انگيزه
-
-
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-۱۴۰۲ -
-
-
زهرا فلاح دانش آموزان آلاء دوازدهمreplied to Amir ali Nikfard on ۸ مرداد ۱۴۰۱، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir ali Nikfard خیلی خوب بود
-
هیچ آدمی از همون اول صد نبوده و همه از صفر شروع کردن
هیچ آدمی موفق آفریده نشده
همه ی این آدمای موفقی که داری میبینی همشون شکست خوردن و ناامید نشدن
این سختیا تنها برای تو نیست
در آخر اونکه با تمام این سختیا جنگیده برندس اونکه با تمام این سختیا خو گرفته و حالشو خوب کرده برنده میشه
اونایی که مثل تو رویا داشتن و بهشون رسیدن قطعا یه روزی مثل تو بودن ولی جا نزدن
تو هیچ مانعی برای رسیدن نداری
دنبالِ جمله های انگیزشی نگرد
انگیزه خودتی
انگیزه تمامِ روزای سختِته
انگیزه تمام حسای قدرت طلبیِ درونته
پس حالِ دلتو بهترین حالِ دنیا کن و با تمام وجودت بجنگ و کم نیار
آروم باش و سخت نگیر
راه میوفتی,توهم میرسی به صد..
اولاش سختیارو به جونت بخر...زخماتو مرهم بزار
اولش خیلی تلخ و زنندَس
ولی به آخرش فکر کن و جون بگیر
آخرش شیرین تر از شیرینِ
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 -
-
اگر کسی درون خود یک من محکم و استوار نداشته باشد، نمیتواند تغییرات زندگی را تحمل کند.
کلید توانایی تحمل تغییرات این است که خودت را "بشناسی" ؛ بدانی که چه "ارزشی" داری و از زندگی "چه میخواهی"
این سه باید در ذهن تو ثابت باشند و فقط با #اراده تو تغییر کنند، نه با تغییرات بیرون ...
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 -
کنکوری های۱۴۰۲ ای سلام
بگذارید کمی با رویاییتان نزدیک تر باشم....
با آن چیزی که دوستش می دارید یا عاشقش هستید، همنشین شوم
بگذارید با آینده ار که در انتظارش هستید کمی سخن بگوییم
رویای دوست داشتنی من سلام.....
در پی تو گشتن گاه تو را گم کردن .... گاه با تو دوست بودن چه سخت است... کی با هم مینشینیم ساعت ها حرف میزنیم و از دستاورد هایمان میگوییم؟
من برای به دست اوردنت یک سال در کنجی میمانم و برای وصالمان ساز خوش صدای دلم را میشکنم تا تو فردا روزی بنوازی اش........رویای من بنشین به انتظار که من روزی می آیم با اسبی که همیشه
تازه نفس نگه داشتمش..... اما دروغ نباشد گاهی نتوانستم در تیمار او خوب باشم........
رویای من در انتظار باش که یک سال دیگر من تو را می بینم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
به نظر من قشنگ ترین چیز تو زندگی اینه که ادم رویاهاشو زندگی کنه....رویاهایی که از بچگی باهاشون زندگی کرده رو،اگر زندگی کنه،اون ادم خوشبخت ترین ادم جهانه...
فرقی نداره اون رویا چی باشه، یه چیز خیلی کوچیک ،یا یه ارزوی بزرگ...
رسیدن بهش قشنگ ترین حسِ جهانه... برای رویاهاتون بجنگین!
ازشون دست نکشین . . . -
-
-
نمیدونم چند سال دیگه کنکور داری و چقدر امید داری و حتی کی داری این متن رو میخونی!
اینجا جایی هست برای اینکه به خودت ایمان بیاری ... اره تو ! فکرکردی با کس دیگه ای بودم ؟! نه ! با خودتم ... بله!
مهم نیست که چقدر رفتی توی جاده خاکی و کی رفتی توی جاده خاکی... مهم اینه که تا زمانی که توی دره نرفتی ( که خیلیا نمیرن نگران نباش و بهونه نیار که من رفتم توی دره ) فرمون رو بچرخون تا بیای توی جاده ... نمیخوام اینجا رو پر کنم از حرفای انگیزشی .... فقط یه خواهشی ازت دارم ...
موقعی که داری اینارو گوش میدی ، توی ذهنت تکرار کن که من میتونم اره ... من مییییتوووونمممممم :)) اینو با قدرت و لبخند به خودت بگو ... :)))
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Homayoun on ۳ مرداد ۱۴۰۱، ۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fazel-zakeri خواهش میکنم
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۳ مرداد ۱۴۰۱، ۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 یک جمله میگم که استاد موقاری دائم میگفتن و من خود سال کنکور رو با این واقعا سر کردم! هر وقت اضطراب یا استرس داشتید اینو بگید با خودتون و یه پنج دقیقه بهش فکر کنید:
خدا هست!
بابا تو خدای طراحها رو داری!! دیگه چه پشتیبانی از این بزرگتر! -
زود دیر میشه ها.
-
خیلی ممنون لطف کردید
چشم .
گوش هات و بگیر چشات و ببند.
این روز ها ثانیه 20 میلیارد میرزه
دقیقه ای 100 میلیارد میرزه
پس خرابش نکنتمام اخبار چه +چه _ دور باش
این یک ازمون ساده نیست
این زنگیته(قسمتی از صبحت یک معلم زیست)
-
هر وقت خسته شدی موسیقی گوش بده که موسیقی همدمی است که با سخن وری اش ، انگیزه مطالعه را برایت فراهم می کند.......
هر وقت خسته شدی از پشت پنجره به دورترین نقطه خیره شو و از هر چیزی خودتو خالی کن
هر وقت خسته شدی، چشمات رو ببند و به روزهای پیش رو فکر کن به اینده ولی گذشته رو هر چی مرور کنی شاید گذر زمان، خاطرت رو مکدر کنه...برات ارزوی موفقیت دارم ۴۰۲ ای عزیز
-
ممنون از اقا متین عزیز بابت ایجاد این تاپیک و اما حرفی که برای عزیزان دارم
عزیزان کمتر از ۱ سال مونده به روزی که شما خودتون دفتر سرنوشت رو باز میکنین و شروع میکنین به نوشتن .......
من باشم سعی میکنم وقتی شروع میکنم به نوشتن تو این تاپیک ، اینطوری بنویسم :ما یک سال فرصت داریم ..... سال پیش رو یادته ؟ یه مرور خاطرات بکنی می بینی سوار یه اسب سرکش شدی که تا تو رو بی جون نبینه، ولت نمیکنه.......
میدونی اون اسب کیه؟ زمان.......
ببین من فقط میخوام یه جمله بنویسم ..........داره یه ماه و اندی از امتحانات میگذره یعنی یک دوازدهم تایم مطالعه ات رفت........
پس بجنب....
قبلا هم گفتم تفریح تا کی ؟ بالاخره یه روزی از اونم زده میشی؟یک سال سختی کشیدن و عمری اسودگی......
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شدهاین پست پاک شده!
پست 964 از 4347