خیلی خیلی اورژانسی(تعویق کنکور)
-
@a-averse
دیروزم گفتم
سازمان سنجش قدرت زیادی نداره توی تعیین این چیزا، مجلس بگه بمیر باید بمیره!
ولی قدرت محدوده ای که بهش دادنو داره، از این طریق میخواد اونایی که پیگیرن رو ناامید کنه که دیگه پیگیری وجود نداشته باشه -
@a-averse
دیروزم گفتم
سازمان سنجش قدرت زیادی نداره توی تعیین این چیزا، مجلس بگه بمیر باید بمیره!
ولی قدرت محدوده ای که بهش دادنو داره، از این طریق میخواد اونایی که پیگیرن رو ناامید کنه که دیگه پیگیری وجود نداشته باشه -
میگن قراره جلسه ای تشکیل بشه ؟جریان یه سه شنبه ..
کسی اطلاعات کافی داره توضیح بده -
یعنی واقعا ممکنه؟؟
-
چیزی از دست نرفته ..........
تعویق نشد این جا خود سیل زده ها به ضررشون شد...
5درصصد به هر حال برای زلزله زدگان مرفت حالا اونا رو هم تو این 5درصد جا دادن...
مثل اونیه که تو خونه ای که 5نفر ادم میتونن استراحت کنن 150نفر استارحت کن.....
دیگه ما به سهمیه عادت کردیماگه فردا جنگ شد یا اتفاقی افتاد نفر اول خودم وسطشم
لاقل به بچهامون توی اینده سهمیه بدن
-
تا زمانی که هیئت دولت مصوبه شورا تایید نکنه فاقد اعتباره
جلسه کابینه دولت به ریاست روحانی فرداست
امروزم درجلسه تعویق نبوده
هیچ چیز تموم نشده
درسته جو غالب سهمیه پسنده(جو دولت ومخالفان) اما هیچ چیز تموم نشده
ضمنا ۲۰:۳۰ وخبرنگاران جوان منبع ورفرنس معتبر نیستند صرفا خبرگزارین
پس لطفا احساسی عمل نکنید وصبور باشید -
واسه کسایی که خوندن یه ماه عقب افتادن یا حتی دوهفته ظلم بزرگیه چون توی اوج موندن سخته...
و زمین میزنه...نامردیه بخاطر نهایت ده هزار نفر ظلم بزرگی به عده ی زیادی بشه...
منطقا سهمیه اگ عادلانه بهشون بدن بهتره...
که دادن و تصویبم شد
کنکورم دیگ عقب نمی افته انرژی و زمان الکی نذارید..اگ دلتون واسه سیل زده ها میسوزه ک ...اما اگر دارین به خودتون فکر میکنید
زمان هم برگرده باز وضع همینه....
اگ یه سال دیگ هم وقت بدن باز ماه اخر وضع همینه...اوناییکه پشت کنکورن این حرفو میفهمن که وقتی توهم های شب بعد کنکور رو با وضع امشبشون مقایسه کنن
اونی که باید تغییر کنه نه زمانه نه موقعیت بلکه خود ادماشن و دیدگاشون... -
واسه کسایی که خوندن یه ماه عقب افتادن یا حتی دوهفته ظلم بزرگیه چون توی اوج موندن سخته...
و زمین میزنه...نامردیه بخاطر نهایت ده هزار نفر ظلم بزرگی به عده ی زیادی بشه...
منطقا سهمیه اگ عادلانه بهشون بدن بهتره...
که دادن و تصویبم شد
کنکورم دیگ عقب نمی افته انرژی و زمان الکی نذارید..اگ دلتون واسه سیل زده ها میسوزه ک ...اما اگر دارین به خودتون فکر میکنید
زمان هم برگرده باز وضع همینه....
اگ یه سال دیگ هم وقت بدن باز ماه اخر وضع همینه...اوناییکه پشت کنکورن این حرفو میفهمن که وقتی توهم های شب بعد کنکور رو با وضع امشبشون مقایسه کنن
اونی که باید تغییر کنه نه زمانه نه موقعیت بلکه خود ادماشن و دیدگاشون... -
جلسه شورای عالی روز چارشنبه بود و فقط مطرح شده چیزی تصویبب نشده یکشنبه(3/12) فک کنم جلسه س برا تصویب
#قابل توجه بعضیاااااا -
Flight در خیلی خیلی اورژانسی(تعویق کنکور) گفته است:
جلسه شورای عالی روز چارشنبه بود و فقط مطرح شده چیزی تصویبب نشده یکشنبه(3/12) فک کنم جلسه س برا تصویب
#قابل توجه بعضیاااااا -
این که سازمان سنجش سکوت کرده و هیچ اطلاعیه ای و خبری من باب "سهمیه5درصد" منتشر نکرده بسیار عجیب و بحث برانگیز است.
بهترین فرصتی بود که بحث تعویق کنکور رو خاتمه بده اما هیچ واکنشی نداده !
سهمیه هنوز توسط هییت دولت تصویب نشده...
بحث تعویق هنوز بسته نشده است...
این در حالی است که خبرگزاری های کشور و رسانه ی ملی این خبر را منتشر کردند تا صرفا جو را آشفته کنند.
جالبه که هیچ کدوم از اعضا شورای عالی انقلاب هم جداگانه واکنشی به تصویب سهمیه نشون نداده !!!
این سازمان زمانی که دید فعالیت های گروه تلگرامی کمپین تعویق کنکور به همت اعضای آن شدت گرفته است و بحث تعویق کنکور وارد صحن مجلس شد؛بالای 10 بار اطلاعیه هایی من باب "عدم تعویق کنکور و یه سری دلایل پرت و بلا" در سایت خود منتشر کرد و با دادن پول هایی با عنوان رشوه ،کانال های تلگرامی و موسسات و مافیای کنکوری رو قبل از وارد شدن طرح تعویق به مجلس،تشویق به انتشار اخبار کذب و عدم تعویق کنکور میکردند.
داستان خریدن نماینده ها و قول دادن صندلی هم به کنار... -
@MILAD-99 هنوزامیدهست....
خواهشاشمایکی بچه هاروناامیدنکنید.بحث من اینه که سهمیه را تصویب کردند ولی برای تعویق هم از سازمان سنجش خواستند که 2هفته تعویق داشته باشه.
نباید قیمه هارا ریخت داخل ماست.مسیله تعویق با سهمیه دو مبحث جدا گانه است که هنوز خیلی افراد نمیدونند.
این خبر هم از روی خود سایت شورای عالی انقلاب فرهنگی برداشتم میتونید خودتون مراجعه کنید ببینید. -
@MILAD-99 هنوزامیدهست....
خواهشاشمایکی بچه هاروناامیدنکنید.بحث من اینه که سهمیه را تصویب کردند ولی برای تعویق هم از سازمان سنجش خواستند که 2هفته تعویق داشته باشه.
نباید قیمه هارا ریخت داخل ماست.مسیله تعویق با سهمیه دو مبحث جدا گانه است که هنوز خیلی افراد نمیدونند.
این خبر هم از روی خود سایت شورای عالی انقلاب فرهنگی برداشتم میتونید خودتون مراجعه کنید ببینید. -
اقای بنیامین بلوچی که استوری گذاشتن
️
️ بچه ها شل شدین بقران سهمیه میدن تا ۱۴۰۰این سهمیه پا برجاست فکر نکنید میتونید سال دیگه پشت کنکور بمونید چون سهمیه بازم هست
️
️
️
️
ایشون مستند ساز مهم و مشهوری هستند.
دوستان لطفافیلم هاتونوبفرستیییینFlight در خیلی خیلی اورژانسی(تعویق کنکور) گفته است:
اقای بنیامین بلوچی که استوری گذاشتن
️
️ بچه ها شل شدین بقران سهمیه میدن تا ۱۴۰۰این سهمیه پا برجاست فکر نکنید میتونید سال دیگه پشت کنکور بمونید چون سهمیه بازم هست
️
️
️
️
ایشون مستند ساز مهم و مشهوری هستند.
دوستان لطفافیلم هاتونوبفرستیییین