سوالات خوبی بودن گفتم بذارم دوست داشتین استفاده کنین💙
سوال دینی3کل کتاب برای تیزهوشان مراغه اردی بهشت1403 (2).pdf
شبه نهایی -1-دین و زندگی -3 - مشترک -.pdf
شنه نهایی-3-دین و زندگی 3 -مشترک.pdf
شبه نهایی-2-دین و زندگی 3- مشترک.pdf
این دوتا سوال و پاسخ با همن:
196_60009040150219.pdf
222_60009049776022.pdf
تست جمع بندی دین و زندگی 2 نظام قدیم
-
دوستان سلام یه فایلی هست برای جمع بندی دینی دوم نظام قدیم که خواستم به اشتراک بذارم. امیدوارم که به دردتون بخوره
منبع خاصی نداره و دانلودش ازاد هست.
تست جمع بندی دینی دوم نظام قدیم@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @همیار @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء
-
dan-l در تست جمع بندی دین و زندگی 2 نظام قدیم گفته است:
دوستان سلام یه فایلی هست برای جمع بندی دینی دوم نظام قدیم که خواستم به اشتراک بذارم. امیدوارم که به دردتون بخوره
تست جمع بندی دینی دوم نظام قدیم@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @همیار @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء
لطف کردین دستتون درد نکنه
-
@ASMA-MORADI در تست جمع بندی دین و زندگی 2 نظام قدیم گفته است:
لطف کردین دستتون درد نکنه
اینجا تست همه درس ها هست دینی هم هست. من این دینیش رو قبلا زده بودم برای همین نگفتم که هست.
-
سوالاش ساده وخوبه
ممنون : ) -
@Amir-Bernousi در تست جمع بندی دین و زندگی 2 نظام قدیم گفته است:
سوالاش ساده وخوبه
ممنون : )خواهش میکنم دکتر جان. خودم عمدا ساده اش رو انتخاب کردم که یه پیش جمع بندی باشه. یعنی قبل جمع بندی اصلی. این سوالای ساده یاد میدن که کدوم مطلب تو کدوم جای کتابه. کاربردش اینه
بعدا که به جمع بندی اصلی برسه این سوالا کمک کننده میشن برای اون موقع -
@amirsangin در تست جمع بندی دین و زندگی 2 نظام قدیم گفته است:
dan-l تستای خوبی هست برای جمع بندی هم عالیه
فک کنم خودتون طرح چیزی کردید چون جایی چنین تستی ندیده بودمنه توی اینترنت دنبال تست جمع بندی بودم البته یه سری خاص. این تستا همونطور که بالا گفتم برای این بهتره که اون مطالب کتاب درسی فقط بفهمیم که کجای کتابه و یه یاداوری اساسی بشه. بعدا که مثلا تست جمع بندی میخوایم بزنیم کار راحت تره. الگوی کنکور خیلی با این تستا فرق میکنه. فکر نکنم توی اینترنت بشه تستای تیپی پیدا کرد که کافی باشه برای جمع بندی و اینا.
من راستش چند روز پیش داشتم دنبال کتاب تست دینی میگشتم البته نظام قدیم. چند کتاب رو دیدم ولی فقط یکی به نظرم خوب اومد برای جمع بندی. سطحشم خوب بود. راه اندیشه بود فکر کنم البته اگه اشتباه نکنم. بقیه کتابا اکثرا در حد کنکورن یعنی با این سختی کنکور اگه مثل کنکور رو بزنی کارت سخته. باید یکم سطح رو برد بالا. برای همین گفتم این تستا تقریبا ارزش خاصی ندارن فقط پیش جمع بندی هستن
-
ن فقط پیش جم
اره تستای سطحی هست ولی برای مرور خوبه من دیدم از توی دل همینا تست کنکور ممکنه طرح بشه که ما کنکوریا بهش بی توجهیم