حذفیات کنکور98نظام قدیم
-
-
-
Vezra پستم ویرایش نمیشه متاسفانه
چیزی که گفتم(سی درصد ن.قدیم و هفتاد درصد ن.جدید ) رو مطمعن باش خواهی دید ت کنکور ۹۸
-
چیزی که گفتم(سی درصد ن.قدیم و هفتاد درصد ن.جدید ) رو مطمعن باش خواهی دید ت کنکور ۹۸
-
@wall-st_wolf ما اصراری بر چیزی نداریم که اخه دوست عزیز
برای من در کل هیچ کدوم از این مسائل اهمیت نداره
هیشکی نمیتونه بگه صد در صد فلان جور میشه
ساده ترین مسئلش
برداشتن کنکور
چندساله دارن برمیدارن؟!چندبار با قاطعیت گفتن برمیدارن و برنداشتن؟!رو این حرفا حساب کتابی نیس
خدا برای هممون به خیر بگردونه
ان شاء الله -
@UNIQUE7 در حذفیات کنکور98نظام قدیم گفته است:
فهرست حذفیات کنکور1398نظام قدیم طبق آخرین اصلاحیه24بهمن
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
#خیلی مهم
حتمایه نگاه بهش بندازین دوستان.@Dr-Lila
-
منبع کاملامعتبروپاسخ توسط یکی ازاساتیدمطرح سطح کشور.
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@Dr-Lila -
حذفیاتی که رعایت نمیشه چه فایده! همیشه پاورقی ها حذف بوده ولی اومده!
همیشه عربی 1 حذف بوده ولی اومده
و ..........
یکی نیس اینا رو سرجاشون بنشونه بگه اگه چیزی حذف میکنید نباید یه نکته ازش باشه؟! -
سلام
میشه بفرمائیدکه چه مباحثی دقیقاتوی کنکورنظام جدیدحذف شده که توی نظام قدیم هم ازش دیگه سوال نمیاد؟؟
میشه لیستش رواینجاقراربده هرکسی که میدونه؟
(هیچ اطلاعاتی راجع به این مسئله ندارم،حتی داشتم آینه عدسی میخوندم که الان متوجه شدم:()
خیلی ممنون میشم:))@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@همیار@UNIQUE7 سلام
الان سنجش اصلاحیه زده و از اینه و عدسی میاد سوال -
-
Vezra امسال قراره ظرفیتا جدا باشن .۳۰/۷۰ ..... یکی از فامیلای ما تو سنجشه ...وون اطلاعیه سنجش همش از بیخ که نه ولی اینوه ترار مشترک قراره باشه دروغه ....امسال رهترین فرصته واسه ما قدیمیا!
@wall-st_wolf در حذفیات کنکور98نظام قدیم گفته است:
Vezra امسال قراره ظرفیتا جدا باشن .۳۰/۷۰ ..... یکی از فامیلای ما تو سنجشه ...وون اطلاعیه سنجش همش از بیخ که نه ولی اینوه ترار مشترک قراره باشه دروغه ....امسال رهترین فرصته واسه ما قدیمیا!
این مطلب رو که خود سازمان سنجش رد کرده بود :-؟ توضیحی بود برای ظرفیت ـها و خیلی واضح و شفاف بود همه چیز. اینا اطلاعاتی نیستن که به این شکل درز پیدا کنن و یا پنهان بشن. دفعه ی اولی نیست که نظام آموزشی تغییر میکنه،تجربه ی جدیدی نیست که با ظرفیت ـها چنین کاری بکنن
-
منظورت اینه 70درصد واسه قدیمیا هست
-
-
@amirsangin در حذفیات کنکور98نظام قدیم گفته است:
نه منظورم اینه چنین تفکیکی وجود نداره.بار اولی نیست که این اتفاق میفته. بر فرض محال که چنین اتفاقی بیفته،الان چه سودی داره که این حرفا زده بشه؟ واقعا منطقی نیست،با در نظر گرفتن سابقه کنکور
-
دقیقا*اینا همش حواشی هست بهتر ادم کنکوری دور باشه:man-gesturing-ok: