آزمون شرکت کردن بله یا خیر
-
من با پایه درسی خیلی ضعیف به نظرتون آزمون شرکت کنم؟ نظام قدیمم
اصلا آزمون شرکت کردن واجبه؟ بیشتر از لحاظ برنامه ریزی دوست دارم آزمون بدم
اگر آزمون شرکت نکنم بر چه اساسی برنامه ریزی کنم؟ -
-
ازمون یه نظم کلی به برنامتون میده...اینکه شما مثلا طی یه بازه ی زمانی دو هفته ای یه سری مطالبو میخونید بعدش میرید ازمون میدید باعث میشه نقاط ضعفتونو یک به یک بررسی کنید و خوب متوجه میشید که اشکلاتون کجاست و مهم تر از همه اینکه شمایی که ازمون شرکت میکنی قطعا خودتو به بودجه بندی میرسونی درصورتی که اگه ازمون نباشه ممکنه خیلی به برنامه پایبند نباشی
اگرم فک میکنید بدون ازمون میتونید طبق برنامتون بخونید میتونید توی خونه ازمون بدید
درکل ازمون باشه خیلی بهتره اگرم نباشه یکم کارتون سخت میشه وگرنه کار نشد داره
کلا به خودتون بستگی داره
موفق باشید -
آزمون ثبت نام کردن باید دو کار رو به دنبال داشته باشه....۱) مطالعه طبق بودجه بندی(حل تست و متن کتاب رو خوندن خلاصه کارایی که انجام میشه)_۲) تحلیل آزمون و بررسی سوالات نزده یا غلط زده. به این خاطر که بعضی سوالا از روی بی دقتی حل میشه و بعضی هاش حاوی نکته مهمی ست که شما بلد نیستی. در هرحال آزمون از جهت عیب یابی و کسب مهارت ارزشمنده و تراز و رتبه ملاک درستی نیست. کم نیستند تراز خوبای بعضی آزمون ها که رتبه های درست درمونی نیاوردن. در هر حال تحلیل ازمون و فهم اشکالتتون مهم تره در اینصورت برای شما سازنده خواهد بود
-
اگر آزمون شرکت نکنم بر چه اساسی برنامه ریزی کنم؟fatemehahmadi درود بر شما،کنکور ازمایشی رفتن از این نظر که به تدریج به درس خوندن هدف میده و شما رو از مُرده خوانی و فله ای و دلبخواهی درس خوندن بیرون میاره و از همون اول راه بهتون نشون میده که ضعف و قوت علمیتون کجاهاست و از طرفی طبق یک برنامه پیش میره که همه درسا خونده بشه و مرور هم بشه عالیه ولی اگر بخوای خودتو اذیت کنی و با دیدن عدم.پیشرفت درصد و رتبه از درس خوندن نا امید بشی ،در این صورت ازمون هیچ فایده ای نداره
-
اگر آزمون شرکت نکنم بر چه اساسی برنامه ریزی کنم؟fatemehahmadi آره به نظرم کسی که تمایل به موفقیت داره باید توی آزمون شرکت کنه؛ در ضمن آزمون بدون تحلیل هیچ فایده ای نداره و هیچ پیشرفتی نمیکنی.
طبق برنامه آزمون پیش برو مطمئن باش عالیه، کتاب درسی رو اول کامل و مفهومی یاد بگیر، بعد اگه نیاز به درسنامه داشتی از روی کتابای کمک آموزشی بخون، واسه درسای محاسباتی بیشتر اوقات تست بزن و.... -
fatemehahmadi آره به نظرم کسی که تمایل به موفقیت داره باید توی آزمون شرکت کنه؛ در ضمن آزمون بدون تحلیل هیچ فایده ای نداره و هیچ پیشرفتی نمیکنی.
طبق برنامه آزمون پیش برو مطمئن باش عالیه، کتاب درسی رو اول کامل و مفهومی یاد بگیر، بعد اگه نیاز به درسنامه داشتی از روی کتابای کمک آموزشی بخون، واسه درسای محاسباتی بیشتر اوقات تست بزن و....@reza_11tajrobi تمام کارهایی که باید انجام بدی تا موفق بشی همینه بی برو برگرد
-
اگر آزمون شرکت نکنم بر چه اساسی برنامه ریزی کنم؟fatemehahmadi کدوم آزمون بریم؟