همیار درسی (با هم خووانی )
-
سلام خسته نباشید
من میخوام گروهی راه بندازم که با هم درس هارو تقسیم کنن بخونن و بعد بهم درس بدن
ترجیحا اونایی ک دوساله کنکور میدن
نظام قدیم باشه بهتره
تمایز دختر پسریم بزارید کنار لطفا
جدی بودن خیلی مهمه
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
خیرین-کوچک-دریا-دل
دانش-آموزان-آلاء -
سلام خسته نباشید
من میخوام گروهی راه بندازم که با هم درس هارو تقسیم کنن بخونن و بعد بهم درس بدن
ترجیحا اونایی ک دوساله کنکور میدن
نظام قدیم باشه بهتره
تمایز دختر پسریم بزارید کنار لطفا
جدی بودن خیلی مهمه
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
خیرین-کوچک-دریا-دل
دانش-آموزان-آلاء@Ebrahi-m خودمون با فیلما پیش بریم بنظرتون بهتر نیس؟؟
اینجا فقط رفع اشکال باشه ... چطوره بنظرتون؟؟ -
@Ebrahi-m خودمون با فیلما پیش بریم بنظرتون بهتر نیس؟؟
اینجا فقط رفع اشکال باشه ... چطوره بنظرتون؟؟ -
negnw شما میتونید با فیلما پیش برین
رفع اشکال تاثیر زیادی بر پیشرفت نداره
اونطور که من میگم هر بخشو یک نفر میخونه بعد به کل گروه درس میده اینجوری تو مدت زمان کمی مقدار زیادی از درسا یاد گرفته میشه@Ebrahi-m بله با نظرتون موافقم . فرمایشتون درست و متین ولی این روش وقتی جوابگوعه ک بصورت حضوری اجرایی بشه مجازی فکر نمیکنم زیاد تاثیر گذار باشه و در ضمن وقت گیر هست ...
-
@Ebrahi-m بله با نظرتون موافقم . فرمایشتون درست و متین ولی این روش وقتی جوابگوعه ک بصورت حضوری اجرایی بشه مجازی فکر نمیکنم زیاد تاثیر گذار باشه و در ضمن وقت گیر هست ...
negnw اوم با adobe connect مثل حضوری میمونه خیلیم سادس حالا اگه حتی یه نفر پیدا شه ک بخواد با من همراهی کنه خیلی پیشرفت میکنیم
ب نظر شما خوندن یک فصل کامل وقت گیره یا یکی اماده بیاد درسشو بهتون بده بنظرم یکی درسشو بده خیلی سطح یادگیری بالا تر میره و در زمان صرفه جوویی میشه -
negnw اوم با adobe connect مثل حضوری میمونه خیلیم سادس حالا اگه حتی یه نفر پیدا شه ک بخواد با من همراهی کنه خیلی پیشرفت میکنیم
ب نظر شما خوندن یک فصل کامل وقت گیره یا یکی اماده بیاد درسشو بهتون بده بنظرم یکی درسشو بده خیلی سطح یادگیری بالا تر میره و در زمان صرفه جوویی میشه -
-
به نظرم به جایی نمیرسه پیشنهاد و روش خوبی نیس میتونه ضربه هم بزنه
گفتین هر بخشو یک نفر میخونه بعد به کل گروه درس میده اینجوری تو مدت زمان کمی مقدار زیادی از درسا یاد گرفته میشه
نوچ نوچ مخالفم مدت زمانش کم نمیشه اصا یادگیریشم مفید نیس
کلی زمان تو مجازی هم صرف میکنید تو این بازه ی زمانی محدود -
@Ebrahi-m
انجمن آلاء تنها محل ارتباط آلایی ها باهم هست
بچه ها رو به سمت برنامه های دیگه دعوت نکنید -
@Ebrahi-m
Gooroomee.com
من از این استفاده کردم -
@Ebrahi-m
Gooroomee.com
من از این استفاده کردم -
@M-an خوب اینجا امکانات نداره بشه بصورت انلاین تدریس کرد
در ضمن من دعوت نکردم
adobe connect ک تلگرام نیس -
@Ebrahi-m
یعنی من نمیدونم این برنامه چیه ؟پیشنهاد من اینه اگه کسی می خواد چیزی به بچه ها یاد بده فیلم بگیره آپلود کنه بله فیلم آنلاین اون برنامه رو هم میشه ضبط کرد و نگه داشت میدونم
-
@Ebrahi-m در همیار درسی (با هم خووانی ) گفته است:
اصلا از adobe connect استفاده کردید؟
چی هست دقیقا؟
-
@Ebrahi-m
یعنی من نمیدونم این برنامه چیه ؟پیشنهاد من اینه اگه کسی می خواد چیزی به بچه ها یاد بده فیلم بگیره آپلود کنه بله فیلم آنلاین اون برنامه رو هم میشه ضبط کرد و نگه داشت میدونم