IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
Screenshot_2024-10-27-18-29-59-865_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-27-18-30-13-527_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر 🥰
ببخشید این سوال گفته مناسب نیستند الف و ب و د غلطه ولی گفته مورد ج درسته سوال غلطه یا جواب غلطه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
IMG_20241024_123317.jpg
IMG_20241024_123458.jpg
سلام. در ماده سفید نخاع رشته های عصبی میلین دار مشاهده میشه که اجتماعی از رشته های عصبی میلین دار و فاقد جسم سلولی هست. حالا گزینه ۳ (جزء موارد درست هست) گفته همه یاخته های این بخش ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند. از طرفی تمام یاخته های هسته دار بدن ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند ولی فقط در نورون ها این ژن بیان میشه. الان ماده سفید که رشته های عصبی فاقد جسم سلولی و درنتیجه فاقد هسته داره، چطوری میتونه ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو داشته باشه؟
@یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سلام عصر بخیر
ی سوال اینک دقیقا بطن چهارم مغز کجاست؟!
داخل فعالیت دیدم ک نوشته شیار بین نیمکره های مخچه رو برش میدیم بعدش درخت زندگی و بطن چهارم دیده میشه
پس ینی بطن چهارم وسط مخچه هس؟!
حالا اگ اونطوری باشه درخت زندگی تو بخش سفید مخچه هس دیگ
پس بطن چهارم هم تو بخش سفیده؟! هدایت جهشی و این حرفا داریم!؟
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
۲۰۲۴۱۰۱۴_۱۳۱۱۴۶.jpg
سلام دوستان
تو پاسخنامه سوال ۴۰۲ گفته این مورد برای همانند سازی نیمه حفاظتی و غیر حفاظتی درسته ولی استاد من گفتن که این گزاره تو کنکور اومده و پاسخنامه سنجش تشکیل پیوند هیدروژنی بین نوکلئوتید های جدید و قدیمی رو فقط برای نیمه حفاظتی در نظر گرفته
برای کنکور که خب قطعا باید فقط نیمه حفاظتی رو در نظر میگیریم .
حالا اگه تو نهایی همچین چیزی داد کدوم مورد درسته ؟
زیست نظام قدیم
-
سلولهای تمایز یافته یعنی چی این واژه در زیست خیلی تکرار شده
-
بچه ها ماهیچه ها قادر به هیدرولیز گلیکوژن هستند؟
-
@marziyeh-bano ماهیچه ها از گلوکز استفاده نمیکنن؟
-
@marziyeh-bano در زیست نظام قدیم گفته است:
سلولهای تمایز یافته یعنی چی این واژه در زیست خیلی تکرار شده
صفحه ۲۰۷کتاب سوم : پدیدهٔ تمایز اغلب همراه با رشد صورت می گیرد. تمایز به معنی کسب یک ویژگی جدید در یک یا تعدادی سلول است ( به معنای ساده ترش میشه گفت تنظیم بیان ژن : یه سری ژن فعال و یه سری غیرفعال بشن)
-
@marziyeh-bano در زیست نظام قدیم گفته است:
بچه ها ماهیچه ها قادر به هیدرولیز گلیکوژن هستند؟
بله این توانایی دارن (گلوکزی که ذخیره کردن به یاد داشته باش)
-
@alihoseini ماهیچه ها از گلوکز استفاده میکنند ولی در سوال 179 کنکور پارسال سلولی که توانایی هیدرولیز گلیکوژن رو دارن فقط سلول های کبدی و پوششی روده رو گرفته
-
@marziyeh-bano واس ۱۷۹ سلول کبد و ماهیچه رو در نظر گرفته بود ! حواسش نبود که در فضای روده هم گلیکوژن غذا هم هیدرولیز میشه
-
@marziyeh-bano بله میدونم آنزیمی هست ولی طبق گزینه ها طراح فقط سلول کبد و ماهیچه تو ذهنش بود ! هر کدومش با سلول کبد یا ماهیچه رد میشد ( خبری از سلول پوششی روده نیس)
-
اگه سلولای کبدی و ماهیچه ای رو در نظر بگیریم،
الف با سلولای کبدی رد میشه
ب با سلولای ماهیچه ای
ج درمورد هر سلول زنده درسته
د هم درمورد سلول کبدی غلط میشهحالا دیگه تو این سوال مهم نیست که طراح چه چیزای دیگه ای رو در نظر گرفته بوده، چون با حداقل اطلاعات رد میشده
اگه سلولای دیگه رو هم بازم در نظر بگیریم، فقط ج درسته -
@Amir-Bernousi بله درسته ..گزینه ب رو میشد با روده هم رد کرد
-
بچه ها کسی پاسخنامه کنکور تجربی خارج پارسالو داره برام بفرسته عمومیاشو میگم ..میشه زود تر جوابمو بدین ببخشید که اینجا گفتم
-
http://result2.sanjesh.org/keysarasari/
@marziyeh-bano -
@Amir-Bernousi پاسخ تشریحی نداره؟؟
-
نه، من خودمم فقط با کلید زدم
دینیش یه تستایی بود تو یه سری گروها که هرجای کتابو گشتم نبود
@marziyeh-bano -
@Amir-Bernousi Kharej97-Pasokh-Tashrihi-Adabiat-[konkur.in].pdfفکر کنم بهش احتباج داشته باشین....
-