دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
پتانسیل عمل ، زیست سوم
-
1_دلیل اصلی بازگشت به پتانسیل عمل از آرامش چیه؟ پمپ یا خروج پتاسیم؟؟؟ نشر و آی کیو دو تا دیدگاه متفاوت دارن !!
2_ بعد توی پتانسیل عمل ، پمپ فعالیت داره؟؟؟؟ تو جزوه کرامت گفته نه فعالیت نداره در حالی که کتاب گفته بعد از عمل فعالیتش بیشتر میشه ! پس فعالیت داشته ولی کم بوده !! رسیدگی کنین لطفن ! @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @همیار
-
text هممم ، خوبه ممنون بابت نظرت !! @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء @همیار نظر نظام قدیما ؟؟؟
-
text اره پتانسیل غشا توی انتهای پتانسیل عمل منفی هفتاد هست ولی یون های پتاسیم در خارج از غشا بیشترن و یون های سدیم در داخل غشا که این موضوع با فعالیت پمپ و تعداد کانال های نشتی پتاسیمی که توی غشا بیشتر از کانال های نشتی سدیمی هستن حل میشه بعدم پمپ همیشه فعالیت میکنه ولی فعالیتش یکنواخت نیست و توی انتهای پتانسیل عمل فعالیتش زیاده
-
کتاب دلیل بازگشت پتانسیل به حالت آرامش رو بسته شدن کانالای دریچه دار پتاسیمی دونسته
پمپ سدیم-پتاسیم همیشه فعاله -
matin1998
علت بازگشت از عمل به ارامش بسته شدن کانال های دریچه دار پتاسیمی است
نه پمپی که شما گفتی نه خروج پتاسیمی که شما گفتی هیچکدوم علت بازگشت به ارامش نیستن
پمپ سدیم پتاسیم همیشه فعاله و بعد از پتانسیل عمل فعالیتش بیشتر میشه
نقش پمپ تنظیم غلظت یون ها متناسب با پتانسیل ارامشه نه عمل به ارامش تبدیل میکنه نه ارامش به عمل
نظام قدیم -
@Amir-Bernousi IRAN AZARBAIJAN خیلی خیلی تشکر !! دمتون گرم