به تعویق انداختن تاریخ کنکور
-
https://my.farsnews.com/c/6253
️
️ فوری و مهم!
سلام به همراهان آلاء
این لینک کمپین تعویق کنکور سراسری هستش که از سردبیران خبرگزاری فارس میخواد این موضوع را به هدف رسیدن به نتیجه از دولت و مجلس، پیگیری کنند.لینک بالا را کلیک کنید و گزینه (حامی هستم) را فشار دهید
با گوشی همراه خانواده، دوستان و آشنایان هم وارد شوید و حمایت کنید
هر چه تعداد حامی بیشتر باشه طبیعتا اثر بیشتری خواهد داشت.برای کنکور ارشد بیشتر از ۶۰۰۰ امضا جمع شد که به نتیجه رسید. برای کنکور سراسری هم تا الان بیشتر از ۹۰۰۰ امضا جمع شده است.
برای نشان دادن اهمیت موضوع، نیاز هست که این عدد به خیلی بیشتر از اینها افزایش پیدا کنه!!ان شاء الله که "حداقل یک ماه” کنکور تعویق بشه چون کمتر از این مقدار واقعا فکر نکنیم دردی از دانش آموزان سیل زده دوا کنه...
#عدالت_آموزشی@alaa_sanatisharif
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
رئیس سازمان سنجش: زمان کنکور سراسری قابل جابه جایی نیست/ این کار نظام آموزش عالی را با اختلال مواجه میکند/ در صورتی که مجلس یا شورایعالی انقلاب فرهنگی تصویب کنند میتوان سهمیهای به این مناطق اختصاص داد
حضرت آقای رئیس!
چند نسل را تا به حال شما و سازمانتان به آن آسیب های روحی و روانی وارد کرده اید؟
سازمان شما فشارهای احمقانه ای را تا به حال به دهه شصتی ها و هفتادی ها وارد کرده است... حالا نوبت دهه هشتادی ها رسیده؟!واقعا چه لذتی میبرید از اینکه بیشتر از ده سال است که سوالات کنکور را سال به سال سادیستیتر و نامعقول تر، در یک امتحان سه ساعته میکنید؟
شما نمیخواد نگران آموزش عالی باشید
آموزش عالی کارش را بلد است.
آموزشپرورش هم کارش را بلد است.
بساط سازمان شما باید جمع بشود بلکه بساط طراحان سوالات سادیستی کنکور هم جمع بشود.
چرا نمیتوانید بشنوید که وجود سازمان شما اضافی است؟آه تمام کسانی که تا الان به آنها آسیب روحی زده اید اعضای سازمان قدرتطلب شمارا خواهد گرفت
در مورد سهمیه هم شما حق ندارید این کارها را بکنید...
چرا به بهانه خانواده شهید و ایثارگر و سیلزده و...(۱۹ نوع سهمیه داریم) حق یک نفر را میگیرید و به یک نفر دیگر میدهید؟
به خدا که خود خانواده های شهدا هم راضی نیستند!
حیف که هیچوقت بخاری از نماینده های مجلس ما تو این زمینه بلند نشده است...
-
پاسخ وزیر علوم به درخواست مردم برای تعویق کنکور:این درخواست مشکوک است!
@Akharinkhabar
--______---
گل بود به سبزه نیز آراسته شد
«مواظب باشید عده ای شما را خام نکنند تا از رقیبانتان عقب بمونید»این است جوابی که هرسال و هرسال حتی از زمانی که خودمان دانش آموز بودیم داده میشد تا با ترس و لرز ، حقمان را حتی به زبان هم نیاوریم...
دانش آموزان هربار که بخواهند #عدالتخواهی کنند باید با جواب “شرایط حساس کنونی” روبرو بشن؟
از پانزده سال قبل داریم وعدهی حذف کنکور برای دو سال بعدش را میشنویم...ما «مشکوک» نیستیم جناب آقای وزیر.
از ۶ سال پیش که آلا رو شروع کردیم داریم همین حرف های تکراری برای عدالت آموزشی را میزنیمالان هم همه بچه ها نگران دیگر دوستانشان در مناطق سیل زده هستند که خانه و کتاب هایشان را از دست داده اند مخصوصا نظام قدیمی ها که برای کتاب مشکل چند برابر دارند.
حتما باید یک بلای طبیعی سر خودمان هم بیاید تا بتوانیم با بقیه همدردی کنیم؟
اگر نمیخواهید کاری برای کنکور کنید همانطور که سال های طولانیست نکرده اید، اشکالی ندارد...التماس دعا
فقط بیشتر از این نمک رو زخممون نپاشید@alaa_sanatisharif
-
https://my.farsnews.com/c/6253
️
️ فوری و مهم!
سلام به همراهان آلاء
این لینک کمپین تعویق کنکور سراسری هستش که از سردبیران خبرگزاری فارس میخواد این موضوع را به هدف رسیدن به نتیجه از دولت و مجلس، پیگیری کنند.لینک بالا را کلیک کنید و گزینه (حامی هستم) را فشار دهید
با گوشی همراه خانواده، دوستان و آشنایان هم وارد شوید و حمایت کنید
هر چه تعداد حامی بیشتر باشه طبیعتا اثر بیشتری خواهد داشت.برای کنکور ارشد بیشتر از ۶۰۰۰ امضا جمع شد که به نتیجه رسید. برای کنکور سراسری هم تا الان بیشتر از ۹۰۰۰ امضا جمع شده است.
برای نشان دادن اهمیت موضوع، نیاز هست که این عدد به خیلی بیشتر از اینها افزایش پیدا کنه!!ان شاء الله که "حداقل یک ماه” کنکور تعویق بشه چون کمتر از این مقدار واقعا فکر نکنیم دردی از دانش آموزان سیل زده دوا کنه...
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@M-an
سلام
حتی فکر شرایطی که رفقای سیل زده درش قرار دارن هم آدمو دیوونه می کنه...
نمی دونم چی باید گفت یا چی کار باید کرد ولی کاش مسئولین کاری رو انجام بدن که کمترین آسیب به اون رفقا وارد شه...
پ ن: البته اگه مسئولین تصمیم بگیرن کنکور عقب بیوفته واسه ماهایی هم که دیرتر شروع کردیم بهتره
ولی حتی اگه واسشون سهمیه قائل شن هم من به شخصه ناراحت نمیشم و اعتراضی ندارم چون خیلی شرایط وحشتناکی دارن چه روحی چه...
جای بسی سپاسگزاری داره این حجم از احساس مسئولیت از رفقای آلا -
اصن خیلی دارن نامردی میکنن خودشون دارن وضعو میبینن میبینن کسی نمیتونه ت این وضع درس بخونه ن کتابی هیچیشون سالم نیست واقعا اخر ظلمه نمیدونن الان باید فکر خونشون باشن یا درسشون با سهمیه دادن چی درست میشه اینقدر ب این ور واون ور سهمیه دادن ک چی اخرش چند درصدشو میخواد بگیره گیریم سهمیه ام دادین زمانم همون موقعه بود اون کسی ک روز آزمون میره سر جلسه هیچی یادش نباشه سهمیه ب چ دردش میخوره
واقعا مسولین بی مسول و بی فکری داریم جای تاسف داره -
سلام دوستا ن نظر شما درمورد سهمیه های کنکور چیه؟؟؟؟ از نظر من به جز چند مورد بقیش در حق خیلی ها ظلم
-
سلام دوستا ن نظر شما درمورد سهمیه های کنکور چیه؟؟؟؟ از نظر من به جز چند مورد بقیش در حق خیلی ها ظلم
-
یکی از مخالفت هام مثلا با فرزندان هیئت علمیه... اونا از یه طرف خدابراشون ساخته پدر مادر باسواد باوضعیت مالی مناسب دارن بعد سنجش هم میاد وضعیت رو براشون بهتر میکنه.. خیلی ادمهایی رو داریم اطرافمون که وضعیت خانوادگی و اجتماعی ازلحاظ روحی ومالی و.. خیلی بد تری از زلزله وسیل و...دارن
-
یکی از مخالفت هام مثلا با فرزندان هیئت علمیه... اونا از یه طرف خدابراشون ساخته پدر مادر باسواد باوضعیت مالی مناسب دارن بعد سنجش هم میاد وضعیت رو براشون بهتر میکنه.. خیلی ادمهایی رو داریم اطرافمون که وضعیت خانوادگی و اجتماعی ازلحاظ روحی ومالی و.. خیلی بد تری از زلزله وسیل و...دارن
-
سهمیه! چیزی که تو کشور ما تا اتفاقی میفته میدن!
بابا بگن بقیه برن بمی.... بهتره!!!!!!!
ما میخوایم ژن خوب بالا بیاریم!
ما نمیخوایم پولمون کم بشه بخاطر 3هفته تعویق!
بچه ها سیل زده مهم نیست
ما اگه کنکور سه هفته دیرتر شروع کنیم ازون بر دیرتر اعلام میکنیم دانشگاه ها پذیرش سخت میشه
پولمون به خطر میفته!
کنکوری که داره بخاطر هموطنش از وقت استراحتش میزنه تلاش میکنه عقب بندازن جا تشکر و افتخاره
نه کسی که منافع مالی براش اهمیت داشته باشه...........تاثییر سوابق تحصیلی هم میگفتن کار درستیه!!!!!اینا همونا نیستن ایا؟
من دوستم سهمیه داشت با 25درصد جانبازی رتبش از 27هزار اومد 1200
بخدا کجا عدالته این؟وقت بهترینه
به سهمیه توی رتبه های بقیه اثر میزارندا
-
سهمیه! چیزی که تو کشور ما تا اتفاقی میفته میدن!
بابا بگن بقیه برن بمی.... بهتره!!!!!!!
ما میخوایم ژن خوب بالا بیاریم!
ما نمیخوایم پولمون کم بشه بخاطر 3هفته تعویق!
بچه ها سیل زده مهم نیست
ما اگه کنکور سه هفته دیرتر شروع کنیم ازون بر دیرتر اعلام میکنیم دانشگاه ها پذیرش سخت میشه
پولمون به خطر میفته!
کنکوری که داره بخاطر هموطنش از وقت استراحتش میزنه تلاش میکنه عقب بندازن جا تشکر و افتخاره
نه کسی که منافع مالی براش اهمیت داشته باشه...........تاثییر سوابق تحصیلی هم میگفتن کار درستیه!!!!!اینا همونا نیستن ایا؟
من دوستم سهمیه داشت با 25درصد جانبازی رتبش از 27هزار اومد 1200
بخدا کجا عدالته این؟وقت بهترینه
به سهمیه توی رتبه های بقیه اثر میزارندا
-
به نظر من منطقی نیست،چه قدر قراره عقب بندازن و خب آیا واقعا این تاخیر برای اونا چیزی رو عوض میکنه؟
من در توانم بود چندتا کتاب کنکور فرستادم برای کسایی که می شناختم،این توان ِ من بود. سوال من اینه برای کسی که کل زندگی ـشو سیل نابود کرده به تعویق انداختن تاریخ کنکور چه سودی داره؟ اختصاص سهمیه چی؟ این بهتر نیست براشون امکاناتی فراهم کنن که بتونن حداقل یه گوشه ای از مشکلاتشون رو بگیرن؟ به نظرم این تصمیم صرفا از روی احساساتمونه که براشون ناراحتیم،باید کار دیگه ای انجام بشه -
sita موافقم باهاتون البته با اینکه من پایه یازدهمم و به من سهمیه تعلق نمیگیره اما چون توی شهر سیل زده هستیم به خیلی از دوازدهمی ها ی شهرمون سهمیه تعلق میگیره درحالی که اب تا یک کیلو متری خونه ها شون هم نیومده
ساقی در به تعویق انداختن تاریخ کنکور گفته است:
sita موافقم باهاتون البته با اینکه من پایه یازدهمم و به من سهمیه تعلق نمیگیره اما چون توی شهر سیل زده هستیم به خیلی از دوازدهمی ها ی شهرمون سهمیه تعلق میگیره درحالی که اب تا یک کیلو متری خونه ها شون هم نیومده
-
Maryam Yousefi در به تعویق انداختن تاریخ کنکور گفته است:
پس در نهایت بهشون سهمیه دادن؟
-
Maryam Yousefi در به تعویق انداختن تاریخ کنکور گفته است:
پس در نهایت بهشون سهمیه دادن؟