بچه های کنکور تجربی99
-
به سان خورشید در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
دریا دریایی در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
بچه ها تست چهار به نظرتون گزینه ۴ تلمیح نداره!؟
گزینه ۳ هم داره.
@انسانیا @تجربیا @ریاضیاسه تلمیح به چی داره؟
چهار بیشتر بهش میخوره تلمیح باشه تا سهمفهوم مصرع دوم توکل به خداست
شاید از این نظر سه رو تلمیح گرفتن که به این آیه ی قرانی إِنِّی تَوَکلْتُ عَلَی اللَّهِ رَبِّی وَرَبِّکمْ اشاره داره
اما باز هم خیلی نمیشه رو تلمیحش حساب باز کرددریا دریایی در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
دریا دریایی در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
بچه ها تست چهار به نظرتون گزینه ۴ تلمیح نداره!؟
گزینه ۳ هم داره.
@انسانیا @تجربیا @ریاضیاسه تلمیح به چی داره؟
چهار بیشتر بهش میخوره تلمیح باشه تا سهمفهوم مصرع دوم توکل به خداست
شاید از این نظر سه رو تلمیح گرفتن که به این آیه ی قرانی إِنِّی تَوَکلْتُ عَلَی اللَّهِ رَبِّی وَرَبِّکمْ اشاره داره
اما باز هم خیلی نمیشه رو تلمیحش حساب باز کردهمینه
-
-
پیوست فصل ۲ -
-
به سان خورشید خب معلومه دیگه اشتباهه /مثل یک نمودار درجه دو در میاد
-
به سان خورشید سعادت یه سوالل میپرسی و میری ؟چرا؟
-
دکتر علی ف در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
میرم سر بقیه سوالا
-
به سان خورشید بله هیچکدوم از گزینه ها نیس
-
سلام دوستان وقتتون بخیر. ببخشید من تو یه سوال خیلی ابتدائی گیر کردم .ممنون میشم بتونید راهنماییم کنید .
دراین سوال استاد از رابطه های 1و2و3 نرفتن چون سرعت اولیه و شتاب رو نداشتیم ولی وقتی از رابطه 4 سرعت اولیه رو به دست میاریم از معادله سرعت_زمان میرن وشتاب رو به دست میارن .چرا؟؟ مگه این معادله برای نمودار سرعت زمان نبود؟ اینجا ما نمودار مکان زمان رو داریم و اینکه چرا با وجود سرعت اولیه از رابطه مستقل از زمان میریم شتاب 6 در میاد ولی تو این رابطه ای ک استاد رفتن شتاب 1_ دراومده؟ -
سلام دوستان وقتتون بخیر. ببخشید من تو یه سوال خیلی ابتدائی گیر کردم .ممنون میشم بتونید راهنماییم کنید .
دراین سوال استاد از رابطه های 1و2و3 نرفتن چون سرعت اولیه و شتاب رو نداشتیم ولی وقتی از رابطه 4 سرعت اولیه رو به دست میاریم از معادله سرعت_زمان میرن وشتاب رو به دست میارن .چرا؟؟ مگه این معادله برای نمودار سرعت زمان نبود؟ اینجا ما نمودار مکان زمان رو داریم و اینکه چرا با وجود سرعت اولیه از رابطه مستقل از زمان میریم شتاب 6 در میاد ولی تو این رابطه ای ک استاد رفتن شتاب 1_ دراومده؟ye Alaaei در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
دراین سوال استاد از رابطه های 1و2و3 نرفتن چون سرعت اولیه و شتاب رو نداشتیم ولی وقتی از رابطه 4 سرعت اولیه رو به دست میاریم از معادله سرعت_زمان میرن وشتاب رو به دست میارن .چرا؟؟ مگه این معادله برای نمودار سرعت زمان نبود؟ اینجا ما نمودار مکان زمان رو داریم و اینکه چرا با وجود سرعت اولیه از رابطه مستقل از زمان میریم شتاب 6 در میاد ولی تو این رابطه ای ک استاد رفتن شتاب 1_ دراومده؟من یه بار جواب سوال رو می نویسم امید به اینکه مشکل تون بر طرف بشه
-
ye Alaaei در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
دراین سوال استاد از رابطه های 1و2و3 نرفتن چون سرعت اولیه و شتاب رو نداشتیم ولی وقتی از رابطه 4 سرعت اولیه رو به دست میاریم از معادله سرعت_زمان میرن وشتاب رو به دست میارن .چرا؟؟ مگه این معادله برای نمودار سرعت زمان نبود؟ اینجا ما نمودار مکان زمان رو داریم و اینکه چرا با وجود سرعت اولیه از رابطه مستقل از زمان میریم شتاب 6 در میاد ولی تو این رابطه ای ک استاد رفتن شتاب 1_ دراومده؟من یه بار جواب سوال رو می نویسم امید به اینکه مشکل تون بر طرف بشه
به سان خورشید مشکل من رو متوجه شدید کجاست ؟ من هنوزم استفاده از رابطه ها رو قاطی میکنم .... ممنونم از پاسختون
-
به سان خورشید مشکل من رو متوجه شدید کجاست ؟ من هنوزم استفاده از رابطه ها رو قاطی میکنم .... ممنونم از پاسختون
ببین حالا یه تخته می نویسم که در چه مواقع باید از کدوم استفاده کنید
-
ببین حالا یه تخته می نویسم که در چه مواقع باید از کدوم استفاده کنید
به سان خورشید استاد گفتن چه موقع باید از چ رابطه ای استفاده کرد ولی نمیدونم چرا موقع حل سوال از اون رابطه ای ک مخصوص سوال هست استفاده نمیکنن ینی به نظرم چون بعضی سوالا رو از چندتا رابطه میشه رفت اینجوری حل میکنن ک این منو گیج میکنه
من میگم اگه از اون معادله سرعت زمان ،شتاب منفی 1 درمیاد؛ پس چرا از رابطه مستقل از زمان ،همون رابطه سومی ک نوشتن، شتاب 6 درمیاد ؟ -
-
به سان خورشید استاد گفتن چه موقع باید از چ رابطه ای استفاده کرد ولی نمیدونم چرا موقع حل سوال از اون رابطه ای ک مخصوص سوال هست استفاده نمیکنن ینی به نظرم چون بعضی سوالا رو از چندتا رابطه میشه رفت اینجوری حل میکنن ک این منو گیج میکنه
من میگم اگه از اون معادله سرعت زمان ،شتاب منفی 1 درمیاد؛ پس چرا از رابطه مستقل از زمان ،همون رابطه سومی ک نوشتن، شتاب 6 درمیاد ؟ye Alaaei در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
من میگم اگه از اون معادله سرعت زمان ،شتاب منفی 1 درمیاد؛ پس چرا از رابطه مستقل از زمان ،همون رابطه سومی ک نوشتن، شتاب 6 درمیاد ؟توی مثال ها باید داده هات رو مشخص کنی تا متوجه بشی از چه روشی بری
-
من میگم اگه از اون معادله سرعت زمان ،شتاب منفی 1 درمیاد؛ پس چرا از رابطه مستقل از زمان ،همون رابطه سومی ک نوشتن، شتاب 6 درمیاد ؟توی مثال ها باید داده هات رو مشخص کنی تا متوجه بشی از چه روشی بری
به سان خورشید تو اون سوال بعد از اینکه سرعت اولیه رو به دست اوردیم ازهر دوتا رابطه میشه رفت ولی جواباش متفاوت میشه
-
من میگم اگه از اون معادله سرعت زمان ،شتاب منفی 1 درمیاد؛ پس چرا از رابطه مستقل از زمان ،همون رابطه سومی ک نوشتن، شتاب 6 درمیاد ؟ye Alaaei در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
من میگم اگه از اون معادله سرعت زمان ،شتاب منفی 1 درمیاد؛ پس چرا از رابطه مستقل از زمان ،همون رابطه سومی ک نوشتن، شتاب 6 درمیاد ؟حالا با یه روش دیگه میرم
-
به سان خورشید تو اون سوال بعد از اینکه سرعت اولیه رو به دست اوردیم ازهر دوتا رابطه میشه رفت ولی جواباش متفاوت میشه