یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی ..
-
10 اسفند
ریاضی: 3.5ساعت
معادلات : 52 تستفیزیک : 2.5 ساعت
1-حرکت نوسان:36تست
2-موج مکانیکی : 34 تستزیست: 3ساعت
1-مولکول های زیستی : 37تست
2-سفری به درون سلول : 71 تستشیمی: 2ساعت
ساختار اتم : 46 تستعربی : نیم ساعت
مفاهیم عربی 1 : 31تستادبیات : 1ساعت
قرابت معنایی : درسنامه+3تست
آرایه ادبی : درسنامه+8تست
لغت و املا : 2 صفحه از لغت نامه مهروماه
تاریخ ادبیات : فهرست الفبایی نویسندگان : حرف الفدینی : 45 دقیقه
درس 1 دوم :40تستزبان : 45 دقیقه
درس 1 پیش: درسنامه گرامر+19 تست +لغات14ساعت+377 تست
خیلی راضی شدم امروز، با برنامه خوندم
-
ساقی در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:
حالا امروز چه قدر بخونیم؟؟
امروز با 5 ساعت استارت میزنیم ^-^
-
سلام دوستان گل الایی ...
امروز که بیدار شدم ی فکری توی سرم جرقه زد:smiling_cat_face_with_open_mouth: که واقعا به نظرم خوب و مفیده
اول از همه این تایپیک مخصوص کسانیه که تازه شروع کردن اما افرادی هم که از مهر یا حتی تابستون شروع کردن ه میتونن توش شرکت کنن ..ببینید دوستان ما ی تایپیک گزارش مطالعه و ساعت مطالعه داشتیم خیلی از دوستان شرکت نمیکنن .. من نمیخوام دوباره بیام ی تایپیک جدا بزنم بگم همه بیاید ساعت مطالعه بدید !!
نه میخوام توی این چالشی که میخوام بگم شروع کنید یک هفته ازمایشی از امروز یک بهمن . تا 7 بهمن ..
هر روز ی تایم مشخصی رو مشخص میکنیم مثلا با 5 ساعت استارت میزنیم و شما اخر شب میایدبگیدکه تونستید پنچ ساعت خوندید یا نه !!
اگر خواستید نوع درس ها رو مشخص میکنیم ولی بودجه بندیش باخودتون .یک هفته ازمایشی برای کسایی که تازه میخوان شروع کنن .. بعد میتونیم ساعت رو کم کم ببریم بالا . اینجوری از استرس و بی انگیزه بودنتون کم میشه .. تا اخر شب اگر به 10 نفر رسیدیم کار رو شروع میکنیم ..
اگر دلتون نخواست هم که هیچی اما روش کار رو ی بارخلاصه میگم
یک هفته ازمایشی من هر روز ی ساعت مشخص تایم رو بهتون میگم بعد شما تا شب حدودا 9 یا 10 شب میاید میگید که تونستید اون ساعترو بخونید ؟
این فقط ی کمک دوستانس و ی چالشه برای عزیزانی که میخوان استارت بزنن همین (:
بسم االله@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@ادمین
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار -
اسپم ممنوعه!
-
این چالش ما هست .. خب ما با روزی پنجساعت شروع میکنیم .. قراره هر فرد تایم خواب و استراحتش رو بگه البته نه به این معنی که فقط بگه و تموم ما سعی میکنیم ساعت خواب و استراحت هر فرد و همچنین میزان مطالعش رو ی جورایی با توجه به میزان تواناییش نظم بدیم.
:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
@Dr-Farhan