احتمال یازدهم
-
من یازدهم تجربی ام. اصن هیچ حسی به احتمال ندارم.شاید به خاطر اینه که خوب یادش گرفتم.شما روش خوندن احتمالتون چجوریه؟میشه کمکم کنید دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
خوب یادش گرفتی یا نگرفتی؟؟!!.. اگه نگرفتی که من بهت کتابچه آنالیز ترکیبی نشرالگو ویژه ی کنکور رو معرفی میکنم... 70 یا 80 صفحه هم بیشتر نیست ولی هرآچه درباره آنالیز و احتمال بخوای داره .. با فرمول و فهموندن نکات.. برای بهتر شدن تو این مبحث باید زیاد تست کارکنی توش که باهر مدل سوالی مواجه بشی.. ولی بحث خیلی شیرینیه کلا من عاشقشم..:smiling_face_with_halo: :star-struck: :woman-tipping-hand:
-
من یازدهم تجربی ام. اصن هیچ حسی به احتمال ندارم.شاید به خاطر اینه که خوب یادش گرفتم.شما روش خوندن احتمالتون چجوریه؟میشه کمکم کنید دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@parniyan-k
خوب یادش گرفتی یا نگرفتی؟؟!!.. اگه نگرفتی که من بهت کتابچه آنالیز ترکیبی نشرالگو ویژه ی کنکور رو معرفی میکنم... 70 یا 80 صفحه هم بیشتر نیست ولی هرآچه درباره آنالیز و احتمال بخوای داره .. با فرمول و فهموندن نکات.. برای بهتر شدن تو این مبحث باید زیاد تست کارکنی توش که باهر مدل سوالی مواجه بشی.. ولی بحث خیلی شیرینیه کلا من عاشقشم.. -
من هم رابطه ی خوبی نگرفتم با تمام احترام به دانشمندان البته😃
خصوصا جناب کولموگروفآخر چیست یک تاس را میاندازیم دست فرو میکنیم در کیسه احتمال اینکه اصغر زودتر دیده به جهان گشوده باشد یا 7 نفر را دور میز مینشانیم و ... الخ
آخر که چی اصلا این فاکتوریل ها را به مجوز کی استفاده میکنیم و ... بیشتر شبیه بازی و ریاضی ست تا علم ... -
من هم رابطه ی خوبی نگرفتم با تمام احترام به دانشمندان البته😃
خصوصا جناب کولموگروفآخر چیست یک تاس را میاندازیم دست فرو میکنیم در کیسه احتمال اینکه اصغر زودتر دیده به جهان گشوده باشد یا 7 نفر را دور میز مینشانیم و ... الخ
آخر که چی اصلا این فاکتوریل ها را به مجوز کی استفاده میکنیم و ... بیشتر شبیه بازی و ریاضی ست تا علم ... -
-
@naviddd-danaa من مثلا با بخش منطق ریاضی که کمی از آن در فصل اول موجودست حال میکنم
روابط گزاره ها استدلال و اینها
که از سر علاقه کتاب منطق ریاضی نشر فاطمی که اصلا هم کنکوری نیست را به امانت گرفته خواندم کمی از آقای شهریاری بود فکر کنم -
@naviddd-danaa دقیقا نقطه ی مقابل منی .. خخخ ..من با اینا حال نمیکنم .. مثلا از همین احتمال و نالیز خیلی خوشم میاد و هندسه و مثلثات
-
@naviddd-danaa البته این رواجه کاره
با کتاب های مدرسه نمیشه فهمید شاید بخش کتاب درسی مضخرف باشه یا دور از سلیقه -
@parniyan-k
خوب یادش گرفتی یا نگرفتی؟؟!!.. اگه نگرفتی که من بهت کتابچه آنالیز ترکیبی نشرالگو ویژه ی کنکور رو معرفی میکنم... 70 یا 80 صفحه هم بیشتر نیست ولی هرآچه درباره آنالیز و احتمال بخوای داره .. با فرمول و فهموندن نکات.. برای بهتر شدن تو این مبحث باید زیاد تست کارکنی توش که باهر مدل سوالی مواجه بشی.. ولی بحث خیلی شیرینیه کلا من عاشقشم..@melika-s واسه مظام جدیده؟
-
@melika-s واسه مظام جدیده؟
-
@melika-s واسه مظام جدیده؟
-
M M.an این موضوع را از جبر و احتمال جابهجا کرد