نحوه خواندن ادبیات
-
سلام دوستان ممنون میشم کمک کنید میشه نحوه خوندن ادبیات برای کنکور رو بگید کتاب سیرتا بیازم دارم خیلی خوبه.یه سوال دیگه مثلا در خواندن یک متن یا یک شعر باید تمام نکات دستوری زبانیش رو حفظ کنیم؟؟ یعنی نهاد و مفعول و مسند و متمم و بیت چند جمله است و... اخه با حفظ کردن اینا تو جمله خیلی سخت میشه.نحوه صحیح رو بگین ممنون دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ ناظم همیار
-
سلام دوستان ممنون میشم کمک کنید میشه نحوه خوندن ادبیات برای کنکور رو بگید کتاب سیرتا بیازم دارم خیلی خوبه.یه سوال دیگه مثلا در خواندن یک متن یا یک شعر باید تمام نکات دستوری زبانیش رو حفظ کنیم؟؟ یعنی نهاد و مفعول و مسند و متمم و بیت چند جمله است و... اخه با حفظ کردن اینا تو جمله خیلی سخت میشه.نحوه صحیح رو بگین ممنون دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ ناظم همیار
arvinn :hushed: براچی نکات دستوریو میخای حفظ کنی!!!
من که لغت و املا رو با هم میخونم روزی نیم ساعت یا 45مین بعد هر 5تا درس تستاشو از کتابم میزنم
تاریخ ادبیات یه ربع در روز هر پایه و که تموم کردی تستاشو باهم ترکیبی بزن
آرایه در روز 2تا +تستاش و وقتی تموم شد تست ترکیبی میزنم
قرابتم درس به درس میخونی اون مفهومی ک داره و میگیری ازش تستشو میزنی روزی 20 تا تست خواستیم بیشتر
زبان فارسیو اگه فهمیدین به منم بگید:grimacing: هنو شروع نکردم -
تو کنکور مطمئن باش یه متنم از خط کتاب درسی نیست همشو هم حفظ باشی به جایی نمیرسی تست باید بزنی ن حفظ کردن..
-
@N-R یعنی نمیخواد اینارو حفظ کنی نکات دستوریی تو متن و تو کتاب؟؟.فقط معنی کلمات و به علاوه املاشون به علاوه معنی و مفهوم وتاریخ ادبیات؟؟
-
arvinn نه ادبیات موضوعیه باید هر موضوعیو کامل یاد بگیری وابسته به کتابم نیست
حتی همین قرابتم از خط کتاب نیست یه بیت میده ک مفهومشو تو کتاب خوندی نه دقیقا همون خط و
-
arvinn مهم اینه تشخیص بدی نهاد و مسند چیهههههه ن اینکه سه تا کتاب و برداری نهاداش و مسنداشو حفظ کنی خط به خط:confounded:
-
arvinn
مال فارسی فقط تست زیاده
خودشم پیدا کردن تعداد.. اینا رو نباید حفظ کنی
خودت باید تمرین کنی ببینی چن تاشو میتونی پیدا کنی
به مرور قوی تر میشی -
arvinn
مال فارسی فقط تست زیاده
خودشم پیدا کردن تعداد.. اینا رو نباید حفظ کنی
خودت باید تمرین کنی ببینی چن تاشو میتونی پیدا کنی
به مرور قوی تر میشی@amirhossein-hf تشکر دوست عزیز پس نباید این نهاد و... تو متن و شعر حفظ کنم.باید در دستور زبان فارسی بخونم و خوب یادشون بگیرم بعد تست های زیاد ازشون بزنم .چون متن خارج از کتاب میاد.تا وقتی متنی خارج از کتابم دادن جواب بدم یادشون گرفته باشم همینطورهه؟
-
@amirhossein-hf تشکر دوست عزیز پس نباید این نهاد و... تو متن و شعر حفظ کنم.باید در دستور زبان فارسی بخونم و خوب یادشون بگیرم بعد تست های زیاد ازشون بزنم .چون متن خارج از کتاب میاد.تا وقتی متنی خارج از کتابم دادن جواب بدم یادشون گرفته باشم همینطورهه؟
arvinn
کاملاااا
خودشم سعی کن از اول فوق العاده بخوانی
من اون درسایی که تزاز دهم خوب خواندم الان خیلی راحتم
وقت کم تری میزارشم روشون -
@amirhossein-hf تشکر دوست عزیز پس نباید این نهاد و... تو متن و شعر حفظ کنم.باید در دستور زبان فارسی بخونم و خوب یادشون بگیرم بعد تست های زیاد ازشون بزنم .چون متن خارج از کتاب میاد.تا وقتی متنی خارج از کتابم دادن جواب بدم یادشون گرفته باشم همینطورهه؟
arvinn در نحوه خواندن ادبیات گفته است:
الحمد الله بلاخره گرفتی چی میگم:face_with_tears_of_joy:
-
arvinn در نحوه خواندن ادبیات گفته است:
سلام ادبیات برای کنکور فقط و فقط باید موضوعی خونده شه حفظه کردن فارسی برای کنکور کار ساز تیس برا انتحان تشریحی خوبه
من خودم کتابای موضوعی نشر دریافت رو بهتون پسنهاد میکنم...👌👌 -