شتابی می گیرد متناسب با برآیند نیروها و با جرم جسم نسبت عکس دارد. F=m.a
برآیندF=نیروهای محرک(نیرو های خوب)-نیروهای مقاوم(نیروهای بد).
تعریف 1 نیوتن: نیرویی است که اگر بر جسمی به جرم 1 کیلوگرم وارد شود به آن شتابی برابر 1 متر بر مجذور ثانیه بدهد.
نکته: شتاب الزاما با جهت حرکت هم جهت نیست ولی الزاما با برآیند نیروهای وارد بر یک جسم هم جهت است.
//توضیح کامل تجزیه نیروها با شکل.
نکته: اگر مجموع برداری چند نیرو برابر صفر باشد با حذف یکی از نیروها بزرگی برآیند نیرو های باقی مانده برابر با نیروی حذف شده ولی در خلاف جهت آن است.
3)قانون سوم نیوتن: هر کنشی(عملی),واکنشی(عکس العملی) دارد,مساوی با آن و در خلاف جهت آن.
ویژگیهای ینروهای کنش و واکنش:
1)هم اندازه و هم راستا ولی در خلاف جهت هم هستند.
2)هر دو جزء یک گروه از نیروها محسوب می شوند.به عنوان مثال,نیروی عمودی تکیه گاه (الکترومغناطیسی) نمی تواند با نیروی وزن(گرانشی), کنش و واکنش باشد, هرچند اندازه هایشان با هم برابر باشد.
3)هم زمان به وجود می آیند و هم زمان از بین می روند.
4)نمی توان در مورد آنها برایند گیری کرد.
زمانی می توان برآیند گیری کرد که نیرو ها بر یک جسم وارد شوند ولی کنش و واکنش به دو جسم مجزا وارد می شوند. //این 4 مورد را کامل به یاد بسپارید
نکته: واکنش هر نیرو بر عامل به وجود آورنده آن وارد می شود.
//توضیح روی شکل.تست1)بر جسمی به جرم 2 کیلوگرم نیروی ثابت F=2i-4j وارد می شود. اگر سرعت جسم 3 ثانیه پس از اعمال نیرو F به v2=4i-7j برسد, سرعت آن در لحظه وارد شدن نیروی F چه بوده؟
نکته حل: لحظه وارد شدن نیروی F را لحظه صفر می گیریم با استفاده از فرمول های F=m.a و v=at+v0 حل میکنیم.
جواب: i-j -
M.an در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Tara در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ریز مباحث جلسه 61(دینامیک قسمت 1):
ممنون قرار گرفت
دستتون درد نکنهسلام
خواهش -
سلام دکتر طلوعی لطفا فصل آینه ها و عدسی ها رو بعد دینامیک تدریس کنین.از همه ی زحمتایی که بی دریغ برای ما میکشین ممنونم.
-
استاد طلوعی خدا حفظت کنه و همیشه تو آلاء باشی.
آینه و نور هندسی رو بعد دینامیک فراموش نکنین.
قابل توجه دوستان که مبحث آینه و نور هندسی 4 الی 5 سوال ازش تو کنکور طرح میشه یعنی میشه حدود 12 الی 15 درصد فیزیک. -
تدریستون عااالیه ازتون خیلی ممنونم...امیدوارم برقرار باشین...من ک همه ی تستارو حل میکنم :-))
-
واقعا هر چی بگم از این تدریس بازم کمه بینظیر و فوق العاده هستن استاد طلوعی در ارایه مطالب فیزیک واقعا فکر فیزیک منو افسرده کرده بود تا قبل از اینکه فیلم های استاد رو ببینم الان نقطه قوت من تو درسام فیزیک هست
-
negar2012 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
شناسی
بله بفرمایید؟
fg -
Masood1139
سوال کنکور ۹۵ تجربی همونی که استاد تو ویدیو ۱۳ حل کرد. نمودار شتاب متحرک بود. بعد گفته بود که بیشترین فاصلخ متحرک از مبدا چقدره.
توضیحات استاد قانعم نکرد تو فهم سوال -
negar2012
خب ببینید البته نمیدونم دقیقا مشکلتون کدوم قسمتشه ولی اما بطور کلی نمودار شتاب زمان رو به نمودار سرعت زمان تبدیل میکنیم خب الان توی نمودار سرعت زمان وقتی که سرعت منفی باشه معنیش اینه که متحرک داره بر خلاف جهت محور x حرکت میکنه نمودار داره میگه متحرک سرعت اولیه ش 10 بوده و منفیشم ینی خلاف محور داره میره یعنی اینکه متحرک با سرعت 10 تا داره خلاف میره یک ثانیه بعد سرعتش میشه 8 یک ثانیه دیگه 6 یک ثانیه دیگه 4 و ... تا اینکه بعد از 5 ثانیه سرعتش صفر میشه ینی اون متحرک در جا میاسته سرجاش حالا بعد از 5 ثانیه تصمیم میگیره در جهت محور حرکت کنه پس اینجا هم 5 ثانیه در جهت محور حرکت میکنه معنیش اینه که الان دقیقا برگشت سرجا اولشه(مبدا مختصات) خب حالا از اینجا به بعد 20 ثانیه دیگه در جهت محور حرکت میکنه تا اینکه سرعتش دوباره صفر میشه و دوباره تصمیم میگیره برگرده و 5 ثانیه برمیگره در کل ما اینجا بیشترین فاصله رو از مبدا میخوایم یعنی از ثانیه 20 ام تا ثانیه 30 ام و مساحت از 20 تا 30 رو به دست میاریم
.............................................................
روش دیگه اینکه استاد میخواستن مفهمومش رو بهتون بگن شما میتونید کل مساحت ها رو بدست بیارید (مساحت زیر نمودار سرعت منفیه) و با هم جمع کنید جواب بدست بیاد
جایش متوجه نشدی بگو دوباره توضیح بدم -
Masood1139 ممنون از پاسختون.
اخرشو متوجه نمیشم. خب توی ۳۵ ثانیه هم متحرک برمیگرده مبدا مختصات دیگه. درسته؟ چون سرعتش شده منفی ۱۰. اینجوری که کلا جایجایی صفر میشه