این سوال رو ببینید
fa842efc-12c2-427f-989e-85d36fc4c66e-image.png
0ad5e566-b06f-4c8a-adbb-f7269ec48a29-image.png
اینجا نکته اینه که اگه تابع تو فرم اصلی خودش باشه (سینوس یا کسینوس) باید a رو همیشه مثبت در نظر بگیریم یا تو این شرایط b و a باید با هم هم علامت باشن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
ریاضی تجربی
-
سلام^_^
ریاضی برای من جزو غیر قابل فهم ترین درس بین عمومی و اختصاصی شده حالا به واسطه دبیر مزخرفم کتابایی با درسنامه های مزخرف و حتی اینکه فیلمی اختصاصی برا ریاضی یازدهم نیس خواستم اخرین شانسمو امتحان کنم کتاب نخنه سیاه رو بگیرم کسی جامعشو داره اخه میخواستم بدونم که جامعش درسنامه هاش مفصله یا مثل بقیه کتابای جامع خلاصه شده؟؟ ممنون میشم جوابمو بدین -
-
منم دقیقا مث شمامن شدم ن میتونم ریسک کنم وقت بذارم روش بعد میترسم وقتم از دس بدم واقعا کلافه شدم موندم برم کلاس خصوصی
-
MaryaM._.sh
به نظرم درسنامه هاش نسبت به بقیه کتابا روونتره -
MaryaM._.sh خواهش می کنم