انگيزه
-
خیلی از شما وقتی درس می خوانید با مشکل نبود انگیزه مواجه میشید و سوالاتی نظیر: چرا من باید درس بخونم؟ چرا باید جوونیم رو خرج کنکور کنم؟ آخرش قراره چه اتفاقی برایم بیفته؟
.
همونطور که حتما می دونید کنکور قراره مشخص کنه که شما در چه رشته و دانشگاهی ادامه تحصیل بدید به نظر خودتون پزشکی تهران با بقیه رشته ها فرق نداره؟! یا دانشگاه شریف که معتبرترین دانشگاه ایران در سطح دنیاست با بقیه دانشگاه های کنکور فرق نداره؟!
.
پاسخش واضحه فرق داره بیاید چند تا از فرقاشونو بررسی کنیم:
.
اینکه کسی دانشگاه شریف خونده وقتی میخواند بره سرکار انقد توانایی داره که به راحتی شغلشو پیدا کنه.
اعتبار بین المللی دانشگاه شریف و پزشکی تهران باعث میشه در خارج از کشور هم بتونید کار کنید.
اینکه پزشکی بخونید اونم تو دانشگاه تهران باعث میشه پزشک متبحری بشید که در کارش بتوننه پیشرفت کنه (هر پزشکی خوب نیست)
و مهم ترین ….. عامل به نظرم که شما وقتی در دانشگاه های برتر یا افرادی که تلاش کردند و میکنند برخورد دارید مجبورید هم پای اونا تلاش کنید و در ادامه زندگی هم پیشرفت کنید.
حالا من یه سوال برام بوجود اومد: وقتی بهترین دانشگاه و آینده منتظر ماست چرا نخونیم؟! پس تو تک تک لحظاتی که دارید درس میخونید به موفقیت و شیرینی پیروزی فکر کنید.
اینده روشنه... -
اردیبهشت 99 بعضیامونو پیش بینی کنم؟!!
از امروز دقیقا 60 روز دیگر به کنکور مانده و من در آغاز راه ( مهر ماه ) هرگز تصور نمیکردم در این موعد سال ، چنین حال و روزی داشته باشم !
فکر می کردم در تایم زمانی کنونی ، تعداد قابل توجهی تست جامع حل کرده ام و سوالات کنکور را هم که حفظم!! ولی در حال حاضر هنوز بعضی از درس ها را شروع هم نکرده ام!!!
تا چند شب پیش ، هنوز هم رویای پزشکی در سر داشتم و هر نیم ساعت ، موبایل به دست به سمت وای فای میرفتم که "میشود در دو ماه پزشکی قبول شد؟!" و تا رسیدن به این نتیجه که "به جان تمام مادر های کره زمین ، حتما میشود!" ول کن نبودم!...
ولی یکی دو شب پیش ، وقتی به زمان کم باقی مانده ، حجم زیاد درس های نخوانده و توان اندک خودم واقع بینانه نگاهی انداختم ، دیدم باید "دندان" دندان پزشکی و پزشکی را از ریشه بکنم !...
البته روبه رو شدن با این واقعیت چندان هم ساده نبود و به قیمت یک ساعت نفیر و اشک خونین برایم تمام شد!...
این جمله را برای دومین بار با تک تک سلول های بدنم حس کردم که "اشکی که امروز از چشمات میاد ، عرقیه که باید تو کار میریختی ولی نریختی..."
چراغ آینده ام را با دستان خودم خاموش کرده ام و دارم در فضایی تاریک ، سرد و بی روح قدم برمیدارم که هر چه زودتر عنصر زمان کار خودش را بکند و ببینم "چه میشود"
زندگی ام این روزها مصداق کامل "مرگ تدریجی یک رویاست..."
ساعت 00.15 ، 14 اردیبهشت98 !پ ن : نمیدونم اصلا متن انگیزشی یا چی ! ولی میدونم کاری نکنیم که...
همین -
سلامملکم
یکم با هم حرف بزنیم؟!
اصلا دوس ندارم جمله های قشنگ و همچی خوشکل و اتو کشیده بنویسم ، که با خوندنش بگی "واو!" و بعد بری پی کارت...
این یه خطی زندگی درسی منه از تیر تا الان!
به همین درخشانی!...
هر کسی توی کنکور شرکت میکنه ، 13 یا 14 تیر هر سال ، یه همچین چیزیرو واسه سازمان سنجش میفرسته!
اونام دقیقا با توجه به همین ، میزارنت تو یه صف و بهت یه عدد از 1 تا400.000 میده ( که تا الان سهم من یه 72.000 و یه 69.000...!)
تجربه بهم میگه اونا با هیچی کار ندارن ، حوصله نداشتم درس بخونم ، هی برنامه ریزی کردم و هی اجرا نکردم ، و و و واسشون نا مفهومه...
ولی واسه ما مهمه اون عددی که اونا بهمون میدم! پس باید کاری رو بکنیم که واسه اونا مهمه!!
یه سوال با مزه بپرسم؟!
اگه الان همینو واسه سنجش بفرستم و بگم یه رتبه بهم بدید فک میکنید چه رتبه ای بده؟!
پس من چجوری تو بیوگرافیم نوشتم "دکتر آینده؟!" شاید یه ابزاره ! تا موقعی که امیدی باشه هست و وقتی نباشه نهایت 4 روز گریه و افسردگی و بعدش با یه چرخش عقیده میگم اصلا کی دوس داره دکتر شهولمون کن بابا...
یه چیزی تو این "دیوارنوشت" خیلی مهمه و اصلا دلیل قرار گرفتنش اینجا همینه!...
خالی بودم بهمن و اسفند و فرور و اردی و خردی! و نصف تیر...
حتی اگه اسیدم بریزیم روی گذشته نمیشه پاکش کرد!
"وای من چرا نخوندم" فایده نداره...
"وای من چرا نمیخونم" مهمه!!پ ن :یکم خودمو از قید و بند کلمات رهایی بدم؟!
میگم اصلا ما اینجا چه غلطی میکنیم؟!
نیم ساعت میام انجمن آخرش بعد چار ساعت میریم
هی دیالوگای الکی...
ته کارمون اینه که پست نزاریم ولی هر یه ساعت میام و نوتیفمونو چک میکنیم
میام اینجا چی کار اصلا؟!
میام که حال بدی که درس نخوندن برامون به وجود آورده رو با انجمن بودن ( درس نخوندن!) جبران کنیم؟!
بعدم که یه مدت نمیام انجمن ، میریم هزار تا کار دیگه میکنیم که مثلا آروم شیم ولی درس...ببین به حرضت عباس! وقت هست ، خیلیم هست...
نکن این کارو رفیق من
من دوبار تجربه دیدن یه عدد نجومی (عددی که کل آرزو هاتو یه جا روی سرت آوار میکنه !) رو روی اون سایت لعنتی دارم...
و باید بهت بگم تا ابد فرصت نداری واسه تغییر ، یه جایی میرسه که دیگه حتی "رویاشو هم نمیتونی داشته باشی..."
اگه اینارو خوندی و بعد دوباره میری تو دلی و چار ساعت مزخرف (ببخشید...) به هم میبافی ، میری آهنگ گوش میدی ، میری بیرون ،
چار ساعت مجازی های دیگه ، مدام میری پی این سوال که "تو 5 ماه میشه فلان رشته رو قبول شد" و و و بهت میگم که کنکور با یه عدد! همه اینارو واست جبران میکنه
28 دی98@dr-es78 مرسی واسه این حقیقتایی که نوشتین همش عین واقعیته
من اصلا شمارو نمیشناسم کلا ادم فعالیم اینجا نیستم ولی همین حرفاتون شاید(ینی فکر میکنم) باعث شد من یکم خودمو جمع و جور کنم
درسته هنوز شروع نکردم ولی فکر میکنم هنوزم دیرنیست برا یک دانش اموز رشته ریاضی
از ته دلم میخام امسال حتما موفق بشین اقای دکتر -
متفاوت باش...
راه خودتو برو...کار خودتو بکن...
دوران کنکور مثل یه دانشگاه پیش از موعده.کلی چیز جدید یادت میده.کنکور فقط خوندن و خوندن و خوندن نیست.آدمارو بزرگ میکنه.از اون حالت بچگی و خامی و احساسی عمل کردن دورشون میکنه...کنکور هر بدی که داره این خوبی رو داره که باعث میشه تصمیماتت منطقیتر و عاقلانهتر شه...
با این مقدمه میخوام بهت بگم انقدر بزرگ شو که جرات کنی متفاوت باشی.راهی که همه رفتن لزوما راه تو نیست.کاری که همه کردن لزوما کار درست نیست...
الان یاد میگیری با منطق «همه دوستام میرن» نری بدون تخقیق کلاسای بدردنخور ثبت نام کنی. چندوقت دیگه هم یاد میگیری وقتی همه جا زدن و دارن میگن ایشالا سال بعد، تو ازشون متمایز باشی و راهتو ازشون جدا کنی.
حتی ذهنت رو انقدر بزرگ کن که به اینم فکر کنی که رشته ای که همه ازش تعریف میکنن شاید لزوما رشته مناسب تو و روحیاتت نباشه
الان وقت تصمیم گیری درست توعه...الان باید این ویژگی رو توی وجودت تقویت کنی...الان که همه جوزده تصمیم میگیرن واسه یه کلاس یا یه آزمون یا یه مشاور تو باید تصمیم درست بگیری.الان که همه میگن غیرممکنه و من پایهم ضعیفه و من تست زنی بلد نیستم تو باید خودتو متفاوت بدونی و توانایی های خودتو باور داشته باشی
عزیزم!خودتو محصور نکن توی تفکر عمومی
از عقل و قدرت تصمیم گیریت خوب استفاده کن و #بدرخش
یه پاراگراف معروف که همیشه حال منو خوب کرده این بوده:
تلاش کن وقتی اونا خوابن
یاد بگیر وقتی اونا مهمونیان
پسانداز کن وقتی اونا خرج میکنن
و بعد رویای اونارو زندگی کن...
خوب به این پاراگراف فکر کن.خیلی خوب منظورمو میرسونه
نگو همه...همه رو بذار کنار...همه رفتن آزاد بالای تپه و غیرانتفاعیای که هیچ فرقی با مدرسه نداشت یه رشته بدردنخور خوندن تو هم میخوای همین کارو کنی؟؟؟#از طرف یکی دیگه
-
ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء -
سلام
اوضاع خوب پيش ميره؟
ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست
انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه
حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم@M-an
یاد یه جمله افتادم
یکی پرسید ایا از بهمن ماه بخونم میرسم ؟
در جواب داستانی رو روایت کرد :
مردی پیاده به مسجد می رفت ( از مسیر اشنایی نداشت ) در راه لقمان را دید از او پرسبد میتوانم به نماز مغرب به مسجد برسم
لقمان گفت : راه برو
الان حکایت خیلیاس بهمن ماه که میشه میپرسن میشه ؟ نمیشه ؟ میرسم ؟ نمیرسم ؟
مسیر کنکور رو همه دارن میرن یکی دو سه قدم راه میره بعد میشینه یکی اروم راه میره یکی میدویه یکی تو مسیر فقط جولان میده ( که اهای مردم نگاه کنید من دارم ریاضی میخونم! زیست تست میسازم ! زبان رو فول فول شدم ! ) یکی هم که تا اینجای مسیر عالی خونده ولی تا آخرش ول میکنه ....
رفیق مهم راه رفتن تو هست. که میخوای بقیه ی مسیر رو بشینی و تا آخر نگاه کنی میتونی تا آخرین نفس بدوی و کم نیاری
تماااام -
این پست پاک شده!
-
کنکور اسمش فقط ورودی به دانشگاه نیست
کنکور بهمون یاد میده چطوری ادم پر اراده ای باشیم . چطوری از خیلی چیزا برای بدست آوردن هدف بالاتر دل بکنیم
کنکور بهمون برنامه ریزی رو یاد میده
کنکور یادمون میده وقتی یه تست رو اشتباه زدیم ازش درس بگیریم . و اشتباه رو تو تست بعدی تکرار نکنیم
کنکور یادمون میده تو سخت ترین شرایط بدونیم تنها کسی که میتونه کمکمون کنه فقط خداس
کنکور بهمون یاد میده از زمانمون چطوری استفاده کنیم . -
دوستایی که گاهی خسته میشین وکم میارین ومیخواین شونه خالی کنین,فقط چنددقیقه به روزکنکورت فک کن به اون روزفک کن که تمام تلاشاتوکردی وای کاشی توی دلت نذاشتی بمونه وباقدرت واقتداربه سمت جلسه میری فک کن به اون روزی که وقتی داری سوالارونگاه میکنی وراحت تمام کتابوجزوه هاجلوی چشماته وخیلی راحت به سوالاپاسخ میدی چون این روزارو ازخوابت زدی ازتفریحت زدی واسه قهرمانی واینده خودت تلاش کردی وجنگیدی
هرلحظه وهرکجا وتوهرحالتی بدون خداکنارته فقط ازته دللللت بگوخدادستمووووول نکن که بدون توهیچم
باتوکل به خداپاشوباانگیزه برای اینده درخشانت بجنگ جنگجوی قهرمان. -
-
-
رفتم اولین جمله هایی که تو این تاپیک گذاشته بودم رو پیدا کردم
۱۸ تیر ماه ۹۸
اشک ها همان عرق هایی است که در زمان تمرین نریخته ایم .
کنکور بازی خسته شدنه هرکی بیشتر خسته شه اون برنده هست
چه جملات خوبی نوشته بودم
ولی انصافا همین بود@N-M در انگيزه گفته است:
رفتم اولین جمله هایی که تو این تاپیک گذاشته بودم رو پیدا کردم
۱۸ تیر ماه ۹۸
اشک ها همان عرق هایی است که در زمان تمرین نریخته ایم .
کنکور بازی خسته شدنه هرکی بیشتر خسته شه اون برنده هست
چه جملات خوبی نوشته بودم
ولی انصافا همین بود۱۸ تیر ماه ۹۵ اشتباه نوشتم ۹۸
-
اون موقع ک کلاس نهم بودم آزمون تیزهوشان و نمونه داده بودم وقتی نتیجه اومد که نمونه قبول شدم هنوزم اون لبخند رضایت پدرم و اون ذوق مادرم یادمه اولش فکر میکردم که براشون مهم نیست ولی مگه میشه؟
میدونی فکر میکنم یه سال دیگه نتیجه کنکورم بیاد و اون رتبه ی ک دلم میخواد ،،،قبولی پزشکی همونی ک آرزوشو دارم و اینکه بازم خنده و شوق پدر مادرمو ببینم بهم انگیزه میده با وجود مشکلاتی ک دارم گریه های شبونه اینکه تو این راه جز خدا و خانواده کسی همرام نیس اینکه رقیبام قدرن
ولی میدونم ک خدا منو برا این آفریده ک به هدفم برسمقسم میخورم یه روزی همون روپوش سفیدو میپوشم و با غرور از مقابل اونایی ک میگفتن نمیتونی رد میشم و بهشون میفهمونم ک من هر چی رو بخوام به دست میارم:female-doctor:
:female-doctor: