ریاضی تجربی
-
سلام^_^
ریاضی برای من جزو غیر قابل فهم ترین درس بین عمومی و اختصاصی شده حالا به واسطه دبیر مزخرفم کتابایی با درسنامه های مزخرف و حتی اینکه فیلمی اختصاصی برا ریاضی یازدهم نیس خواستم اخرین شانسمو امتحان کنم کتاب نخنه سیاه رو بگیرم کسی جامعشو داره اخه میخواستم بدونم که جامعش درسنامه هاش مفصله یا مثل بقیه کتابای جامع خلاصه شده؟؟ ممنون میشم جوابمو بدین -
-
سلام^_^
ریاضی برای من جزو غیر قابل فهم ترین درس بین عمومی و اختصاصی شده حالا به واسطه دبیر مزخرفم کتابایی با درسنامه های مزخرف و حتی اینکه فیلمی اختصاصی برا ریاضی یازدهم نیس خواستم اخرین شانسمو امتحان کنم کتاب نخنه سیاه رو بگیرم کسی جامعشو داره اخه میخواستم بدونم که جامعش درسنامه هاش مفصله یا مثل بقیه کتابای جامع خلاصه شده؟؟ ممنون میشم جوابمو بدین -
منم دقیقا مث شمامن شدم ن میتونم ریسک کنم وقت بذارم روش بعد میترسم وقتم از دس بدم واقعا کلافه شدم موندم برم کلاس خصوصی
-
romisa سلام من این کتاب دارم اما راسش موندم چیکار کنم
مطالب رو پوشش دادن؟نمبخوام الکی وقت بذارم بعد هیچی ب هیچی یل موندم برم کلاس -
romisa سلام من این کتاب دارم اما راسش موندم چیکار کنم
مطالب رو پوشش دادن؟نمبخوام الکی وقت بذارم بعد هیچی ب هیچی یل موندم برم کلاس -
romisa ممنونم
-
romisa ممنونم
-
سلام^_^
ریاضی برای من جزو غیر قابل فهم ترین درس بین عمومی و اختصاصی شده حالا به واسطه دبیر مزخرفم کتابایی با درسنامه های مزخرف و حتی اینکه فیلمی اختصاصی برا ریاضی یازدهم نیس خواستم اخرین شانسمو امتحان کنم کتاب نخنه سیاه رو بگیرم کسی جامعشو داره اخه میخواستم بدونم که جامعش درسنامه هاش مفصله یا مثل بقیه کتابای جامع خلاصه شده؟؟ ممنون میشم جوابمو بدین