بچه های کنکور تجربی99
-
nazi.salehireplied to zeinabmaghsoudi on ۱۷ مرداد ۱۳۹۹، ۱۴:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinabmaghsoudi بنظر من دوسه تا ببریم با خودمون
چون یجوری میشه ماسکا بعده چن ساعت
بخوای قبل و بعدشو حساب کنی حدودا باید 6 ساعت ماسک بزنیم -
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to nazi.salehi on ۱۷ مرداد ۱۳۹۹، ۱۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazi.salehi نمیدونم شاید ولی الان سعی میکنم موقعی که عینک نمیزنم ماسک بزنم آخه خیلی سخته
از حنس پارچه اش سر در نمیارم ولی فکر کنم کارخونه ای هست -
81Sobhan شاید تو از اینا ک دوختنی هستن خریدی با پارچه اسپان باند میدوزن
ولی اون یکیا ک سالهای قبل از داروخونه میگرفتیم کش هاشون نازکه اونا سیم دارن
من اول ماسک میزنم بعد عینک
مشکلی ام پیش نمیاد بزن عادت میکنی فقط حس خفگی به ادم دس میده
شایدم بخاطر همون سیمه اس ک اذیت شدی -
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to zeinabmaghsoudi on ۱۷ مرداد ۱۳۹۹، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط 81Sobhan انجام شده
zeinabmaghsoudi اسم قطره , اشک مصنوعی هست
من روز کنکور عینک نمیزنم یعنی کلا با لپ تاپ کار نکنم عینک نمیزنم فقط ضد اشعه هستش
چرا موقع آزمون اذیت میشدی ؟ -
zeinabmaghsoudireplied to 81Sobhan on ۱۷ مرداد ۱۳۹۹، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط zeinabmaghsoudi انجام شده
81Sobhan یه چیز دیگ بگم حتما ماسکی بخرین که یا بندی باشه بندشو شل ببندن که راحت باشی
یا اینکه ازون کشی هایی باشه که پشت گوش نمیره دوتا کش داره یکی بالای سره یکی پایین
چون ممکنه روز کنکور هوا گرم باشه و پشت گوش عرق سوز بشه اونوقت تحملش آزار دهندست خیلی -
zeinabmaghsoudireplied to 81Sobhan on ۱۷ مرداد ۱۳۹۹، ۱۴:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
81Sobhan در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
zeinabmaghsoudi ی بسته ماسک که خریدم هیچ کدوم سیم ندارن
اشکال نداره نهایتن دوتا دونه با سیم بخر یکیشو بزار واسه تمرین تو خونت
یکیو روز کنکور ببر با خودت -
zeinabmaghsoudireplied to 81Sobhan on ۱۷ مرداد ۱۳۹۹، ۱۴:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinabmaghsoudi من موقع نگاه کردن به لپ تاپ باید حتما عینک بزنم چون اشعه داره و خشکی چشم دارم چشمم قرمز میشه و سوز میزنه امروز اومدم ماسک بزنم تا عمومی ها رو تموم کردم دهنم سرویس شد اصلا ی وضعی بود
حالا حالت عادی ماسک میزنم کمتر اذیت میشمی قطره ای هست واسه خشکی چشم اسمشو یادم رفت اونو بریز تو چشمت بعدش قبل شروع ازمون عینکتو با شیشه پاکن بشور یا با صابون دیگه بخار نمیزنه
تا جایی که میتونی سعی کن از تو لپتاپ آزمون ندی پرینت بگیری چون من پارسال کتاب کارامو از لپتاپ میخوندم بعد که میخاستم جمعه ها آزمون بدم پدرم در میومد
حداقل این دو هفته خیلی کمتر کن کار با لپتاپو
دیگه مجبورم ک شدی نورشو کم کن تو اتاقی هم ک کار میکنی هم نور سفید داشته باش هم زرد که چشمات اذیت نشه -
ftm.dh اونطوری بخارش میره تو چشم که
-
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to zeinabmaghsoudi on ۱۷ مرداد ۱۳۹۹، ۱۴:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinabmaghsoudi ی بسته ماسک که خریدم هیچ کدوم سیم ندارن
-
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to zeinabmaghsoudi on ۱۷ مرداد ۱۳۹۹، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to zeinabmaghsoudi on ۱۷ مرداد ۱۳۹۹، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinabmaghsoudi من موقع نگاه کردن به لپ تاپ باید حتما عینک بزنم چون اشعه داره و خشکی چشم دارم چشمم قرمز میشه و سوز میزنه امروز اومدم ماسک بزنم تا عمومی ها رو تموم کردم دهنم سرویس شد اصلا ی وضعی بود
حالا حالت عادی ماسک میزنم کمتر اذیت میشم -
zeinabmaghsoudireplied to nazi.salehi on ۱۷ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazi.salehi در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
zeinabmaghsoudi بابا بیخیال شین
بعده کنکور حلش میکنیم صب تاشبم اینجا چادر میزنیمایشالا که هممون موفق بشیم
با دل خوش بعد کنکور بیام اینجا چترمونو پهن کنیم -
zeinabmaghsoudireplied to 81Sobhan on ۱۷ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستانی که عینک میزنن چطوری از ماسک استفاده میکنن
این سیمی که روی ماسک داره کیپ بینیمون میکنیم بعد عینکو تا جای ممکن به چشم نزدیک میکنیم که بخار نگیره
البته قبل ماسک زدن من خودم عینکمو با شیشه پاک کن میشورم بخار نمیزنه دیگه -
81Sobhan ماسکو میزنن زیر عینکاشون
طوری که عینک روی ماسک قرار میگیره
البته اگه همین باشه مفهومه سوالت -
81Sobhan برا منم سواله !
-
دوستانی که عینک میزنن چطوری از ماسک استفاده میکنن
-
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to zeinabmaghsoudi on ۱۷ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinabmaghsoudi من میگم تنها نباشید
-
nazi.salehireplied to zeinabmaghsoudi on ۱۷ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinabmaghsoudi بابا بیخیال شین
بعده کنکور حلش میکنیم صب تاشبم اینجا چادر میزنیم -
zeinabmaghsoudireplied to به سان خورشید on ۱۷ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
اخه یه جوری میگن ما خیلی چت میکنیم ادم میمونه که کی سه صفحه چت کرده
انصافا ما زیاد چت میکنیم؟
اصن اگرم زیاد باشه 81Sobhan هم باهامون چت میکنه -
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to به سان خورشید on ۱۷ مرداد ۱۳۹۹، ۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید همچنین
پست 701 از 10530