انگيزه
-
اگر تا حالا شکست نخوردی
قطعا هیچ کاری هم انجام ندادی -
سلام
اوضاع خوب پيش ميره؟
ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست
انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه
حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم -
-
اگر تا حالا شکست نخوردی
قطعا هیچ کاری هم انجام ندادی -
این پست پاک شده!
-
دوستان عزیز پست هایی که به اشتراک میگذارید آیدی نداشته باشه لطفا
-
#موفقیت
هرگاه به نعمت دیگران حسادت می کنیم ، دقیقا یک پیام منفی به کائنات می دهیم یعنی اینکه او ( شخصی که به او حسادت کرده ایم ) لیاقت و شایستگی این نعمت را دارد ولی من ندارم ؛ یا امیدی به اینکه من نیز بتوانم این نعمت را داشته باشم ، ندارم.
برای از بین رفتن حس حسادت ، شروع کنید به دوست داشتن خودتان و آنچه که هستید و آنچه که دارید و ویژگی های خوب و مثبتتان را ببینید.
خودتان را تحسین کنید و خودتان را آن قدر نیرومند ببینید که به چیزهایی که دیگران دارند و حتی بیشتر از آن می رسید.
برای داشته های دیگران شکرگزاری کنید زیرا انرژی مثبت این شکرگزاری به خود شما بازمی گردد.عبارات تاکیدی زیر را به هنگام حسد ورزیدن با یقین و ایمان تکرار کنید:
" خداوند هر نعمتی که برای دیگران فرستاده ، بیش از آن برای من می فرستد.
من خود را تایید می کنم زیرا ارزشمند و دارای اعتماد به نفس هستم.
داشته های من و دیگران در یک زنجیره الهی به هم وصل هستند. آنچه برای دیگران بخواهم ، به خودم بازمیگردد " -
#موفقیت
اهدافتان را ذهنی دنبال کنید؛
اهداف و آرزوهایی که در دل دارید را در طول روز مدام در ذهن تکرار کنید ، تجسمشان کنید ، در لحظه ای قرار بگیرید که به آن رسیده اید و دیگران دارند بابت این موفقیت به شما تبریک می گویند ، لحظه ای را تجسم کنید که با شوق خداوند را بابت برآورده کردن این آرزوی قلبی شکر میگویید ، چه احساسی خواهید داشت وقتی در آن شرایط قرار بگیرید؟
اگر بتوانید خودتان را در آن حالت احساسی قرار بدهید و مدتی در فرکانس آن خواسته قرار بگیرید ، بدور از ناامیدی ، بدور از ترس از نرسیدن آنگاه خواسته شما بزودی محقق میشود زیرا شما هم مدار با آن آرزو قرار گرفته اید.
چگونه و چطور را رها کنید؟ چرا که قوانین الهی چگونه نمی شناسد ، وقتی حالت داشتن خواسته تان را به خود میگیرید ضمیر ناخودآگاه شما تفاوت نقش بازی کردن و داشتن آن خواسته را درک نمی کند و تنها احساسات غالب شماست که تعیین کننده نتیجه است
باور کنید تا به شما بخشیده شود...
-
#موفقیت
یک گفته ی قدیمی هست که میگوید: « اگر بار اول موفق نشدید ، دوباره و دوباره تلاش کنید.»
این به راستی حقیقت دارد ولی به آن معنی نیست که دوباره همان شیوه قبلی را تکرار کنید.
معنایش این است که اشتباهت را پیدا کن و راه دیگری را امتحان کن تا یاد بگیری آن را به درستی به انجام برسانی
این حق طبیعی ماست که در تمام عمر خود از موفقیتی به موفقیت دیگر برسیم.
اگر اینطور نیست یعنی با تواناییهایمان هماهنگ نیستیم و یا معتقدیم نمیتوانیم موفق شویم. -
وقتی میخایی ببینی چند چندی
اول داشته هاتو نگا کن
بعد نداشته هاتو
مطمنن با اولین نگاه ارامش میگیری شکر میکنی
و در قدم دوم
برای نداشته هات میجنگی -
نگرانی نداره که...:)
@دانش-آموزان-آلاء -
هیچ وقت بعد از اولین پیروزیت استراحت نکن چون اگر تو دومیش شکست بخوری، همه
میگن اولیش هم شانسی بوده! -
روزهای بدت روزای پایانی نیستن.
روزهای سختت قرار نیست که موندنی باشن.
زمین خوردنها به این معنی نیست که دیگه توانایی دوباره سر پا شدن رو نداری.
لطفاً از زندگیت دست نکش فقط به این دلیل که در حال حاضر یه قسمتهاییش سخته.
توی این دوره به خودت دلگرمی بده برای ادامه دادن.
تو از پسش بر میای.
قدرتت رو پیدا میکنی ! 🤍
زهرا بنده خدا -
بیا چشماتو ببند به تمومِ اون چیزایی که تورو خوشحالت میکنن فکر کن ؛ به همه ی اون چیزایی که خونِ توی رگاتم به وجد میارن !
دیدیشون؟
میخوام بگم سهمِ تو همین دلخوشیای از ته دله ...
غم که همه جا ، واسه همه هست اما تو بیا بیشتر بخند ،
تو بیا شکل یه حبهِ قندِ شیرین کنارِ تلخیای دنیا بمون!
مهشید حسن زاده 0
@دختر-بهار -
- اگه اینجایی ، اگه هنوزم داری نفس میکشی ، دلیلش نیازِ دنیاست به وجودِ تو با کلِ زیباییِ افکارت ،خیلی بیشتر حواست به خودت باشه!
- اگه اینجایی ، اگه هنوزم داری نفس میکشی ، دلیلش نیازِ دنیاست به وجودِ تو با کلِ زیباییِ افکارت ،خیلی بیشتر حواست به خودت باشه!
-
ترسیدن اولین قدم برای نرسیدنه!