تلگرام.
-
اول که میخواین نصب کنید فکر کنم نیاز به فیلترشکن داره فکر کنم دقیق یادم نیست
پروکسی هم داخل برنامه است فقط ممکنه اول خیلی چنل وارد بشین که اسپانسر پروکسیه میتونید لفت بدین
اینترنتم نمیدونم چقدر مصرف میکنه -
@پشمک2 در تلگرام. گفته است:
اول که میخواین نصب کنید فکر کنم نیاز به فیلترشکن داره فکر کنم دقیق یادم نیست
> پروکسی هم داخل برنامه است فقط ممکنه اول خیلی چنل وارد بشین که اسپانسر پروکسیه میتونید لفت بدین
اینترنتم نمیدونم چقدر مصرف میکنه@پشمک2 ممنون
-
من نمیدونم چرا وقتی بازم از پروکسی استفاده میکنید از نسخه اصلی استفاده نمیکنید هومم خب موفق باشید
-
من نمیدونم چرا وقتی بازم از پروکسی استفاده میکنید از نسخه اصلی استفاده نمیکنید هومم خب موفق باشید
-
@پشمک2 لینک برای پروکسی لینکه منظورت چییه؟؟
-
@پشمک2 الان من جیکارکنم. دارم موبوگرام نصب میکنم. میسه بگبن من چیکارکنم گیج شدم
-
-
_MILAD_ من الان موبوگرام نصب کردم. حالا ببینم اگه بدبود اون مال شماا رونصب میکنم. ممنون ازشما ها
@پشمک2
-
-
ای کسانی که کنکوری هستین بدانید اگاه باشید که کنکور نزدیک است و زمانی میرسد که همه شما در اتش کنکور کباب میشین باشد که همه شما رستگار شوید (البته رستگار رحمانی نمیگما ... ) انکنکور و انه الیه راجعون ببخشید فقط خواستم بگم منم هستم
-
ای کسانی که کنکوری هستین بدانید اگاه باشید که کنکور نزدیک است و زمانی میرسد که همه شما در اتش کنکور کباب میشین باشد که همه شما رستگار شوید (البته رستگار رحمانی نمیگما ... ) انکنکور و انه الیه راجعون ببخشید فقط خواستم بگم منم هستم
-
خواستم ازهمین تریبون اعلام کنم که تلگرام طلایی نصبیدم وحالشم خیلی خوبه...
:))
ازگوگل پلی هم اون گزینه ی سپرروغیرفعال نکردم...@U-T-H-O در تلگرام. گفته است:
خواستم ازهمین تریبون اعلام کنم که تلگرام طلایی نصبیدم وحالشم خیلی خوبه...
:))
ازگوگل پلی هم اون گزینه ی سپرروغیرفعال نکردم...سلام .من میخواستم چن تا فیلم دانلود کنم اما اصلا سایت آلا رو با موبایل باز نمیکنه