قدیمیا و جدیدیا
-
من شهرستانی ام و اینجا فقط موسسه همین قلمچی که مثلا وقف عامِ!! و گرنه من خیلی دوست داشتم تو ازمونای گاج شرکت کنم...چون بحث جامعه اماری واقعا چرت شده! یه جورایی مثل کنکور که سیاهی لشکر داره قلمچی هم همینجوریه..خیلی تراز بالا ها یا سوالو میخرن یا اصلا درس نمیخونن و ترازشون بده
فقط جا داره بگم خاک تو سرم که امسالم رفتم قلمچی! همین -
@ice-girl شهریه هر جایی فرق داره!!!! مدل جدید کلاهبرداریه..یکی از دوستام یکی از شهرستانای تبریز بود هزینه اش شده دو میلیون
فقط موندم چه جوری این کاظم قلمچی روش میشه بگه ماها واسه عدالت اموزشی و وقف عام و دانش اموزایی که پول ندارن و درسشون خوبه کار میکنیم؟ وفتی که هزینه ازمونای کل کشورش فرق داره
من که نه پشتیبانمو حلال میکنم نه این کاظم رو -
@ice-girl شهریه هر جایی فرق داره!!!! مدل جدید کلاهبرداریه..یکی از دوستام یکی از شهرستانای تبریز بود هزینه اش شده دو میلیون
فقط موندم چه جوری این کاظم قلمچی روش میشه بگه ماها واسه عدالت اموزشی و وقف عام و دانش اموزایی که پول ندارن و درسشون خوبه کار میکنیم؟ وفتی که هزینه ازمونای کل کشورش فرق داره
من که نه پشتیبانمو حلال میکنم نه این کاظم رو -
پشمک منم پشیمونم کاش میشد انصراف داد تصمیم گرفتم تا نوروز خودم بخونم بعد با کانون پیش برم واقعااااا موندم چیکار کنم
-
elta79 من برای پایه یازدهم300تومن و برای دهم150دادم البته دهم پنجاه تومن تخفیف داشت از دوازدهم اطلاعی ندارم برای ثبت نامم یا برین به خود سایت گزینه دو یا برین نماینده گزینه دو تو شهرتون
-
بچه ها یه سوال باید ما نظام قدیم خودمونو بر اساس نظام جدید وفق بدیم؟؟؟؟ چرا برنامه کانون قلم چی اینطوری شده؟؟؟تماما سردرگم شدم رفت
@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @حامیان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @ادمین @حامیان-آلاء-مشاور @حامیان-آلاء-جزوات @حامیان-آلاء-آزمون-ها @دانش-آموزان-آلاء
@ice-girl پشمک
سلام
درسته که برنامه ش خیلی افتضاح شده ولی حرف اصلی رو کنکور میزنه . پس هدف اصلی کنکور براتون باشه
اینها همش حواشی هست مواظب باشید که تو این چاله ها نیافتید . راه خودتون رو برید .
در ضمن برای فقط ثبت نام 670 هزارتومن دادم تو شهرمون دو شعبه هست یکیش 720 میگیره یکیش 670 :| نمیدونم فرقش چیه
-
ایهام چی بگم والا...نمیدونم خودت فکر کن ببین چیکار میشه کرد..من فقط حرفم این بود میگفتن که مثلا جامع اماری ملاک باشه که قلمچی خوبه..اونم که چیز بدیهی هست و همه میدونن که بدون اغراق خیلی ها سوالارو میخرن...من خودم به خاطر بودجه بندیش ثبت نام کردم..البته انتخاب دیگه ای جز قلمچی نداشتم چون موسسه دیگه ای شهرمون نداشت...ولی دت قلمچی هم درد نکنه وسط سال یهو بودجه بندی رو به کل عوض کرده الان من موندم چیکار باید بکنم..از یه طرف دیگم خانوادم ملاکشون ترازِ قلمچیه ینی ترازم بیاد پایین میگن تو درس نمیخونی و.. بماند این چیزا...در کل میگم یه ازمون درست درمون پیدا کن و شرکت کن ..قلمچی امسالم سوالاش به نظرم به درد نخور شده چون دیگه واقعا انگار ما نظام قدیمی ها نسل سوخته ایم..از اون کاغذ کاهی سوالات ازمون گرفته تا پشتیبان و بقیه ...