b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
-
mriaw سلام اوکتان C8H18یه هیدروکربن که در اثر واکنش با اکسیژن میسوزه و گرما تولید میشه
مجموع مول گازی فراورده بیشتر از واکنش دهنده سامانه روی محیط کار انجام میده ینی کار انجام میشه و تغییر انرژی درونی هم ارز گرمای مبادله شده با محیط نیست
ولی این که گفته در ی ظرف سربازه نمیدونم شرایط رو تغییر میده یا نه اخه این موردی ک گفتم رو کتاب توی سیلندر با پیستون متحرک انجام بررسی کرده -
mriaw خب اگه واکنشمون در حجم ثابت باشه دلتا E مساوی میشه با گرمای مبادله شده و فقط به صورت گرما ظاهر میشه...
اگه واکنشمون در فشار ثابت باشه دلتا E میشه جمع گرما و کار انجام شده...
و با توجه به اینکه واکنش تو فشار ثابت در ظرف سر باز هم انجام میشه و حجم واکنش دهنمون داره تغییر میکنه (میسوزه و به کربن دی اکسید و بخار آب تبدیل میشه ) پس بنظرم واکنش تو فشار ثابته نه حجم ثابت و دلتا ای برابر گرما به علاوه کار انجام شدست ... و جمله غلطه ...
البته این استدلال من بود درست و غلطیشو نمیدونم... -
sonic منم گفتم چون حجم ثابت نیس و مول گازی فراورده بیشتر از واکنش دهنده هست پس دلتا E برابر گرما به علاوه کار انجام شده هست ولی مثل این که جمله ی " اگر اوکتان در یک ظرف سرباز بسوزد دلتاE به صورت گرما ظاهر میشود" درسته،سوال کنکور ریاضی 85 هست