بچه های کنکور تجربی99
-
به سان خورشید در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
دلم میخواد روز بعد اعلام نتایج اینجا پر بشه از رتبه های رنگارنگ و خوب.....
مشتی بشه توی دهن گاج و قلمچی و کنکور آسان و منتظری و هزار جور موسسه کلاهبردار که بچه های مردمو خر میکنن.
حجت خدا یاری مون کنه بهترین ها میشیم
#ستارگان آلا
Rise like the SUNمنتظری که شبکه های استانیو تسخیر کرده...
تبلیغ ساخته مث این مسابقه ها@Amin-th منتظریو خوب اومدی واقعا فقط ادعاست هیچی بارش نیس حالا دبیرای دیگش بماند خودش که اینقد ادعای ریاضی میکنه اصلا خوب درس نمیده باید بره پیش اقای ثلبتی چند جلسه اقای ثابتی باهاش ریاضی کار کنه
-
@Amin-th منتظریو خوب اومدی واقعا فقط ادعاست هیچی بارش نیس حالا دبیرای دیگش بماند خودش که اینقد ادعای ریاضی میکنه اصلا خوب درس نمیده باید بره پیش اقای ثلبتی چند جلسه اقای ثابتی باهاش ریاضی کار کنه
zeinabmaghsoudi در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
@Amin-th منتظریو خوب اومدی واقعا فقط ادعاست هیچی بارش نیس حالا دبیرای دیگش بماند خودش که اینقد ادعای ریاضی میکنه اصلا خوب درس نمیده باید بره پیش اقای ثلبتی چند جلسه اقای ثابتی باهاش ریاضی کار کنه
اقا ثابتی که عشقه
-
دلم میخواد روز بعد اعلام نتایج اینجا پر بشه از رتبه های رنگارنگ و خوب.....
مشتی بشه توی دهن گاج و قلمچی و کنکور آسان و منتظری و هزار جور موسسه کلاهبردار که بچه های مردمو خر میکنن.
حجت خدا یاری مون کنه بهترین ها میشیم
#ستارگان آلا
Rise like the SUNمنتظری که شبکه های استانیو تسخیر کرده...
تبلیغ ساخته مث این مسابقه ها -
اقا ثابتی که عشقه
@Amin-th خیلی هم پر کاره از 5 تا استودیو هم زمان 4 تاشو اقای ثابتی درس میده یکیشو بقیه
-
@Amin-th من موندم انقدر دست و دلبازه تخفیف میزاره واسه چیشه دیگه؟؟
یا مونده رو دستش
یا واقعا احساس سخاوت مندی میکنهzahra_yp در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
یا مونده رو دستش
یا واقعا احساس سخاوت مندی میکنه
ینی یه جوری رو دستشون مونده که اگه زنگ بزنی جوری با متود های روانشناسی میرن رو مخت که نتونی بگی نه...
من ی سری خر شدم زنگ زدم؛خدا نجاتم داد و الی نمیدونستم باید چیکار کنم!! -
@Amin-th خیلی هم پر کاره از 5 تا استودیو هم زمان 4 تاشو اقای ثابتی درس میده یکیشو بقیه
اره
دمش گرمه واقعا -
zahra_yp در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
یا مونده رو دستش
یا واقعا احساس سخاوت مندی میکنه
ینی یه جوری رو دستشون مونده که اگه زنگ بزنی جوری با متود های روانشناسی میرن رو مخت که نتونی بگی نه...
من ی سری خر شدم زنگ زدم؛خدا نجاتم داد و الی نمیدونستم باید چیکار کنم!!@Amin-th یه پیام بدی دیگه ول کن نیستن
-
@Amin-th یه پیام بدی دیگه ول کن نیستن
@Amin-th یه پیام بدی دیگه ول کن نیستن
نه دیگه
مث باتلاق میکشنت تو -
یادمه یه سری یکی از هم محله ای هامون تعریف میکرد میگفت زنگ زدم گفتم آقا کل پکیج تون چقدر گفت ۸ تومن. با تیم برنامه ریزی با حضور اساتید و مشاوران برتر و قبولی های سراسری.
میگفت منم بش گفتم اصلا ۸تومنو میزارم تو جیبم میرم شق و رق تو چهار باغ راه میرم
روده مون پاره شد از خنده. یه بار هم یکی به من زنگ زد البته این موضوع مال تابستون بود میگفت که سعادت شجاعی؟ گفتم بله شما؟ میگفت من از موسسه نمی دونم چی چی برابر زنگ زدم اسم شما جزء دانش اموزان خوب معرفی شده بوده. میخواستم بدونم آیا برای کنکور امسال برنامه ریزی کردین یا نه. منم گفتم خانم چه سوال مسخره ای کردید شما که میگید منو معرفی کردن برید از خودشون بپرسید هیچی بنده خدا مجبور بود قشنگ حرف بزنه وگرنه معلوم بود میخواست ... تکه پاره ام کنه -
این منتظری هم احساس خود چیز پنداری بش دست داده ناراحت نباشید.
منتظری همین نیست که هی زور میزنه؟ یادمه یکی رو تو شبکه آموزش اورده بودن با چه ذوق و شوقی فیثاغورس درس میداد -
آهان بچه ها یه راهکاری بهتون بگم از حالا به بعد تا آخر امتحانات خرداد عملی کنید
-
حین درس خوندنتون صدا ضبط کنید.
صدا ضبطی ها برای ایام قبل کنکور خیلی خوبه به ویژه درسایی مثل دینی پایه و لغات و املا و تاریخ ادبیات -
مثلا زیست گیاهی رو صدا ضبط کنید.
جانوری دهم و یازدهم رو هر جا رسیدید صداضبط کنید -
چون تورق های اقای موقاری یه سری ریز کاری هارو نمیگه
-
@Amin-th در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
رفقا واسه دینی و درک مطلب عربی چیکارکنم؟!؟
دهنم داره سرویس میشه تو ازمونادینی که مشکل همه شده.
برای درک مطلب عربی کتاب ایاد فیلی رو جور کن. نخواستی من میفرستم یه چند تایی کار کنیم -
برای درک مطلب عربی کتاب ایاد فیلی رو جور کن. نخواستی من میفرستم یه چند تایی کار کنیمبه سان خورشید در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
برای درک مطلب عربی کتاب ایاد فیلی رو جور کن. نخواستی من میفرستم یه چند تایی کار کنیمایاد فیلی؟!
اسمشه؟
چ اسمیه... -
اره.
باب میفرستم کار میکنیم -
امین جان برای درک مطلب عربی باید روش مند بخونی حالا هزاری هم تست بزن.
-
خب روشش چجوریه؟!