بچه های کنکور تجربی99
-
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to zeinabmaghsoudi on ۱۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinabmaghsoudi
گوشی و تبلت قاچاق ی ماه بیشتر کار نمیکنن باید گمرکی بدی همون ریجستری . فقط اسمشو عوض کردن که مردم نفهمن چیه -
nazi.salehi در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
zeinabmaghsoudi اع
الان نمیگفتی الکی قول نده نمیتونی؟؟؟؟من فک کردم میخاد دکتر شه پول در بیاره برامون بخره
الان دیدم میخاد قاچاقچی شه
خب تو یه سفر کلی پول در میاره واسه کل انجمن میخره دیگه -
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to به سان خورشید on ۱۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید سعادت داداش بیت یکو معنی میکنی ؟
-
81Sobhan در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
zeinabmaghsoudi
گوشی و تبلت قاچاق ی ماه بیشتر کار نمیکنن باید گمرکی بدی همون ریجستری . فقط اسمشو عوض کردن که مردم نفهمن چیهنه اقا من دوست بابام یه ایفون 6 اورده بود قاچاقی از دبی بعدش چن سال کار کرد امسال قفل شد icloud میخاد دیگه کار نمیکنه
-
-
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to zeinabmaghsoudi on ۱۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinabmaghsoudi
اون زود تر بود این دوساله حتما باید ریجستری بشه
اتفاقا چند روز پیش قیمتا رو چک کردم ی گوشی حدودا ده تومن مثلا A71 بدون ریجستر حدودا 8 یا 7/5 میشه ولی ی ماه بیشتر حق استفاده نداری اگه بعد ی ماه بیخوایی ریجسترش کنی دردسر اینم داری که فعالش کنی اینجا هم دوندگی زیادی داره باید هی بری گمرک و بیایی -
بچه ها تو خونه ماسک بزنید هر روز یواش یواش تایمشو زیاد کنید سر کنکور درگیر نباشین باهاش
-
zeinabmaghsoudi
اتفاقا چند روز پیش قیمتا رو چک کردم ی گوشی حدودا ده تومن مثلا A71 بدون ریجستر حدودا 8 یا 7/5 میشه ولی ی ماه بیشتر حق استفاده نداری اگه بعد ی ماه بیخوایی ریجسترش کنی دردسر اینم داری که فعالش کنی اینجا هم دوندگی زیادی داره باید هی بری گمرک و بیاییچ بد
بابا ما به همون نوکیا 1100 قانعیم -
nazi.salehi من امروز زدم یکم
سخت بود
خدا به داد کادر درمان برسه
تو خونه زیر کولر سخته چ برسه تو اون اوضاع -
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to zeinabmaghsoudi on ۱۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinabmaghsoudi در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
zeinabmaghsoudi
اتفاقا چند روز پیش قیمتا رو چک کردم ی گوشی حدودا ده تومن مثلا A71 بدون ریجستر حدودا 8 یا 7/5 میشه ولی ی ماه بیشتر حق استفاده نداری اگه بعد ی ماه بیخوایی ریجسترش کنی دردسر اینم داری که فعالش کنی اینجا هم دوندگی زیادی داره باید هی بری گمرک و بیاییچ بد
بابا ما به همون نوکیا 1100 قانعیمیکی همین الان جلو دستمه میخوایی پستش کنم ؟
-
zeinabmaghsoudireplied to Infinitie. A on ۱۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
zeinabmaghsoudi من کنکوری نیستم ولی بنظرم هایلایت یه ذره دردسرش زیاده اخه هی باید درشو ببندی باز کنی بعد صدا میده بعد ددرشون هم اکثرا سفت باز میشه اوووووو
اگه اجازه بده درشو نمیبندیم تهش یه هایلایت خشک بشه دیگه ولی کلی کار ادمو راه میندازه
-
zeinabmaghsoudi در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
zeinabmaghsoudi
بابا ما به همون نوکیا 1100 قانعیمیکی همین الان جلو دستمه میخوایی پستش کنم ؟
نه خودم دارم اتفاقا باهاش مار بازی میکنم الان مارم از کلاردشت تا تهران طولشه
-
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to nazi.salehi on ۱۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazi.salehi اره منم این مدتیه در حد دوساعت میزنم ولی فردا آزمون دارم میخوام کلشو ماسک بزنم ولی موندم چجور خوراکی بخورم
-
81Sobhan وای فردا جمعست؟؟؟
ای خدا چ زود میگذره -
بچه ها تو خونه ماسک بزنید هر روز یواش یواش تایمشو زیاد کنید سر کنکور درگیر نباشین باهاش
من که ماسکمو سر کنکور بر میدارم
-
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to zeinabmaghsoudi on ۱۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinabmaghsoudi اع پ مثل همیم من ی مدت اینقدر مار بازی کردم ماره خسته شده بود راه نمیرفت دیگه
-
81Sobhan وای فردا جمعست؟؟؟
ای خدا چ زود میگذرهاره دقیقا
-
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to nazi.salehi on ۱۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazi.salehi اره متاسفانه
-
81Sobhan خب مگ چقد میخوای خوراکی بخوری؟
-
zeinabmaghsoudi اع پ مثل همیم من ی مدت اینقدر مار بازی کردم ماره خسته شده بود راه نمیرفت دیگه
9683/10530