کیا میخوان سال بعد کنکور بدن !؟
-
نوشتهشده در ۲۳ خرداد ۱۳۹۴، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام عزیزان
کیا میخوان نتیجه کنکور امسال بیخیال بشن و واسه سال بعدی خودشونو آماده کنن؟ :numbness:
البته خودم به عنوان اولین نفر واسه کنکور سال بعد اعلام حضور میکنم چون کنکور امسال خیلی سطحش پایین بود منم بهم برخورد واسه اعتراض فقط 20 تا سوال جواب دادم (الکی مثلا :42:)موفق باشید اخوی های محترم و همشیره های گرامی :67:
-
@top206;13511 said:
> سلام عزیزان
> کیا میخوان نتیجه کنکور امسال بیخیال بشن و واسه سال بعدی خودشونو آماده کنن؟ :numbness:
> البته خودم به عنوان اولین نفر واسه کنکور سال بعد اعلام حضور میکنم چون کنکور امسال خیلی سطحش پایین بود منم بهم برخورد واسه اعتراض فقط 20 تا سوال جواب دادم (الکی مثلا :42:)
>
> موفق باشید اخوی های محترم و همشیره های گرامی :67:تاپ عزيز اجازه بده نتايج كنكور بياد فعلا بچه ها تو اغما هستن شما هم يواش يواش شرو كن به مطالعه
-
نوشتهشده در ۲۳ خرداد ۱۳۹۴، ۱۵:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دیگه تکلیف اونایی که بد دادن از همین الان روشنه !
بهتره سریع تکلیف آدم با خودش روشن باشه ! :71: -
@top206;13515 said:
> دیگه تکلیف اونایی که بد دادن از همین الان روشنه !
> بهتره سریع تکلیف آدم با خودش روشن باشه ! :71:علي بدجوري شمشير از رو كشيديا.دست از سر ماتم داران كنكور بكش:1:
-
نوشتهشده در ۲۳ خرداد ۱۳۹۴، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
والله تو فکرم اینه که همه مثل من خراب کردن ! :71:
واسه همین میخوام باعث تحرک برو بچه های فروم بشم :heart-borken: -
@top206;13526 said:
> والله تو فکرم اینه که همه مثل من خراب کردن ! :71:
> واسه همین میخوام باعث تحرک برو بچه های فروم بشم :heart-borken:فعلا كه تا يه مدتي بچه ها به اسم كنكوري بودن و خستگي بايد تا ميتونن حال كنن تا اينكه هفته اول مرداد قيامت شرو بشه
-
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من تجربی ام.فک کنم به اون چیزی که میخوام نمیرسم و باید بخونم دوباره.از امروزم کم کم شروع کردم:17:
-
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۳۹۴، ۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب پس مثل خودمی !
منم دقیقا شرایط تو رو دارم :67: -
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۳۹۴، ۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بابا بیخیال...مگه واسه آزمون آزمایشی میخواین حاضر شین؟؟؟...خیلی زوده خیلییییییییی...حداقل یه ماهی استراحت کنید تا دلتون واسه درسا تنگ شه...البته هرجور راحتید...موفق باشید
-
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۳۹۴، ۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من که یه سال تمام استراحت کردم یه ماه دیگم روش :9:
ولی از بس به کتابام نگاه نکردم عذاب وجدان گرفتم :eagerness: -
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۳۹۴، ۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@top206;13572 said:
> من که یه سال تمام استراحت کردم یه ماه دیگم روش :9:
> ولی از بس به کتابام نگاه نکردم عذاب وجدان گرفتمه پس شما شرایطت خاصه..همین الان برو بخون...ولی این تاپیکی که زدین بدجوری به ماها که میخوایم استراحت کنیم ضدحال میده...به هر حال امیدوارم شروع خیلی سریعتون یه پایان سریع به دنبال نداشته باشه ومداوم ادامه داشته باشه
-
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۳۹۴، ۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اراده فولادینی دارم ولی فولادش چینیه !
امیدوارم مسئولین سریع رسیدگی کنن یه فیبر کربن جایگزینش کنیم شاید بتونیم پزشک آینده مملکت بشیم :44: -
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۳۹۴، ۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام من میخوام برای اولین بار سال آینده کنکور بدم !!!!! همه تلاشمو میکنم که سال آینده همین موقع خودمو واسه دانشگاه علوم پزشکی مشهد آماده کنم ؟:1:(اعتماد به نفس دارم در حد.......)
-
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم احتمالا میخواهم دوباره بدم:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9
-
-
- updated - - -
-
ولی از حرف فامیل می ترسم:apthy::apthy::apthy::apthy::apthy::apthy::apthy::apthy::apthy::apthy::apthy::apthy:
-
-
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mohadeseh0;13584 said:
> منم احتمالا میخواهم دوباره بدم:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9
>
> - - - updated - - -
>
> ولی از حرف فامیل می ترسم:apthy::apthy::apthy::apthy::apthy::apthy::apthy::apthy::apthy::apthy::apthy::apthy:نترسین......چه قبول بشین...چه نشین حرفه فامیل و مردم پشت سرتونه......اگه قصد دارین یه سال دیگه بخونین. به حرفه دیگران توجه نکنین
-
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۳۹۴، ۱۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من که نتیجو رو نمیدونم ....... ولی خدااااااااااااا بزرگه......انشالله که همه اونجایی که میخوان قیبول شن
-
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۳۹۴، ۱۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه میخواین پشت کنکوربمونین نباید به حرف بقیه توجه کنید چون اونا سرجلسه نیستن که بهتون کمک کنن .مهم هدف شماست مهم اینده ی شماست .تواینده اونا قرار نیست بهتون کمک کنن بقیه به فکر زندگی خودشونن شما باید برای زندگیتون تلاش کنید. شما فقط به هدفتون فکر کنید
-
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۳۹۴، ۱۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@elham75;13551 said:
> من تجربی ام.فک کنم به اون چیزی که میخوام نمیرسم و باید بخونم دوباره.از امروزم کم کم شروع کردم:17:
شما همون الهام خانومی که تو انجمن کنکور هم هست؟؟؟؟
-
نوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۳۹۴، ۲۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان راستش خواستم واسه این سوالم یه تاپیک بزنم ولی حقیقتشش نمیدونستم چجوری...:دی الان میگن این چقد خنگه!!اولا به اسمم توجه نکنین من دخترم (ملیکا) ولی نمیدونم چرا با این اسم وارد این سایت شدم:دی و اما سوال دوستان میشه من رو راهنمایی کنید ::::من امسال کنکور ریاضی دادم و فیزیک وشیمیم رو قوی کردم بخصوص فیزیکم رو...حالا یه فکریه که چند وقتیه خیلی رو مخمه اونم اینه که حالا که من فیزیک و شییمیم خوبه همچنین عمومی ها و ریاضیمم بد نیس بشینم بخونم واسه تجربی چون راستش رو بخواین هیچ علاقه ای ب رشته های مهندسی ندارم و بیشتر جو گیر شدم و رفتم رشته ریاضی چون درسم خوب بود...حالا هر چقدر فکر میکنم بیشتر به این نتیجه میرسم که من خیلی بیشتر به رشته تجربی علاقه دارم یه خورده زیست هم خوندم شاید عاشقش نباشم ولی خب برام خیلی جالب بود و دوس دارم ادامه بدم خوندنش رو...حالا میخوام نظر یه سری از هم سن و سالام رو بپرسم و ببینم نظرکسایی که یجورایی توو موقعیت من هستن چیه.بنظرتون این کار رو بکنم یا نه همین امسال برم دانشگاه؟؟؟ینی منظورم اینه که بنظرتون احتمال قبولی دارم توو تجربی؟؟من خودم برنامم اینه که اگه تصمیمم حتمی شد (که باید تا اخر ماه رمضون بشه) از همین سایت فیلم های زیست رو نگاه کنم و کلاس کنکور های اقای بصیری توو مشهد رو شرکت کنم تا ایشالا درصد زیست هم تو کنکور بالا بره...میشه نظرتون رو بصورت جامع و کامل بهم بگین...ممنونتون میشم.
-
نوشتهشده در ۲۴ تیر ۱۳۹۴، ۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
[QUOTE=goraz;13588]شما همون الهام خانومی که تو انجمن کنکور هم هست؟؟؟؟[/QUOTE]
بله من با همین اسم همونجا عضوم.شما با چه اسمی اونجا هستی؟؟؟