زیست دهم تایپ شده (آقای موقاری)
-
سلام بر همه ی دوستان تابستون جزوه دست نویسی رو از دوستمون برای فیلم زیست دهم اقای موقاری دیدم و وقتی هفته قبل بازم دیدم به این فکر کردم که اگر این جزوه تایپ بشه خیلی خوب میشه و اوناییکه هنوز زیست دهمو مثل من شروع نکردن با جزوه تایپ شده خیلی زود تر تموم میکنن فقط دو تا مطلب هست که باید بگم
بابت تایپ هزینه زیادی شده که میخوام منم مثل آلا یه کار خیلی کوچیکی بکنم برای دوستام (به شرط حمایت شما)
دوم اینکه هر کسی اگر میتونه برای بهتر شدن خدما آلا کاری کنه انجام بدهو اما یه نکته من از اون جزوه های دست نویس که داخل انجمن فرستاده شده بود در جهت تایپ استفاده کردم(دادم برام تایپ کنن) پس اگر جایی ناقص بود من مقصر نیستم و احتمالا فایل تا شنبه اماده و داخل انجمن قرار میگیره
-
منتظر هستیم:|
-
pooya_alinejad
ان شاءالله که هرچه زودتر آماده بشه و دوستان آلایی استفاده کنن
پیشاپیش با تشکر از تلاش شما -
سلام جزوه خدود دو هفته هست آماده هست اما غلط تایپی زیاد داره و من وقت نکردم به آلا سر بزنم شرمنده
-
سلام جزوه خدود دو هفته هست آماده هست اما غلط تایپی زیاد داره و من وقت نکردم به آلا سر بزنم شرمنده
pooya_alinejad شما اگه میتوتنی ارسال کن حل میشه ممنونم میشم منتظریم
-
سلام فقط غلط داره حتما با فیلم جلو برین که اشتباه نشه انشالله بعد کنکور ویراستاری میشه
-
@mojtaba-v
-
سلام فقط غلط داره حتما با فیلم جلو برین که اشتباه نشه انشالله بعد کنکور ویراستاری میشه
pooya_alinejad
thank you very much
-
سلام بر همه ی دوستان تابستون جزوه دست نویسی رو از دوستمون برای فیلم زیست دهم اقای موقاری دیدم و وقتی هفته قبل بازم دیدم به این فکر کردم که اگر این جزوه تایپ بشه خیلی خوب میشه و اوناییکه هنوز زیست دهمو مثل من شروع نکردن با جزوه تایپ شده خیلی زود تر تموم میکنن فقط دو تا مطلب هست که باید بگم
بابت تایپ هزینه زیادی شده که میخوام منم مثل آلا یه کار خیلی کوچیکی بکنم برای دوستام (به شرط حمایت شما)
دوم اینکه هر کسی اگر میتونه برای بهتر شدن خدما آلا کاری کنه انجام بدهو اما یه نکته من از اون جزوه های دست نویس که داخل انجمن فرستاده شده بود در جهت تایپ استفاده کردم(دادم برام تایپ کنن) پس اگر جایی ناقص بود من مقصر نیستم و احتمالا فایل تا شنبه اماده و داخل انجمن قرار میگیره
pooya_alinejad جزوه چی شد؟
-
جزوه ارسال شده
-
pooya_alinejad
واقعا کار بزرگی انجام دادی -
pooya_alinejad داداش مطمعینی واسه آقای موقاریه؟؟؟
آخه اصلا شبیه حرفاش نیستا
اصن اینارو نگفته ک من خودم کل فصل سوم دهم رو جزوه برداری کردم.اصن اینا توش نی
داری اشتباه میزنی -
داری اشتباه میزنی@Dr-Farhan
یه کوچولو باهات موافقم و جداولش کامل کامله
باریکلا پسر -
داداش اولا این جزوه نوشته برای اقای امینی هست دوما اصلا باز نمیکنه ارور میده لطفا برسی کن فایل سالمش رو بزار ممنون
MahdiNOVE مطالبش هموناییه که اقای موقاری گفته
-
سلام به تمامی دوستان عزیز همون طور که اطلاع دارین جزوه دست نویس از همین انجمن پیدا کردم و فقط دادم بیرون تایپ کنن خیلی زیاد هم غلط داره و میخواستم برای سال بعد که خودم اصلاح کردم منتشر کنم که دوستان گفتن خیلی لازم دارن و منم با اطلاع از اشکالات تایپی اونو آپلود کردم
امیدوارم تا حد ممکنه به دردتون بخوره -
pooya_alinejad
واقعا کار بزرگی انجام دادی@m-gholami خواهش میکنم
-
داری اشتباه میزنی@Dr-Farhan خودم نگاه کردم مجدد هستش و تمامی مطالبو گفتن شاید بعضی جاهاش به خاطر غلط تایپی برای شما نا آشنا هست ولی خودم در کل فقط جدولاشو میخونم و مطالبو خودم تو کتاب بنویسم(نکاتو) راحت ترم بازم به نوع خوانش شما بستگی داره