یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی ..
-
-
منم هستم
بی امید و بی انگیزه
میخونم فقط -
@saghar-mah اسمتون رو به لیستم اضافه میکنم
اولین قدم رو محکم بزارید با انگیزه و قول میدم تا اخر ماه نتیجه بده
یادتون نره فردا پنجساعت دو درس عمومی + دو درس تخصصی -
@saghar-mah اسمتون رو به لیستم اضافه میکنم
اولین قدم رو محکم بزارید با انگیزه و قول میدم تا اخر ماه نتیجه بده
یادتون نره فردا پنجساعت دو درس عمومی + دو درس تخصصی@fatemeh_banoo مرسی
چشم حتما -
dlrm در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:
اقا بیشتر شد که اشکال نداره؟
مینیمم 5 اره؟
منمممم خوش خط بنویس دلارامنه اشکالی نداره عزیزم پنج ساعت اصله کاره برای عزیزانی که تازه استارت زدن و اعتماد به نفسشون رو میخوان ببرن بالا تو مطالعه .
ی جورایی میخوایم اهسته شروع کنیم مغز هارو گرم کردن .حتماااااخوشحالم میکنی عزیزمم
-
دلم میخواد فردا اینجا کلی حال خوب و انرژی خوب ببینم با5 ساعت خوندن بهینه مطمئنم که از پسش برمیاید و روزی میرسه که حتی 12 ساعت هم میخونید و خسته نمیشید فقط روی خوندن درس تمرکز کنید حتی همون 5 ساعت . میخوایم ی 5 ساعت پر بازده باشه ...
و ی نکته مهم برام بنویسید که چند ساعت خوابیدید و چند ساعت استراحت کردید . اگر تایم بیشتری درس خوندین جای تشویق داره اما اصل فقط و فقطهمون 5 ساعته برای فردا 2 بهمن .فردا رو باقدرت شروع کن دوست من
-
-
دلم میخواد فردا اینجا کلی حال خوب و انرژی خوب ببینم با5 ساعت خوندن بهینه مطمئنم که از پسش برمیاید و روزی میرسه که حتی 12 ساعت هم میخونید و خسته نمیشید فقط روی خوندن درس تمرکز کنید حتی همون 5 ساعت . میخوایم ی 5 ساعت پر بازده باشه ...
و ی نکته مهم برام بنویسید که چند ساعت خوابیدید و چند ساعت استراحت کردید . اگر تایم بیشتری درس خوندین جای تشویق داره اما اصل فقط و فقطهمون 5 ساعته برای فردا 2 بهمن .فردا رو باقدرت شروع کن دوست من
-
@겔-나르 چه مشکلی؟
-
@겔-나르 به به چه عالی اسمتون اضافه میشه چه مشکلی عزیزم ؟بگید که حلش کنیم
@پیکاسو خیلی هم عالی خوش اومدید به چالش امروز همون پنج ساعت دوتا درس عمومی و اختصاصی حتما شب برام گزارش بنویسید ساعت خواب و استراحتتون هم مهمه چون کم کم تایم مطالعه قراره بره بالا :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
@7-UNIQUE
عزیزم خوشحالم که باهات اشنا شدم و منتظر خبر موفقیتت هستم شاد و خوشحال باشی عزیزم
درچه حالید دوستان ؟؟
@saghar-mah
dlrm
marzyeh78
@Saahaar
ساقی -
این چالش ما هست .. خب ما با روزی پنجساعت شروع میکنیم .. قراره هر فرد تایم خواب و استراحتش رو بگه البته نه به این معنی که فقط بگه و تموم ما سعی میکنیم ساعت خواب و استراحت هر فرد و همچنین میزان مطالعش رو ی جورایی با توجه به میزان تواناییش نظم بدیم.
:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
@Dr-Farhan