بچه های کنکور تجربی99
-
به سان خورشید سعادت میگم الان بصرفه است واسه کسی که احتمالش ضعیفه /برگرده تو وقت اضافش صفرتاصدای احتمال رو نکاه کنه
دکتر علی در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید سعادت میگم الان بصرفه است واسه کسی که احتمالش ضعیفه /برگرده تو وقت اضافش صفرتاصدای احتمال رو نکاه کنه
والا من خودم زود تر ریاضی رو شروع کردم بعد الان بحث احتمال کل بودم امروز نشد کامل کنم اما دیروز و امروز نشستم گسسته اقای ثابتی رو دیدم.
پیشامد های مستقل رو هم با اقای شامی زاده دیدم.
الان به یه سواد نسبی رسیدم منتهی ببین اگر از برنامه جلو هستی حتما حتما برو رفع اشکال کن -
دکتر علی در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
والا من خودم زود تر ریاضی رو شروع کردم بعد الان بحث احتمال کل بودم امروز نشد کامل کنم اما دیروز و امروز نشستم گسسته اقای ثابتی رو دیدم.
پیشامد های مستقل رو هم با اقای شامی زاده دیدم.
الان به یه سواد نسبی رسیدم منتهی ببین اگر از برنامه جلو هستی حتما حتما برو رفع اشکال کنبه سان خورشید اقای نباخته هم عالی درس میده
-
به سان خورشید
ممنون اقای شجاعی -
به سان خورشید
ممنون اقای شجاعی@Kosar-Kelyabi در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید
ممنون اقای شجاعیخواهش میکنم. کاری نکردم
-
تجربی ها ریاضی های عزیز سلام مجدد امید وارم حالتون خوب باشه.
این تست ایراد داره. برای رفع اشکالش یا باید از حجم مایع بیرون ریخته شده یک واحد کم کنیم یا ضریب انبساط رو به جای ۱۸ ، ۱۹ در نظ بگیریم.
با خطای محاسباتی که اقای کازرانیان داشتن تست درست از آب در اومد اما در کل این تست نیاز به اصلاحیه داره و باید ارقام داده ها تغییر کنه.
@ریاضیا @تجربیا @M-an -
سلام وقت همگی بخیر.
این حذفیاتی رو که برای کنکور اعلام کردن باید چیجوری بخونیم مطالب مرتبط به اون رو ؟ ینی مطمئن باشیم ک قرار نیست بیاد داخل کنکور؟ مثلا مبحث احتمال رو که میخونیم اصلا احتمال شرطی رو نخونیم و سوالاشو حل نکنیم؟ یا زیست 12 فصل 7 فقط گفتار 1و2 ش رو تست بزنیم و اصلا اصلا گفتار 3 ش رو نخونیم؟
نمیدونم من که نگرانم هی حس میکنم قراره یهو یه سوال از حذفیات شده حتی به صورت یه گزینه یهو بیاد -
سلام وقت همگی بخیر.
این حذفیاتی رو که برای کنکور اعلام کردن باید چیجوری بخونیم مطالب مرتبط به اون رو ؟ ینی مطمئن باشیم ک قرار نیست بیاد داخل کنکور؟ مثلا مبحث احتمال رو که میخونیم اصلا احتمال شرطی رو نخونیم و سوالاشو حل نکنیم؟ یا زیست 12 فصل 7 فقط گفتار 1و2 ش رو تست بزنیم و اصلا اصلا گفتار 3 ش رو نخونیم؟
نمیدونم من که نگرانم هی حس میکنم قراره یهو یه سوال از حذفیات شده حتی به صورت یه گزینه یهو بیادye Alaaei در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
سلام وقت همگی بخیر.
نمیدونم من که نگرانم هی حس میکنم قراره یهو یه سوال از حذفیات شده حتی به صورت یه گزینه یهو بیادمنم این حس رو دارم متاسفانه
-
توی امتحان نهاییش تخلف شد وای به کنکورش که دیگه بدتر
-
به سان خورشید
مگه چی شده تو امتحان نهایی؟ -
به سان خورشید
مگه چی شده تو امتحان نهایی؟ye Alaaei در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید
مگه چی شده تو امتحان نهایی؟هیچی دوتا سه تا از سوالات ریدینگ و فکر کنم جا خالیا انگار دقیق یادم نیست مربوط به گرامر درس ۴ بود
-
به سان خورشید ینی شما میخونی این مطالب حذفی رو؟
-
ye Alaaei در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید
مگه چی شده تو امتحان نهایی؟هیچی دوتا سه تا از سوالات ریدینگ و فکر کنم جا خالیا انگار دقیق یادم نیست مربوط به گرامر درس ۴ بود
به سان خورشید اهان بله
-
در حد کتاب اره بیشتر نه.
جهت سفت کاری چون واقعا امسال معلوم نیس چی میشه -
در حد کتاب اره بیشتر نه.
جهت سفت کاری چون واقعا امسال معلوم نیس چی میشهبه سان خورشید وقتی که تایم کنکور رو 3 ساعته کردن ینی به احتمال قوی تعداد سوالات رو کاهش داده و سوالات اسون رو حذف و سوالات جون دار رو نگه داشتن به نظرتون درسته؟
کاش میومدن یه چیزی راجع به این فتواهای جدیدشون توضیح میدادن -
به سان خورشید وقتی که تایم کنکور رو 3 ساعته کردن ینی به احتمال قوی تعداد سوالات رو کاهش داده و سوالات اسون رو حذف و سوالات جون دار رو نگه داشتن به نظرتون درسته؟
کاش میومدن یه چیزی راجع به این فتواهای جدیدشون توضیح میدادنye Alaaei در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید وقتی که تایم کنکور رو 3 ساعته کردن ینی به احتمال قوی تعداد سوالات رو کاهش داده و سوالات اسون رو حذف و سوالات جون دار رو نگه داشتن به نظرتون درسته؟
کاش میومدن یه چیزی راجع به این فتواهای جدیدشون توضیح میدادنمگ تایم و کم کردن؟ قطعی شد؟
-
این تست ایراد داره. برای رفع اشکالش یا باید از حجم مایع بیرون ریخته شده یک واحد کم کنیم یا ضریب انبساط رو به جای ۱۸ ، ۱۹ در نظ بگیریم.
با خطای محاسباتی که اقای کازرانیان داشتن تست درست از آب در اومد اما در کل این تست نیاز به اصلاحیه داره و باید ارقام داده ها تغییر کنه.
@ریاضیا @تجربیا @M-anبه سان خورشید در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
@ریاضیا @تجربیا @M-anمربوط به جلسه چنده ؟
-
کاش میومدن یه چیزی راجع به این فتواهای جدیدشون توضیح میدادنمگ تایم و کم کردن؟ قطعی شد؟
@nazi-salehi به گزارش قدس آنلاین ، منصور غلامی وزیر علوم درباره برگزاری کنکور ۹۹، اظهارداشت: در نشست امروز کمیسیون آموزش نمایندگان دغدغه هایی نسبت به برگزاری کنکور داشتند و آخرین خبر این است که کنکور با لحاظ مراقبت های ویژه در تاریخ مقرر برگزار خواهد شد.
وزیر علوم با بیان اینکه آزمون فقط سه ساعت به طول می انجامد افزود: همین دانش آموزانی که قرار است در کنکور سراسری شرکت کنند، چند روز قبل در امتحانات نهایی شرکت کرده و آزمون دادند بنابراین با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی کنکور سراسری نیز برگزار می شود.
غلامی ادامه داد: در رابطه با نحوه برگزاری آزمون سازمان سنجش به تدریج اطلاعات لازم را در اختیار داوطلبان قرار می دهد.
وی اضافه کرد: فاصله صندلی ها بیش از گذشته و با استاندارد وزارت بهداشت مطابقت خواهد داشت و تعداد شعبه های آزمون نیز بیشتر پیش بینی شده است به طوریکه همه داوطلبان در شهرهای محل زندگی خود آزمون خواهند داد.
آزمون ها در تمامی مقاطع در موعد تعیین شده برگزار شود
غلامی در پاسخ به این پرسش که این تصمیم فقط معطوف به کنکور سراسری است یا خیر، گفت: تصمیم این است که همه آزمون ها در موعد تعیین شده خود برگزار شود. ما نباید دغدغه فکری برای داوطلبانی که مدت زیادی درس خوانده اند، ایجاد کنیم چرا که تاخیر کنکور موجب ایجاد دغدغه برای داوطبان می شود.
-
به سان خورشید
به سان خورشید در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید
سه تا درس ک بیشتر نیس
هست ؟!!