تلگرام.
-
سلام آایی ها. ببخشیدشما هم تلگرامتون پاک داره میشه براتون. من یک تلگرام بدون فیلترمیخوام میشه کمکم کنید. ممنون
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @حامیان-آلاء-آزمون-ها @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء اکالیپتوس ایهام dlrm fighterformedic @maryl* * marylb @MM-zahed @
-
سلام آایی ها. ببخشیدشما هم تلگرامتون پاک داره میشه براتون. من یک تلگرام بدون فیلترمیخوام میشه کمکم کنید. ممنون
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @حامیان-آلاء-آزمون-ها @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء اکالیپتوس ایهام dlrm fighterformedic @maryl* * marylb @MM-zahed @
@Mahed در تلگرام. گفته است:
@پشمک2 بچه ها لطفا کمکمن کنید. خیلی لازم دارم
ممنون
-
-
-
@Mahed
اونای که تلگرام غیررسمی داشتند تلگرامشون پاک شده(بنظرم نقض همه چیزه که برنامه گوشیتو پاک میکنن ) اما از نسخه اصلی استفاده کنید -
هاتگرام و طلاگرام چون اصلا تلگرام اصلی نبودن از گوگل پلی پاک شدن ..تلگرام ایکس یا موبوگرام رو نصب کن
-
هاتگرام و طلاگرام چون اصلا تلگرام اصلی نبودن از گوگل پلی پاک شدن ..تلگرام ایکس یا موبوگرام رو نصب کن
@پشمک2 موبوگرام با فیلترهست؟؟
-
@پشمک2 نیسته با پروکسی؟؟
-
@پشمک2 پروکسی داخل خودبرنامه وصل هسته؟؟یا اینکه برنانه جداگانه هست؟؟اینترنت زیادمصرف میکنه؟؟
-
@پشمک2 ببخشید میشه بیاین . خیلی لازم دارم
-
اول که میخواین نصب کنید فکر کنم نیاز به فیلترشکن داره فکر کنم دقیق یادم نیست
پروکسی هم داخل برنامه است فقط ممکنه اول خیلی چنل وارد بشین که اسپانسر پروکسیه میتونید لفت بدین
اینترنتم نمیدونم چقدر مصرف میکنه