کمک برای جزوه اقای امینی راد
-
دوستانم سلام بعد از جزوه تایپ شده دهم آقای موقاری تصمیم به نوشتن جزوه اقای امینی راد شدم اما از آنجا که خیلی هممون برای کنکور سرمون شلوغه تصمیم گرفتم بدم بیرون تا تایپ کنن
اگر کسی مایل هست در هزینش مشارکت کنه تا زودتر تموم و داخل انجمن بزاریم لطف کنه اطلاع بده -
-
یه کار هم میتونه این باشه صفحات رو تقسیم بندی کنیم ببینیم بچه ها حاضرن مشارکت کنن با هم تایپش کنیم یا نه ؟
مثلا من خودم تابستون حاضرم توو این کار خیر شریک بشمromisa من که به شخصه میخوام امسال قبول شم
-
سلام من هم شدیدا این حزوه رو لازم دارم(ریاضی صفر تا صد نظام جدید استاد امینی) اگه هنوز کامل نشده من حاضرم کمک کنم اگر هم کامل شده لطفا برای من هم بفرستیدش
-
سلام اقا پویا جزوه ریاضی اقای امینی اماده نشده؟
اگه اماده شده لطفا اپلودش کنید تا بتونیم استفاده کنیم
خیلی متشکرم -
دوستانم سلام بعد از جزوه تایپ شده دهم آقای موقاری تصمیم به نوشتن جزوه اقای امینی راد شدم اما از آنجا که خیلی هممون برای کنکور سرمون شلوغه تصمیم گرفتم بدم بیرون تا تایپ کنن
اگر کسی مایل هست در هزینش مشارکت کنه تا زودتر تموم و داخل انجمن بزاریم لطف کنه اطلاع بده -
اگر کسی مایل هست در هزینش مشارکت کنه تا زودتر تموم و داخل انجمن بزاریم لطف کنه اطلاع بدهpooya_alinejad ببخشید جزوه تایپ شده زیست دهم رو کجا فرستادید؟
-
اگر کسی مایل هست در هزینش مشارکت کنه تا زودتر تموم و داخل انجمن بزاریم لطف کنه اطلاع بدهpooya_alinejad
سلام میشه جزوه دهم تایپ شده اقای موقاری رو بگید کجاست ؟ میشه لینک دانلودشو بدید ؟