انگيزه
-
من معتقدم که اینکه خودتو باور داشته باشی یا نه روی تک تک سلول های بدنت تاثیر گذاره ؛ وقتی به خودت میگی میتونم ، در هر شرایطی میتونم ، تک تک اعضا و سلول های بدنت آماده میشن تا در هر شرایطی از پس مشکلات بر بیان
عادت کن که با رند شدن ساعت ، روز هفته ، با ایده آل بودن وضعیت فقط شروع نکنی ! خودتو شرطی نکن ، فکر نکن روزی میاد که عالیه و تو میتونی خوب شروع کنی ، روزی میاد که تو بهترین وضعیت رو داشته باشی ، چون یک خواسته غیر ممکنه ، بجای گله گردن از وضعیت تو خودتو مقاوم کن تو خودتو آموزش بده که در هر شرایطی قوی بمونی
تو خودت رو جوری رشد بده که با **سختی کشیدن با چند تا سوال سخت ** جا نزنی و از ادامه مسیر نترسی... آره سخته و کار هر کسی نیست ، اما اون کسی هم که میتونه *هر کسی نیست و تفاوت هایی با همه داره *
☕💚 -
272189796_133504425812553_275031364650917834_n.mp4
سلام دوستان
خیلی اهل انگیزه دادن و خوندن جملات انگیزشی و اینا نیستم ولی به جمله ها و خاطره دکتر شکوری خیلی حداقل خودمو تغییر داد
تا وقتی اون هدفه نباشه هیچ تضمینی برای موفقیت وجود نداره اون هدف را پیدا کن:)
و قدرت هدف داشتن برای کنکور باعث شد تا دکتر شکوری که از درس متنفر و معدل پایینی داشته بشه رتبه 48 کنکور و شریف قبول شه
یاحق -
این پست پاک شده!
-
4_6037086025023491286.mp4
این ویدیو ارزش دیدن داره💚👌
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift. That’s why we call it the present.” -
سلام
من با این آهنگ حالمو خوب میکنم
البته خب فقط همین نیست😂😅
اما در حال حاضر اینو بیشتر گوش میدم(به امید اونروز که از این آهنگ بعد از این خواننده و بعد از هرچی آهنگ و برای مدتی از جامعه بشری متنفر شم😂): وقتی یه آهنگو زیاد گوش میدی -
سلام
من با این آهنگ حالمو خوب میکنم
البته خب فقط همین نیست😂😅
اما در حال حاضر اینو بیشتر گوش میدم(به امید اونروز که از این آهنگ بعد از این خواننده و بعد از هرچی آهنگ و برای مدتی از جامعه بشری متنفر شم😂): وقتی یه آهنگو زیاد گوش میدی -
➕ اگه خوش شانس نیستی
پس باید رو گزینه مهمتر
یعنی تلاش بی وقفه
تمرکز کنی🌱 -
- بدترین نوع زندان
نه میله های آهنی دارد
نه دیوارهای بلند
نه دست بندهای فلزی
آن زندان، افکار و باورهای منفی پنهان درون خود انسانه🍃
- بدترین نوع زندان
-
《زیاد فکر و خیال نکن که ببینی آخرش چی میشه، فقط قدم بعدی رو بردار. تنها چیزی که لازم دارم روش تمرکز کنم قدم بعدیمه، همین...》🌱
-
بازی زندگی، تماشاگر زياد داره...!
تو تماشا نكن بازی كن با تمام توان... -
◇ موفقیت، صبر میخواهد
🔹گاهی برای انداختن یک درخت، باید ۱۰۰ ضربه با تبر بزنیم. از این ۱۰۰ ضربه، ۹۹ ضربه اوّل، کارشان این است که شرایط را برای ضربه صدم آماده کنند.
🔸اینکه درخت، در طی ۹۹ ضربه، هنوز سر جایش ایستاده است، دلیلِ بیهودگی آن ضربات نیست، دلیل دلسردی نیست، دلیل ناامیدی نیست، هر مبارزهای، به همین شکل است.
🔹اینکه اقداماتی که میکنیم به سرعت جواب نمیدهد، نباید در عزم و اراده ما خللی ایجاد کند.
🔸پس باید هر کاری میکنیم، بگذاریم به حساب یکی از همان ۹۹ ضربه اول.
🔹ضربه صدم بالاخره از راه میرسد و درخت را میاندازد.
نگران نباش، موفقیت، صبر میخواهد.🌱
-
چو خدا بود پناهت
چه خطر بود ز راهت؟
به فلک رسد کلاهت
که سر همه سرانی♡🌱 -
يه جوري در برابر مشكلات وايسا
كه وقتي به هدفت رسيدي 🌱
سرنوشت يه لبخند بهت بزنه و بگه
دمش گرم با اينكه دهنشو سرويس كردم ولي جا نزد ...😇 -
علت اینکه رود راه خود را در دل صخره ها می شکافد قدرت نیست،
بلکه پافشاری و مداومت آن است
در کار خود مداومت داشته باشید و با اولین ناکامی مایوس نشوید!🌱 -
La vie te donne toujours une autre chance. Elle s’appelle demain.
زندگی همیشه فرصت دیگری به تو میدهد که نامش فرداست! 🌱