Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. کمکم کنید لطفا ...
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای
کمک کنید که موندم تو توراکس!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
دانشگاهی
لطفا در مورد برنامه درسی راهنماییم کنید
im_mjgnI
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
نکات و جمع بندی‌ 🦋زیست شناسی 🦋
wanderingW
🧩این تاپیک جهت یکجا بودن نکات مهم و جدول‌های جمع بندی درس زیست شناسی🧬 زده شده 🪄آزاد برای مشارکت عموم🪄 لطفا اسپم ندید تا نکات یکپارچه باشه.🙏
زیست شناسی
گلوکز
HakoH
اکسایش گلوکز برگشت پذیره؟ میشه واکنش و بگین @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
ماجرای خاکستر به عنوان پاک‌کننده
HakoH
ما گفتیم توی خاکستر فلزاتی داریم که با آب خاصیت بازی ایجاد میکنن پس اون موقع چربی حالت اسیدی داره که هم رو حل میکنن یا چی؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
اشتباه پاسخنامه یا اشتباه عسل؟
HakoH
Topic thumbnail image
شیمی
یه سوال ساده!
HakoH
سلام سلام تفاوت‌ اسید چرب و استر بلند زنجیر چیه 😭😭 همش قاطی میکنمشون @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
واکنش فلز با اسید
HakoH
چرا فلزات در واکنش با اسید از کمترین ظرفیت خودشون استفاده میکنن؟ @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا
شیمی
رنگ اهک
HakoH
های وقتی به دریاچه ها اسید اهک اضافه می‌کنن آهک صورتیه یا کرمی ؟تو هر کتاب یه رنگه @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی

کمکم کنید لطفا ...

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
11 دیدگاه‌ها 9 کاربران 336 بازدیدها 6 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • N آفلاین
    N آفلاین
    nazanin.karimi
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام.
    خسته نباشین... من مادرم و خواهرم رو توی تصادف آذر ماه از دست دادم و روحیم خیلی خراب و داغون شد خیلی... جوری که تا الان اصلا نتونستم خوب بخونم و شروع کنم.... خیلی به متدرم وابسته بودم روزی نیست که به فکرش نیوفتم و حالم بد نشه... نظام قدیمی هستم ومنطقه۲
    بچه ها امکانش هست توی این ۵ ماه بتونم رتبه زیر ۸۰۰۰ منطقه۲ رو بیارم که حداقل پرستاری شهید بهشتی قبول بشم که روح مادر و خواهرم هم شاد باشه....
    لطفا جواب بدین همه😭😭😭😭😭😢😢😢😢😔😔
    دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا همیار خیرین-کوچک-دریا-دل فارغ-التحصیلان-آلاء @

M romisaR MM.zahedM B فااطمهف 5 پاسخ آخرین پاسخ
    8
    • dlrmD آفلاین
      dlrmD آفلاین
      dlrm

سلام
      واقعا بهتون تسلیت میگم و امیدوارم خدا بهتون خیلی صبر بده.
      خودتون رو نبازید
      ما اگه کسی رو از دست میدیم میتونیم در راستای شادی روحش براش کاری انجام بدیم:)
      قبل هر کاری بگم که بچه ها (دخترابیشتر)باقیات الصالحاتن:)
      شما اگه الان تمرکزتون رو جمع کنید.روحیه بگیرید و بشینید بخونید اگه یه پزشک بشید یا پرستار که خودتون گفتین و حال یه بیمارُ خوب کنید و خانواده و خود اون بیمار تازندس یاد شما بیوفته بگه خداخیرش بده اینا برای مادرتون هم حساب میشه:)به اینا چی میگفتن؟آثارما تاخر؟:)

بشینید برنامه ریزی کنید.
      بازم میگم خودتون رو نبازید
      نذارین زندگی هرکاری میخوادُ باهاتون بکنه.
      پارسال یکی از دوستای من (نه صمیمی) توی رشته ی ریاضی درحالی که کنکوری بود و تک بچه مادرشو بر اثر سرطان از دست داد.
      خودشو نباخت
      میدونی در چه شرایطی بود؟:)شنبه مادرش فوت شد جمعه روز مادربود...
      دوستم داااغون بود...داااغون.نمیخوام یادم بیاد یا داغ دل شمارُ تازه کنم.
      به این فکر کنید که اگه الان بااین شرایططون قبول بشین چـــــــــــــــقــــــــــــــــــــــــــــــــد مادرتون رو سربلند میکنید.
      خودتون رو نبازید.
      تلاش کنید.
      حتا من میگم دینی رو جوری بخونید که هر آیه برسه به مادرو خواهرتون.این خودش انگیزه نیست؟:)
      پاشید.
      پاشید برید حموم.گریه کنید.خالی شید.بیایید بیرون و برنامه ریزی کنید.
      140 روز وقت داریم هممون هنوز.
      خودتون رو نبازید اصلا
      در آخر بگم ما همیار هایی داریم که میتونن خیلی توی این راه بهتون کمک کنن:)
      خب؟
      آ باریک الله:heart:

خانومخ 1 پاسخ آخرین پاسخ
      8
      • dlrmD dlrm

سلام
        واقعا بهتون تسلیت میگم و امیدوارم خدا بهتون خیلی صبر بده.
        خودتون رو نبازید
        ما اگه کسی رو از دست میدیم میتونیم در راستای شادی روحش براش کاری انجام بدیم:)
        قبل هر کاری بگم که بچه ها (دخترابیشتر)باقیات الصالحاتن:)
        شما اگه الان تمرکزتون رو جمع کنید.روحیه بگیرید و بشینید بخونید اگه یه پزشک بشید یا پرستار که خودتون گفتین و حال یه بیمارُ خوب کنید و خانواده و خود اون بیمار تازندس یاد شما بیوفته بگه خداخیرش بده اینا برای مادرتون هم حساب میشه:)به اینا چی میگفتن؟آثارما تاخر؟:)

بشینید برنامه ریزی کنید.
        بازم میگم خودتون رو نبازید
        نذارین زندگی هرکاری میخوادُ باهاتون بکنه.
        پارسال یکی از دوستای من (نه صمیمی) توی رشته ی ریاضی درحالی که کنکوری بود و تک بچه مادرشو بر اثر سرطان از دست داد.
        خودشو نباخت
        میدونی در چه شرایطی بود؟:)شنبه مادرش فوت شد جمعه روز مادربود...
        دوستم داااغون بود...داااغون.نمیخوام یادم بیاد یا داغ دل شمارُ تازه کنم.
        به این فکر کنید که اگه الان بااین شرایططون قبول بشین چـــــــــــــــقــــــــــــــــــــــــــــــــد مادرتون رو سربلند میکنید.
        خودتون رو نبازید.
        تلاش کنید.
        حتا من میگم دینی رو جوری بخونید که هر آیه برسه به مادرو خواهرتون.این خودش انگیزه نیست؟:)
        پاشید.
        پاشید برید حموم.گریه کنید.خالی شید.بیایید بیرون و برنامه ریزی کنید.
        140 روز وقت داریم هممون هنوز.
        خودتون رو نبازید اصلا
        در آخر بگم ما همیار هایی داریم که میتونن خیلی توی این راه بهتون کمک کنن:)
        خب؟
        آ باریک الله:heart:

خانومخ آفلاین
        خانومخ آفلاین
        خانوم
        فارغ التحصیلان آلاء

سلام تسلیت میگم به شدت متاثر شدم و امیدوارم خدا بهت صبر و استقامت بده 💙

خب اما در مورد سوالت عزیزم
        بله میشه هیچ کاری نشد نداره و هیچ چیزی غیر ممکن نیست .
        حتی داخل کلمه غیرممکن یک ممکن هست !
        پس مطمئن باش که میشه . هر رشته ای ک بخوای با هر رتبه اما ...
        اما داره ولی نشد نداره شما باید روی روحیت کار کنی میدونم چ قدر سخته واقعا واقعا میدونم که در بدترین حالت ممکن هستید و شاید کسی نتونه وسعت غمتون رو اندازه بگیره

اما همه ی قهرمان ها ی جایی توی زندگیشون یک شکست بزرگ داشتن . ولی بعدش ادامه دادن!! و بلند شدن و جنگیدن .

اول از همه باید بگم سعی کن با خودت کنار بیای .نباید غمت رو فراموش کنی اما باید قبولش کنی . این قدم اوله هرکاری که ارومت کنه رو انجام بده به شرطی که به خودت صدمه نزنه ! تاکید میکنم رو این ی مورد

دوم برنامه ریزی دقیق و درست
        شما برای موفقیت و رسیدن به رشته دلخواه لازم نیس حتما همه مطالب رو بخونی اگر 70 درصدش رو هم مسلط بشی باز هم جلویی !

لازمه موفقیت شما سه چیزه اول توکل دوم حرکت و سوم صبر
        این سع تا شمارو به روپوش پزشکی میرسونه

سعی کردم شعار ندم نمیخام هم شعار بنویسم ولی واقعا باید به خدا توکل کنی و از خودش کمک بخوای و یادت باشه که اون الماس توی کوره تو چند هزار درجه آتیش میگیره اما ته تهش اون الماسع درخشانیه که قیمت نداره👑
        شما هم همون الماسی ک الان تو کوره اس داغه داره از حرارت میسوزه اما اگر کم نیارع و این 100و خورده ای رو تلاش کنه شک نکن جوری میدرخشه که همه ببیننش

باز هم اگر کمکی بود بهمون بگو ❤❔

ما به یَغما رفته‌ی نجوای لبخندِ توییم.

1 پاسخ آخرین پاسخ
        6
        • N nazanin.karimi

سلام.
          خسته نباشین... من مادرم و خواهرم رو توی تصادف آذر ماه از دست دادم و روحیم خیلی خراب و داغون شد خیلی... جوری که تا الان اصلا نتونستم خوب بخونم و شروع کنم.... خیلی به متدرم وابسته بودم روزی نیست که به فکرش نیوفتم و حالم بد نشه... نظام قدیمی هستم ومنطقه۲
          بچه ها امکانش هست توی این ۵ ماه بتونم رتبه زیر ۸۰۰۰ منطقه۲ رو بیارم که حداقل پرستاری شهید بهشتی قبول بشم که روح مادر و خواهرم هم شاد باشه....

M آفلاین
          M آفلاین
          ms96sad96

@nazanin-karimi در کمکم کنید لطفا ... گفته است:

سلام.

سلام
          واقعا از شنیدن این خبر خیلی خیلی ناراحت شدم
          خدابهتون صبر بده و غم آخرتون باشه
          فقط بدونید که توکل خیلی آرامتون میکنه
          خدا نقطه اول و آخر هر کسی هستش
          تنها او تموم کارا رو درست میکنه
          با تموم وجود استارد بزن و فکر رتبه تک رقمی باش
          مطمن باش که میتونی
          و در آخر یکاری بکن که صداش همه جا رو برداره شما میتونی
          خیلی سخته
          نزار دنیای نامرد جلو پیشرفتت رو بگیره تو جلوی اونو بگیر
          روحشون شاد و یادشون گرامی
          خدا رحمتشون کنه 😔😔😔😔

روزگار استاد بی وفایی هاست
          حواست باشه
          شاگرد روزگار نشوی
          👍

1 پاسخ آخرین پاسخ
          5
          • N nazanin.karimi

سلام.

romisaR آفلاین
            romisaR آفلاین
            romisa

@nazanin-karimi
            سلام
            روحشون شاد و یادشون گرامی
            .............
            مطمینم اگه این چن ماهو با جون و دل بخونی موفق میشی
            فقط تست زیاد بزن
            ...............
            بازم تسلیت میگم

بگرداند مرا آنکس که گردون را بگرداند...

1 پاسخ آخرین پاسخ
            6
            • N nazanin.karimi

سلام.

MM.zahedM آفلاین
              MM.zahedM آفلاین
              MM.zahed
              رتبه های آلاخونه فارغ التحصیلان آلاء

@nazanin-karimi
              سلام منم تسلیت می گم درسته که مادرت رو از دست دادی و قبول هم دارم که واقعا سخته واینکه هممون به مادر وابسته ایم اما بدون که اون حواسش بهت هست اون تو رو می بینه و از موفقیتت خوشحال میشه به خدا توکل کن و ناامید نشو و تلاش کن ببین این رمز موفقیته نه فقط برای تو برای همه تلاش کن اگه بخوای میشه حتی شاید بشه برای پزشکی قبول بشی یه چیز دیگه هم هست تو خودت رو برای بهترین رشته توی بهترین دانشگاه آماده کن بهترین رشته توی بهترین دانشگاه شوخی نمیکنم خودت رو برای پزشکی دانشگاه شهید بهشتی آماده کن مطمئن باش که میتونی اگه این سه کار رو انجام بدی تلاش توکل وامیدت رو از دست ندی

1 پاسخ آخرین پاسخ
              4
              • N آفلاین
                N آفلاین
                nazanin.karimi

ممنونم از همه تون بچه ها بابته روحیه دادن بهم ممنون

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                2
                • N nazanin.karimi

M آفلاین
                  M آفلاین
                  ms96sad96
                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط ms96sad96 انجام شده

@nazanin-karimi در کمکم کنید لطفا ... گفته است:

با توکل برو جلو به هیچی توجه نکن
                  شما میتونی :victory_hand: :victory_hand: :victory_hand:

روزگار استاد بی وفایی هاست
                  حواست باشه
                  شاگرد روزگار نشوی
                  👍

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • lnzL آفلاین
                    lnzL آفلاین
                    lnz

سلام
                    ازصمیم قلب بهت تسلیت میگم.امیدوارم خدا صبری بهت بده که بتونی از پس این غمت بربیای
                    منم شرایطم یه مقدار مثل خودته با این تفاوت که من خودم تصادف کردم واز درس دور افتادم.خداروشاکر باش که سلامتی داری و میتونی ادامه بدی
                    منم تازه حالم خوب شده و میخوام شروع کنم.سر درگمی زیاد دارم.مثلا چون ازمون میدم نمیدونم با برنامه ازمون پیش برم یا برنامه خودم(باتوجه به اینکه تازه میخوام استارت بزنم)و خیلی چیزای دیگه
                    کلا میخواستم بگم درسته غمت بزرگه اما خودت بزرگ تر از اینش نکن
                    مشکلات واسه همه هست اما واسه هر کی به یه شکله
                    امیدوارم موفق باشی💙

دَر سَفَریم
                    به سانِ اَبرهایِ ژولیده
                    دَر دَرّه هایِ اِتفاق...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    5
                    • N nazanin.karimi

سلام.

B آفلاین
                      B آفلاین

@nazanin-karimi
                      واقعاازصمیم قلب تسلیت میگم.روحشون شاد🙏
                      شدن یانشدنش دست شماس
                      مططططمئن باشاگه بخوای،ازجون مایه بزاری100%میشه
                      توکل به خداکن.
                      بایه رتبه ی عالی مادروخواهرت روهم شادکن.
                      موفق باشی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      2
                      • N nazanin.karimi

سلام.

فااطمهف آفلاین
                        فااطمهف آفلاین
                        فااطمه

@nazanin-karimi
                        سلام خیلی متاسفم بابت اتفاق ناخوشایندی ک براتون افتاده خدا رحمتشون کنه برات از خدا آرامش میخوام. درک میکنم ک شرایط بسیار سختی داری و چقدر ممکنه حالت خوب نباشه ولی خب تو طبق گفته خودت باید برای ایندت و روزای پیش رو و خوشحالی مادر و خواهرت به موفقیت برسی و مطمئن باش با یه زمان بندی و برنامه ریزی درست میتونی به چیزی ک میخوای برسی.
                        با ارزوی موفقیت برای شما نازنین عزیز

می باید به فضیلتهایت عشق ورزی زیرا که بر سر آنها فناخواهی شد

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        3
                        پاسخ
                        • پاسخ به عنوان موضوع
                        وارد شوید تا پست بفرستید
                        • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                        • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                        • بیشترین رای ها

• درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                        • اولین پست