تجربه ی تو !
-
خب سلام
اسمِ تاپیک خز تر از این پیدا نکردم
خواهران و برادران اینجا برای تجربه های شماست !
چرا وقتی تاپیک میزنم حرفی ندارم تو توضیحاتش بنویسم ؟ :|
توضیح نمیخواد خب :|
تجربه هاتونو بگید دیگه :|
مثلا چطور شد که از فلان درصد به فلان درصد رسیدید ؟
چطور شد که پشت کنکور موندید ؟
چطور شد که موفق شدید یا هنوز به خواسته تون نرسیدید ؟پ.ن : برید تو کاربران انجمن ، بچه هایی که صدر نشین اعتبار هستند رو ببینید ؛ الان کجان ؟ چیکار دارن میکنن ؟ تو فروم چی ازشون مونده ؟ واقعیت اینه که همه ی ما یه روزی از فروم میریم ! برای همیشه ! بذارید چار کلوم به درد بخور ازمون بمونه !
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@همیار
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ادمین
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
برای زیست از 4 رسیدم به 2 از دو رسیدم به بالای 70 این کلیشه فقط کتاب بخونید رو بریزید کتاب خوبه ها ولی چرت میگه اونی که میگه فقط کتاب برای من اینطور بود بیرون منابعتونو عوض کنید تستای کنکورو بزنید و همچنین اون تست چیز هست چی میگن بهش ازمون غیرحضوری کانون هرچی سوالاش چرته بنظرم اون خوبه و کتاب خط ویژه بنظرم فوق العادست !!! و همچنین موج ازمون و همایشش ( همایش اقای چلاجور یه سالی دارن فقط تست کنکور حل میکنند و مرور میکنند !! اون یه چیز محشره یعنی غوغا میکنه ! ) برای زیست من چیزی برای ازدست دادن نداشتم
پیر شدم برای زیست واقعا میگم تابستون
شارش بخونید گیاهی بخونید ژنتیک رو ببندید
برای ژنتیک کتاب های چرت بازار خیلی وقت گیره بنظرم !میخونی میخونی اخرشم هیچ که هیچیه فیلمی چیزی پیدا کنید ببینید
الان من بگم تبلیغ میشه ؟
خلاصه تستای پارسال قلمچی یا گزینه 2 رو داشته باشید بزنید خیلیم وقتتونو نمیگیره
شیمی درصدم تو ازمونا میانگین 80 به بالا بوده : تو قلمچی بیشتر رو مفاهیم و چیزای چرت تمرکز داره بنظرم بیشتر اونارو بخونید الان که تابستونه وقت هست مسال شیمی رو برای خودتون نقطه قوت کنید و حتما حتما از تکنیک ها محسابات یا دارید یا پیدا کنید یا ت و پیو یا تون از یکی بالاخره بگیرید نگاه کنید محاسبتونو قوی کنید حالا دبیرش فرقی نمیکنه
برای این همیشه اقای اقاجانیو دیدم :| و تستای 85 به بعد کنکورو همشو دقیق حل کردم هم کتابم کتاب اقای اقاجانی بود از بیمه نامه و گنیجه نکاتشم استفاده کردم ( از هیچی جزاین استفاده نکردم ولی واقعا جدیدا گرون شده !!! )
برای ادبیات 100 هم داشتم کلا باالا میزدم این درسو :| بجز ازمون اخر که 43 یا یه همچین چیزی زدم
لغات اخر کتاب رو بخونید بخونید بخونید بخونید ! هم املاش هم معنی معنی لغت هارو عین کتاب یادبگیرید عین کتاب
:| ارایه ادبی تکنیکاشو یادبگیرید
تاریخ ادبیاتو رمز گذاری کنید انیمیشینی چیزی رمز گذاری داستانی هرچیزی !! استفاده کنید تو ذهنتون میمونه
مثلا من عادت داشتم به نظامی بگم شظامی ( قرن 6 ) مولوی هولوی ( قرن هفت ) سعدی ( هعدی قرن هفت ) رودکی چوبکی قرن 4
به اون در آمد ها هم توجه کنید !
:| تابستون بنظرم ارایه ادبی رو بخونید و زبان فارسی من زبان فارسی خوندم ولی وقت گیر بود امسال بستگی به شانسه دیگه یهو میبینی راحت راحت میشه یهویی سخت سخت اون سوالایی که تکواژواژه داره هم خوبهحاضر بودم از این دوتایی ها بدن ( عبدالمحمدی زبان فارسیش خیلی خوبه )
:| اینا هرکدوم منابعی داشتم بعضیاش از الا استفاده کردم بعضیاش نهچون حس کردم تبلیغه نتونستم درست بگم
چیزایی که جهش داشتمو گفتم
-
یه جایی میرسه 2 هفته مونده به کنکوره ! یجوری بخونید بنظرم انگار دارید برای اون میخونید کتاب جمعبندی مثلا خط ویژه یا موج ازمون دارید !!! ( موج ازمون یه سی داره ها اون خیلی خوبه همایشش ) در طول سال بخونید و نکاتتونو تو همون اضافه کنید !!! میذارید اخر اخر اخر بعد انگار کتاب جدیده همین اول کاری همراخ کتاباتون باشید
-
برای زیست از 4 رسیدم به 2 از دو رسیدم به بالای 70 این کلیشه فقط کتاب بخونید رو بریزید کتاب خوبه ها ولی چرت میگه اونی که میگه فقط کتاب برای من اینطور بود بیرون منابعتونو عوض کنید تستای کنکورو بزنید و همچنین اون تست چیز هست چی میگن بهش ازمون غیرحضوری کانون هرچی سوالاش چرته بنظرم اون خوبه و کتاب خط ویژه بنظرم فوق العادست !!! و همچنین موج ازمون و همایشش ( همایش اقای چلاجور یه سالی دارن فقط تست کنکور حل میکنند و مرور میکنند !! اون یه چیز محشره یعنی غوغا میکنه ! ) برای زیست من چیزی برای ازدست دادن نداشتم
پیر شدم برای زیست واقعا میگم تابستون
شارش بخونید گیاهی بخونید ژنتیک رو ببندید
برای ژنتیک کتاب های چرت بازار خیلی وقت گیره بنظرم !میخونی میخونی اخرشم هیچ که هیچیه فیلمی چیزی پیدا کنید ببینید
الان من بگم تبلیغ میشه ؟
خلاصه تستای پارسال قلمچی یا گزینه 2 رو داشته باشید بزنید خیلیم وقتتونو نمیگیره
شیمی درصدم تو ازمونا میانگین 80 به بالا بوده : تو قلمچی بیشتر رو مفاهیم و چیزای چرت تمرکز داره بنظرم بیشتر اونارو بخونید الان که تابستونه وقت هست مسال شیمی رو برای خودتون نقطه قوت کنید و حتما حتما از تکنیک ها محسابات یا دارید یا پیدا کنید یا ت و پیو یا تون از یکی بالاخره بگیرید نگاه کنید محاسبتونو قوی کنید حالا دبیرش فرقی نمیکنه
برای این همیشه اقای اقاجانیو دیدم :| و تستای 85 به بعد کنکورو همشو دقیق حل کردم هم کتابم کتاب اقای اقاجانی بود از بیمه نامه و گنیجه نکاتشم استفاده کردم ( از هیچی جزاین استفاده نکردم ولی واقعا جدیدا گرون شده !!! )
برای ادبیات 100 هم داشتم کلا باالا میزدم این درسو :| بجز ازمون اخر که 43 یا یه همچین چیزی زدم
لغات اخر کتاب رو بخونید بخونید بخونید بخونید ! هم املاش هم معنی معنی لغت هارو عین کتاب یادبگیرید عین کتاب
:| ارایه ادبی تکنیکاشو یادبگیرید
تاریخ ادبیاتو رمز گذاری کنید انیمیشینی چیزی رمز گذاری داستانی هرچیزی !! استفاده کنید تو ذهنتون میمونه
مثلا من عادت داشتم به نظامی بگم شظامی ( قرن 6 ) مولوی هولوی ( قرن هفت ) سعدی ( هعدی قرن هفت ) رودکی چوبکی قرن 4
به اون در آمد ها هم توجه کنید !
:| تابستون بنظرم ارایه ادبی رو بخونید و زبان فارسی من زبان فارسی خوندم ولی وقت گیر بود امسال بستگی به شانسه دیگه یهو میبینی راحت راحت میشه یهویی سخت سخت اون سوالایی که تکواژواژه داره هم خوبهحاضر بودم از این دوتایی ها بدن ( عبدالمحمدی زبان فارسیش خیلی خوبه )
:| اینا هرکدوم منابعی داشتم بعضیاش از الا استفاده کردم بعضیاش نهچون حس کردم تبلیغه نتونستم درست بگم
چیزایی که جهش داشتمو گفتم
-
تجربه ی بسیار مهم!
حواستون باشه روز کنکور برای اتود 0.7 ، نوک 0.5 با خودتون نبرید سر جلسه -
خیلی خودتونو درگیر کتاب خریدن نکنید.
کتاب خوب دیگ الان زیاد شده و محتوای تستاش یکی فقط سخت تر آسونتر داره.
سعی کنید همون کتابی رو که دارید ازش استفاده کنید. و تموم ک شد حالا میتونید برید سر منبع بعدی.
زیاد سخت گیر نباشین تو انتخاب کتاب کلا.
باعث میشه گیج بشین و گم بشین و اخرشم نتونید به اون چیزی که میخواید برسید. -
نکته ی دیگه هم اینه که اگه ی روزی رسید ک واقعا حال و حوصله ندارید و نمیتونین طبق برنامتون پیش برید .
ساعت مطالعتون رو صفر نکنید
ینی حتی شده اون روز ۱ ساعت رو به درسی که علاقه دارید برسید مثلا من خودم قرابت رو دوست داشتم یا چندتا تست ریاضی
من این قضیه رو دو ماه اخر فهمیدم
چون فاصله انداختن بین مطالعه باعث دلسردی و فاصله از درس و ...
میشه. -
تو مسیرتون به بقیه توجه نکنید که چقدر ترازاشون بالاس
چقدر درس میخونن و چقدر و چقدر و ....
کلا چشاتون رو ببندین و خودتونو تنها ببینید اون لحظه و بیشترین بازده تون رو بکار بگیرین.
ی وقتایی لازمه آدم رقبا شو ببینه اما وقتی میبینین فقط بهتون استرس میده و ارامشتونو ازتون میگیره
بدونید که اونجا سر سخت ترین رقیب خودتونین و ما بقی حاشیه اس که شمارو از هدفتون دور کنه -
خب سلام
اسمِ تاپیک خز تر از این پیدا نکردم
خواهران و برادران اینجا برای تجربه های شماست !
چرا وقتی تاپیک میزنم حرفی ندارم تو توضیحاتش بنویسم ؟ :|
توضیح نمیخواد خب :|
تجربه هاتونو بگید دیگه :|
مثلا چطور شد که از فلان درصد به فلان درصد رسیدید ؟
چطور شد که پشت کنکور موندید ؟
چطور شد که موفق شدید یا هنوز به خواسته تون نرسیدید ؟پ.ن : برید تو کاربران انجمن ، بچه هایی که صدر نشین اعتبار هستند رو ببینید ؛ الان کجان ؟ چیکار دارن میکنن ؟ تو فروم چی ازشون مونده ؟ واقعیت اینه که همه ی ما یه روزی از فروم میریم ! برای همیشه ! بذارید چار کلوم به درد بخور ازمون بمونه !
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@همیار
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ادمین
@فارغ-التحصیلان-آلاءچندتامنبع انتخاب نکنید....
بعدشم اینکه وارداین کانال مانالای منابع کنکوری تلگرامو...این ورو...اونورنشین.همش چرته...
چون غرق میشین توی یه اقیانوس منابع رنگارنگ،وهمش وسواس میادسراغتون....
که آیااینوبخونم یااونو؟؟؟آآآآآخرشم سراین کاراوقتتون تلف میشه
ووقتی ک چشاتون روبازمیکنید..میبینیدای دل غااااافل
من کجائووووموقعیت فعلی کجا؟
خلاصه وسواس نداشته باشید.
ی نکته هم اینکه به برنامه ی آزمونی ک باهاش پیش میرین خیلی مقیدباشین.خیلی مهمه این قضیه..خیلی حیاتیه
آهایه نکته هم بگم؟اینکه هرشب بطورمداوم مباحثی ک اشکال داریدروتست بزنیدوکارکنید..
حتی اگه شده یدونهاین یدونه یدونه هایروزبدجوری بدادت میرسن...
شماهاایناروانجام بدین رفقا...ماکه کلمون بادداشت دوران جوانی
مطمئناموفق میشین.
یاعلی -
-
سلامممم
در مورد تایپکتون
چون منشنم کرده بودین حدودا 1 صفحه تجربه نوشته بودم
ولی دیدم داره میره سمت انگیزشی شدن
خوشم نیومد پاک کردم،
تجربه ما به درد دیگران نمیخوره
ما تجربه مگه نداریم که فلان کار یا مثلافلان تایپک وقتمونو میگیره
پس چرا میاییم؟
حالا بعد دیدم نمیتونم مثل گذشته الکی به الایی ها گیر بدم
الان میبینم
خودمم مثل اونا بودم و بعضا هستم
چن مورد الان میگم:بهمون میگن کنکور یه مرحلس
همونطوری که دبیرستان یه مرحله بود
همون طوری که مهد کودک یه مرحله بود
الان میتونین بهتر تجسم کنین؟ نه؟
خب
ادم هر مشکلی توی هر کدوم از مراحل داشته باشه و حل نکنه
هر نقطه ضعفی
بعدم توی دانشگاه
بعد توی کار
و هر مرحله دیگه
اون نقطه ضعفو همراه ادم هست
حالا یه چیز جالتر بگم
کنکور و علل خصوص ازمونای ازمایشی
اهرم فشار دارن
دیدم که حتی میتونه ادمو به گریه بندازه!
یا میتونه ادمو بیدار کنه
عین سیلیپیدا نخواهین کرد ازین اهرما توی بقیه زندگیتون(بقیه مرحله های زندگیتون)
همون اهرمی که میتونه تورو به خودت مغرور کنه و هی درس بخونی و ببینی از همه جلوتری و این باعث بشه بیشتر درس بخونی
ولی
همون اهرم که اسمش میتونه تراز یا رتبه باشه،
میتونه تورو جوری نامید کنه درس خوندن نرمالتم انجام ندی
که من تجربه هر دو تا حالتو
توی دو درس مختلف اختصاصی
با اختلاف تراز های وحشتناک زیاد داشتم
که یکی همیشه در حد عالی موند
یکی در حدِ فلان درصد...
خب
خواستم بگم و اشاره کنم بقیه عمرتون کسی یا اهرمی نیست که بکوبه تو سرتون و متناوبا هشدار بده هی بگه : بهتر نشدی ک
(همون طوری که ترازاتون تو ازمونا میگه)
دیدین که اهرم این مرحله(کنکورتون)که تراز و رتبه باشه
دو لبه داره
هم میتونه انرژی بده
هم میتونه انرژی بگیره
خودتون باید تعادلو رعایت کنین و سرخورده نشین یا به حد کافی بیدار باشین
مثالاشو بالا گفتمخب بریم سراغ دانشگاه
ادم تحت تاثیر جو محیطی که توش دانشجو میشه قرار میگیره
خواهی نخواهی!بگم که ساختمونا دانشگاه و امکانات مهم نیستن
ادما مهمن به نظرم( ادما منظور 90 درصد خود دانشجو ها و 10 درصد ناچیز استادا)پس اگه درس میخونین یا باید این قدر اعتماد به نفس داشتع باشین که
اگه دانشگاه غیر مطلوبی دراومدین راهتونو ادامه بدین
سرگرم تفکرات بقیه نشین
یا هم این که از اول از دانشگاه خوبی دربیایین
وقتی بقیه رو میبینین که ادمای خاصی هستن
مجبورأ تو شرایط بهتر شدن و پیشرفت کردن قرار میگیرینیه دوستی داشتم اسمش محمد رضا بود
رتبش بد اومد نسبت به انتظارمون
ولی خب الان عمران شریفه!
تو راه خونه یه بار بهش یه بار گفتم
محمد ما این قدر درس میخونیم من واقعا خستم
مگه نمیتونیم توکنکور ارشد بریم دانشگاه بهتر؟
گفت که نه
الان راحت تره! بعدم نمیخونیم!
اینو یه کنکوری گفته نه کسی که دانشجوعه دانشجو
ادمای باهوش خودشونو خیلی خیلی خوب میشناسن و میتونن ضعفاشونو بپذیرن
شما اگه یه درستون ضعیف باشه قدم اول پذیرفتن شرایطه
متاسفم که خودم اون طوری نبودم
همیشه از یه درسی فرار کردم
خیلی وقتا گفتم سوالات اون درس قلمچی استاندارد نیست که!
که به جای درست استفاده کردن و سازنده شدن درد
کلا نقضش کردم که نتیجه اون درسمم...خب
اون موقع ها به جای پذیرفتن شرایط و سعی در درست کردن شرایط
فقط فرار کردم تا کنکور سریع رسیدخببببببب
از تجربه هایی که میدونین درسته بیشتر از تجربه هایی که بهتون میگن استفاده کنین
اعتماد به نفس داشته باشین
شاید یعنی
به خودتون ارزش بدین
شاید اصلا تایپک بزنیم که چه طوری میتونیم به خودمون ارزش بدیم
وقتمونو تلف نکنیماینم بگم که
روی نقطه ضعف ها کارکردن لازم داره اول قبول کنی شرایط رو
که کار سختیه کار هر کسی نیست
من توی مرحله کنکور
موقع هایی که درس ضعیفم میخواست اذیتم کنه
بلد نمیشدم برم تبدیلش کنم به نقطه قوت
میرفتم درسی رو که دوست داشتم و نقطه قوتم بودو میخوندم
به جای این که برم درس ضعیفمو متوسط کنمخب گذشته ها گذشته
اگه تونستین هر از گاهی به دانشگاهای شهرتونم برین
اوایل مهر باشه اصلا ممکنه نفهمن که دانشجو نیستین
و بتونین برین تو کلاس ترم اولی ها بشینین
ازشون رتبشونو بپرسین
از تابستونی که گذشت و بعد کنکور بود بپرسین
بخندینهر از گاهی هم به نظرم درسته که الکی بخندین و بلد باشین انرژیتونو الکی الکی شارژ کنین
البته تواناییش در هر کسی نیست
لایک فراموش نشودبد ترین تجربه کنکوری من :
همین درک کردن مطالب بالا بود در مرحله کنکور بود
که گفتم بهتونامیدوارم استفاده کنین و امید دارم
خودمم استفاده کنم تا
بدترین تجربه های دانشجوییم فرق کنه با اینایی که گفتمالان ارزو میکنم زندگی موفق و شادابی داشته باشین الایی ها
امین هستم
مرحله : فعلا دانشجوی کامپیوتر تبریز -
سلام:hand:
شاید بزرگترین تجربه زندگیم در زمینه درسی ، این باشه که برای درس خوندن خودمون رو وابسته به شرایط ندونیم...یادمه سال کنکورم چنتا معلم بد اومدن سر کلاسمون ، با خودم گفتم '' از اینا که چیزی نمیشه یاد گرفت '' و کلا درسای اون معلمارو ول کردم
تا یه کسی کوچکترین تیکه یا کنایه ای بهم می گفت ، چند روز می رفتم تو لک و درس نمی خوندم
واسه فرار از وضعیتی که توش بودم خودمو با چیزای پوچ سرگرم می کردم ، از بیرون رفتن با رفقا تا آهنگ گوش دادن های دیوانه وار...
و نتیجه ی همه ی اون کارا شده اتمسفر الان زندگیم...
اگه قراره آیندتون با درس خوندن رقم بخوره ، یه سال از همه چی بزنید و تمام وقت درس بخونید و نتیجشو ببینید
پ ن :
-
-
سلام
امیدوارم مفید باشه
هیچ وقت نگو حالا کو تا کنکور
اگه ساعت مطالعه ات زیر دو ساعتها نگو فردا باید 12 ساعت بشه که اگه ی مدت هم این کار رو کنی چون عادت تو نبوده خسته می شی و ضربه می خوری از کم شروع کن و به جلو حرکت کن تا آروم به ساعت دلخواه برسی و ثبات داشته باشی
از حواشی دور باش
سراغ تخمین رتبه نرو خیلی خیلی زوده به نظرم حتی یه ماه قبل کنکور هم زوده ( حس میکنم ادمو ب کم قانع می کنه و تلاش کم میشه)
و یه چیز مهم می دونم همگی یه سری دوست داریم ممکنه با دوستاتون که شروع کنین بین همه اونی که تلاشش بیشتر جلو بزنه که خوب این خوبه ولی وقتی می بینی ک چطور عقب افتادی ی عالمه حس متناقض میاد سراغت پس وقتی میگی بسم الله عقب نکش
این که آزمون خوبه در طول سال درست اما بسته ب شرایط هر کس فرق داره
و این که حرف دیگران مهم نباشه
این یکسال هم می گذرد و خودتون شاهد میشین که خیلی ک تلنگر براشون نبوده بهمن میان میگن از الان میشه !؟
یه اصل مهم هست تو کنکور؟
وقتی تلاشتو می کنی هیچ حسرتی نداری
به امید موفقیت
لطفاً برای من هم دعا کنین
تشکر -
۱.تست بزنین تست بزنین تست بزنین حتی اگر همه رو غلط زدین....نمیدونم چطور بگم مهمه وای اگر میخواین موفق باشین روزی ۱۵۰تا۲۰۰ تا بزنین
۲.هیچ وقت جا نزنین حتی یه هفته مونده به کنکور که فکر کنین موفق نمیشین چرا؟ چون همین امسال رو دیدین کنکور سختی که اگر شما مثلا شیمی ۲۰ درصد زده باشین با کسی که خب بیشتر از شما کار کرده ممکنه برابر بشین ... هیچی معلوم نیست ... تا ته خط برین
۳.به قول دایی جلال خدا هم که هست دیگه استرس چیه...وقتی خدا باته دیگه ترس و استرس چیه ... والا بخدا خودشونو نوناشون -
حتما نت برداری و خلاصه نویسی داشته باشین
حتما حتما
اصلا از نون شب واجب تره -
من فيزيکمو از منفی رسوندم به 60.70
البته سر جلسه خیلی اشتباه محاسباتي کردم
ولی من از وقتی فهمیدم چطوری فیزیک و بخونم خ بهش علاقه مند شدم
وقتی فيزيکو از معلمتون یا از الا یا از هرجای دیگه ياد گرفتین
فرداش خودتون اون مبحتي که خوندينو انگار معلمین ،دارین به یکی که هيچي از اون مبحث بلد نیست درس میدین
هر جا گیر کردین برميگردين به منبعتون وقتی فهمیدین دوباره همین کارو ادامه میدین
وقتی این کارتون تموم شد یه تسلط نسبتا بالایی روی مباحث دارین
بعدش شروع میکنین به تست زدن
مصاحبه هر رتبه برتريو بخونین همشون یه جمله کلیدی دارن و اونم تست زیاد زدنه
یه تجربه هم اگه بخوام بگم اینه که از همین اول برا فارسی وقت بزارین و خوب بخونین اگه وسطش ميخواين ول کنین بهتره نخونين
اشتباهيي که من مرتکب شدم این بود که حدود چند ماه به دلیل اینکه فارسیم خوبه سمتش نرفتم و تايممو صرف درساي دیگه کردم وقتی برگشتم دیدم خیلی پسرفت داشتم
نه تنها فارسی بلکه بقیه درسا هم اینطور هستن
**تحلیل آزمون ** رو اصلا فراموش نکنین
من وقتی آزمون جامع زدنو شروع کردم برای جمع بندی و تحلیل هم میکردم اون موقع می فهمیدم چه اشتباهيي مرتکب شدم که از اول تحلیل نمی کردم ازمونامو
وقتی به یه سوال حلياتي رسیدین با خودتون نگين که روشش اينطويه ومن بلدم پس حلش نمیکنم
این بزرگترین ضربه رو به من زد و باعث شد تو بعضی مباحث کم تسلط باشم
حتما و حتما تا آخر سوال حل کنین تا تموم نکردین سواليو که بلدين، به پاسخ نامه مراجعه نکنین
یه تجربه دیگه :وقتی یه سوال و بلد نشدین و جوابشو نگاه کردین پاسخ نامه رو ببندین یه بار دیگه خودتون سوال و حل کنین که ببينين آیا واقعا فهمیدین یا نه
باز اگه من چیز دیگه ای یادم افتاد میگم بهتون