انگيزه
-
سلام
اوضاع خوب پيش ميره؟
ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست
انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه
حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديمنوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an یکی از انگیزه های کوه نوردا نگاه کردن به پشت سر و دیدن ارتفاعیه که تونستن به سختی تا اینجا بالا بیان. حالا دستتو بده به من با هم به نگاه به پشت سر کنیم
-
نوشتهشده در ۱۸ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من معتقدم که اینکه خودتو باور داشته باشی یا نه روی تک تک سلول های بدنت تاثیر گذاره ؛ وقتی به خودت میگی میتونم ، در هر شرایطی میتونم ، تک تک اعضا و سلول های بدنت آماده میشن تا در هر شرایطی از پس مشکلات بر بیان
عادت کن که با رند شدن ساعت ، روز هفته ، با ایده آل بودن وضعیت فقط شروع نکنی ! خودتو شرطی نکن ، فکر نکن روزی میاد که عالیه و تو میتونی خوب شروع کنی ، روزی میاد که تو بهترین وضعیت رو داشته باشی ، چون یک خواسته غیر ممکنه ، بجای گله گردن از وضعیت تو خودتو مقاوم کن تو خودتو آموزش بده که در هر شرایطی قوی بمونی
تو خودت رو جوری رشد بده که با **سختی کشیدن با چند تا سوال سخت ** جا نزنی و از ادامه مسیر نترسی... آره سخته و کار هر کسی نیست ، اما اون کسی هم که میتونه *هر کسی نیست و تفاوت هایی با همه داره *
-
نوشتهشده در ۱۹ آذر ۱۴۰۱، ۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
272189796_133504425812553_275031364650917834_n.mp4
سلام دوستان
خیلی اهل انگیزه دادن و خوندن جملات انگیزشی و اینا نیستم ولی به جمله ها و خاطره دکتر شکوری خیلی حداقل خودمو تغییر داد
تا وقتی اون هدفه نباشه هیچ تضمینی برای موفقیت وجود نداره اون هدف را پیدا کن:)
و قدرت هدف داشتن برای کنکور باعث شد تا دکتر شکوری که از درس متنفر و معدل پایینی داشته بشه رتبه 48 کنکور و شریف قبول شه
یاحق -
این پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۴۰۱، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
4_6037086025023491286.mp4
این ویدیو ارزش دیدن داره
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift. That’s why we call it the present.” -
سلام
من با این آهنگ حالمو خوب میکنم
البته خب فقط همین نیست
اما در حال حاضر اینو بیشتر گوش میدم(به امید اونروز که از این آهنگ بعد از این خواننده و بعد از هرچی آهنگ و برای مدتی از جامعه بشری متنفر شم): وقتی یه آهنگو زیاد گوش میدی
-
سلام
من با این آهنگ حالمو خوب میکنم
البته خب فقط همین نیست
اما در حال حاضر اینو بیشتر گوش میدم(به امید اونروز که از این آهنگ بعد از این خواننده و بعد از هرچی آهنگ و برای مدتی از جامعه بشری متنفر شم): وقتی یه آهنگو زیاد گوش میدی
-
اگه خوش شانس نیستی
پس باید رو گزینه مهمتر
یعنی تلاش بی وقفه
تمرکز کنی -
- بدترین نوع زندان
نه میله های آهنی دارد
نه دیوارهای بلند
نه دست بندهای فلزی
آن زندان، افکار و باورهای منفی پنهان درون خود انسانه
- بدترین نوع زندان
-
《زیاد فکر و خیال نکن که ببینی آخرش چی میشه، فقط قدم بعدی رو بردار. تنها چیزی که لازم دارم روش تمرکز کنم قدم بعدیمه، همین...》
-
بازی زندگی، تماشاگر زياد داره...!
تو تماشا نكن بازی كن با تمام توان... -
◇ موفقیت، صبر میخواهد
گاهی برای انداختن یک درخت، باید ۱۰۰ ضربه با تبر بزنیم. از این ۱۰۰ ضربه، ۹۹ ضربه اوّل، کارشان این است که شرایط را برای ضربه صدم آماده کنند.
اینکه درخت، در طی ۹۹ ضربه، هنوز سر جایش ایستاده است، دلیلِ بیهودگی آن ضربات نیست، دلیل دلسردی نیست، دلیل ناامیدی نیست، هر مبارزهای، به همین شکل است.
اینکه اقداماتی که میکنیم به سرعت جواب نمیدهد، نباید در عزم و اراده ما خللی ایجاد کند.
پس باید هر کاری میکنیم، بگذاریم به حساب یکی از همان ۹۹ ضربه اول.
ضربه صدم بالاخره از راه میرسد و درخت را میاندازد.
نگران نباش، موفقیت، صبر میخواهد.
-
چو خدا بود پناهت
چه خطر بود ز راهت؟
به فلک رسد کلاهت
که سر همه سرانی♡ -
نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۴۰۱، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
❲برایِ ساختَن زندگیت هیچ وَقت ناامید نشو
امید از پیلههایِ مرده هَم پروانه میسازد🫧ᵕᴗᵕ❳
-
نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
يه جوري در برابر مشكلات وايسا
كه وقتي به هدفت رسيدي
سرنوشت يه لبخند بهت بزنه و بگه
دمش گرم با اينكه دهنشو سرويس كردم ولي جا نزد ... -
نوشتهشده در ۲۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
غرق شدن تایتانیک برای خرچنگهای
زنده ای که تو آشپزخونهیکشتی بودن
یهمعجزهبود . . .
همونقدر محال،همونقدرغیرممکن
ولی اتفاق افتاد،صبرداشتهباش
|
-
نوشتهشده در ۲۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
علت اینکه رود راه خود را در دل صخره ها می شکافد قدرت نیست،
بلکه پافشاری و مداومت آن است
در کار خود مداومت داشته باشید و با اولین ناکامی مایوس نشوید!