زیست نظام قدیم
-
نوشتهشده در ۱۳ خرداد ۱۳۹۸، ۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@alihoseini من نمیدونستم خیلی وقته کتابو نخوندم.همون کتاب درسته دیگ هر چی بگه
-
کدومش درست تره؟؟
1-در لوله گوارش،در دهان و مری بافت پوششی چند لایه است و در بقیه نقاط استوانه ای...2-در لوله گوارش،در روده و معده بافت پوششی استوانه ای است و در بقیه نقاط چند لایه...
چون من هر دوتاشو دیدم که نوشتن تو کتابا..بنظرم خودم یک درست تره...
نوشتهشده در ۱۳ خرداد ۱۳۹۸، ۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@alihoseini
اگه دومی منظورش روده ی بزرگ هم باشه درسته
ولی اولی درست تره -
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@فارغ-التحصیلان-آلاء
نمی توان گفت دیواره ی سلولی در روزندارن
برخلاف مایکوباکتریوم توبرکلوزیس وجودندارد
این جمله درسته؟؟؟؟ -
@فارغ-التحصیلان-آلاء
این جمله درسته؟؟؟؟نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط IRAN AZARBAIJAN انجام شده@صنم78
دیواره سلولی فقط برای گیاهه پس در هیچکدومشون وجود نداره
روزن داران دیواره اهکی و مایکو باکتریوم دیواره باکتریایی که پپتیدوگلیکانی دارن -
@صنم78
دیواره سلولی فقط برای گیاهه پس در هیچکدومشون وجود نداره
روزن داران دیواره اهکی و مایکو باکتریوم دیواره باکتریایی که پپتیدوگلیکانی دارننوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهIRAN AZARBAIJAN
ولی توی پاسخ تشریحی گفته باکتری داره -
IRAN AZARBAIJAN
ولی توی پاسخ تشریحی گفته باکتری دارهنوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@صنم78 همه باکتریا دیواره ندارن...بیشتر باکتری ها دیواره دارن
-
@فارغ-التحصیلان-آلاء
این جمله درسته؟؟؟؟نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@صنم78 درست نیس دیگه..باکتریا بیشترشون دارن..روزن دارانم دارن
-
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@alihoseini
پاسخ تشریحیش میگه روزن داران
ندارن مایکوباکتریوم دارههههه -
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@فارغ-التحصیلان-آلاء
نوع دیواره ها چه فرقی باهم دارن
الان روزنداران هم دیواره داره ولی
دیواره سلولی نداره فرقشون باهم توچیه؟
گیج شدم -
@فارغ-التحصیلان-آلاء
نوع دیواره ها چه فرقی باهم دارن
الان روزنداران هم دیواره داره ولی
دیواره سلولی نداره فرقشون باهم توچیه؟
گیج شدمنوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@صنم78
هروقت اشکال داشتی ، برو اون قسمتو از کتاب بخون.
روزن داران پوسته آهکی دارن.نه دیواره .
در مورد باکتری عزیز هم اصلا لازم نیست بدونی که دیواره داره یا نه!
چرا؟تو این مدلا کلا اون وسطش رو ول کن ، یعنی "برخلاف مایکوباکتریومتوبرکلوسیس" رو بزار کنار ، حالا جمله رو بخون :"نمیتوان گفت دیواره سلولی در روزن داران وجود ندارد" .
خب حالا باتوجه به اینکه روزن داران ، پوسته دارن و نه دیواره ، این جمله غلطه . چون اتفاقا "میتوان گفت که دیواره ندارن"
حالا چه برخلاف فلان چه همانند فلان ، جمله اصلی از بیخ غلطه پس کل عبارت غلطه. -
@صنم78
هروقت اشکال داشتی ، برو اون قسمتو از کتاب بخون.
در مورد باکتری عزیز هم اصلا لازم نیست بدونی که دیواره داره یا نه!
چرا؟تو این مدلا کلا اون وسطش رو ول کن ، یعنی "برخلاف مایکوباکتریومتوبرکلوسیس" رو بزار کنار ، حالا جمله رو بخون :"نمیتوان گفت دیواره سلولی در روزن داران وجود ندارد" .
خب حالا باتوجه به اینکه روزن داران ، پوسته دارن و نه دیواره ، این جمله غلطه . چون اتفاقا "میتوان گفت که دیواره ندارن"
حالا چه برخلاف فلان چه همانند فلان ، جمله اصلی از بیخ غلطه پس کل عبارت غلطه.نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعلی محمد در زیست نظام قدیم گفته است:
بلی.ولی تو فاگو گفته "دیواره یا پوسته"
-
علی محمد در زیست نظام قدیم گفته است:
بلی.ولی تو فاگو گفته "دیواره یا پوسته"
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهabcc
بچه ها الان یه ماه مونده به کنکور . بچسبین به کتاب درسی.اگه کتاب گفته ماست سیاهه ، پس ماست سیاهه . اگه کتاب در مورد رنگ ماست حرف نزده ، پس تو کنکور هم از رنگ ماست سوال نمیاد .
تو 95 و 96 و 97 هر سال از 50 تا سوال ، فوق فوقش یکی دو تا سوال بوده که با کتاب همخوانی نداشته که اونم با یکم زرنگی میشد جواب داد.یا اصلا اون دو تا رو نزن!48 تا سوال دیگه هست!
پس پیشنهاد میکنم که فاگو و درسنامه ها و کلا هرچی بجز کتاب درسی رو فقط و فقط اگه یه مطلبو اصلا نمیفهمید بخونید ، وگرنه ضرر میکنین. -
abcc
بچه ها الان یه ماه مونده به کنکور . بچسبین به کتاب درسی.اگه کتاب گفته ماست سیاهه ، پس ماست سیاهه . اگه کتاب در مورد رنگ ماست حرف نزده ، پس تو کنکور هم از رنگ ماست سوال نمیاد .
تو 95 و 96 و 97 هر سال از 50 تا سوال ، فوق فوقش یکی دو تا سوال بوده که با کتاب همخوانی نداشته که اونم با یکم زرنگی میشد جواب داد.یا اصلا اون دو تا رو نزن!48 تا سوال دیگه هست!
پس پیشنهاد میکنم که فاگو و درسنامه ها و کلا هرچی بجز کتاب درسی رو فقط و فقط اگه یه مطلبو اصلا نمیفهمید بخونید ، وگرنه ضرر میکنین. -
abcc
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@صنم78 همون کتابو در نظر بگیر.حتی اگه از نظر علمی غلط باشه
-
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@صنم78
نشرالگو رو کلا ول کن. یه جاش وال رو جانداری بدون رگ پشتی گرفته!مگه میشه یه وال پشتش رگ نباشه!
کلا پر غلطه!
روزن داران پوسته دارن.توی پیوست کتاب هم گفته پوسته . -
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@صنم78
خواهش فوکولم