Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. کنکور سوم و...
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال، بسکتبال، بدمینتون🥎، فوتبال️، پیاده روی‍️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش چالش از همین امروز شروع میشه شب منتظر گزارشاتون هستمممم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پشتیبانی
B
من بسته سین هشتم رو خریداری و برنامه رو هم فعال کردم ولی وقتی وارد سایت میشم هیچ کدوم از ویدیو ها برام باز نمیشن #پشتیبانی #سین_هشتم #الا #مشاوره
مشاوره تحصیلی
واسه جمع بندی چه کارایی رو پیشنهاد میکنین
آیلینآ
برای هر درسی چه شیوه ای بهتون خیلی کمک کرده بود دوره یا آزمون یا کتاب خاصی خوب بوده یه مورد کوتاه هم بگین ممنون میشم @تجربیا @ریاضیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @فارغ-التحصیلان-آلاء
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شروع متفاوت
msoq sharifM
به امید هدا با تلاش و پشتکار جدی و ......... کلی سختی، کلی تجربه... با داشتن یه برنامه ریزی ، اولویت بندی و آرامش و در نهایت با یه سواد بالا و حال خوب سر جلسه کنکور حاضر میشم امید خدا همه چیز حل میشه ممنون از همگی و . تیم خوب آلا شروع قدرتمند مسیر در 14 بهمن 1403...
مشاوره تحصیلی
کنکور 1410
ZxSevenZ
قرار بود 1402 پزشکی دانشگاه تهران قبول بشم ولی نشد شاید 1410 تصمیم گرفتم مطالعاتی را که انجام دادم در اینجا به اشتراک بگذارم شاید استفاده ای داشته باشه. قرار بود پزشکی تهران، رؤیا شود، هزار و چهارصد و دو، قصه‌ام زیبا شود. هزار و چهارصد و دو، اما گذشت، قصه به پایانی دیگر نشست. شاید هزار و چهارصد و ده، دوباره .......!!!!!! فعلا با اینا شروع میکنم: زیست شناسی برای تجربی انگلیسی برای زبان تخصصی تفسیر قرآن برای عموم
مشاوره تحصیلی
از خودم تشکر میکنم...
macrophage Of nahang 0M
توی این تاپیک،روی سرتون تاج بذارید،هرچی که هستید، ما یاد گرفتیم فقط خودمون رو له کنیم،تا شاید بهتر شیم اما فراموش کردیم خودمون رو...توی این تاپیک ی ویژگی مثبت از خودت رو ببین و جشنش بگیر.... شما میتونید هر روز این کارو اینجا انجام بدید و بابت اون روز از خودتون تشکر کنید:) از خودم ممنونم که علی رغم همه مشکلات و زمین خوردنا و نشدنا و نیمه شدنا، هنوز به فکر موفقیت و تعالیم...ممنونم ازت
مشاوره تحصیلی
چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید
macrophage Of nahang 0M
سلام بچه ها خیلی میبنم گاها درگیر یسری سوالات هستید و ساعت ها منتظرید یکی جواب بده، چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید خیلی پیشرفت کرده و مثل قبل نیست میتونید هر سوالی داشته باشید بهش بدید یا حتی عکس سوال رو هم بهش بدید خیلی راحت جواب میده در کل خیلی ابهامات و مشکلاتتون رو رفع میکنه و واقعا عالیه. میتونید با chatgpt شروع کنید اپلیکیشنش رو از گوگل پلی دانلود کنید (نیاز ب ف.یل..تر شکن داره البته)، **اگر تجربه استفاده از هوش مصنوعی های دیگه دارید هم به اشتراک بذارید ماهم استفاده کنیم **
مشاوره تحصیلی

کنکور سوم و...

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
17 دیدگاه‌ها 11 کاربران 644 بازدیدها 11 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • dr.es78D dr.es78

sonic
    سلام رفیق جااان✋
    در موردش تحقیق کردم ، شرح وظایفشو که خوندم ، کارت یه درجه از خدمات بیمارستان بالاتره و فقط اسمش با کلاسه🤕 😂
    در ضمن در مورد استخدامیشم این رشته فقط واسه بیمارستان های بزرگه....:
    همین الان هم می تونم برم پیراپزشکی های آزاد یا مهندسی های پیام نور ولی دوست دارم خودمو جمع کنم و دوباره آخرین تلاشمو بکنم واسه رشته ای که دوسش دارم...
    به هر حال ممنون بابت پیشنهادت🙏 🙏
    امیدوارم تو هم رشته ای که دوس داری قبول شی😎 😘

sonicS آفلاین
    sonicS آفلاین
    sonic
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@dr-es78 خواهش میکنم:)
    گفتم که اطلاعاتم راجبش سطحی بود:)
    امیدوارم کنکور 99 بشه یه پل واسه رسیدن به رشته مورد علاقت . موفق باشی🌷
    واسه جمله آخرم خییییلی ممنون:))

ای دل غم دیده حالت به شود دل بد مکن:)

1 پاسخ آخرین پاسخ
    4
    • dr.es78D dr.es78

سلام رفقا✋
      در حالی که عقربه های ساعت دارن نشون میدن یه ربع از ساعت ده میگذره، روی تختم لم دادم و با یه هدفون و صدای چنتا خواننده و وز وز تعدادی ساز کنارش، دارم تلاش می کنم حالمو بهتر کنم، البته تلاشی بیهوده...
      انگار از پس این همه شب، قرار نیست صبحی فرا برسه...
      شبایی که تک تک لحظاتشو خودم ساختم و حالا تبدیل شده به یه غول بزرگ و من، ناتوان در مواجه با اون...

با پاهایی لررزان تر از همیشه، در ابتدای مسیری گام برمیدارم که چند بار در پیمودن آن شکست خورده ام و حالا با تنی خسته، دوباره عزم راه کرده ام...
      مسیری که حالا بر خلاف گذشته، به شدت به درستی آن مشکوکم
      مسیری که بسیاری (که اخیرا این قید به همه تبدیل شده!!) بر این اعتقادند که دوباره طی کردنش چیزی جز اتلاف عمر و شاید مسخره کردن خودم و بقیه نباشه...
      اری مسیر پشت کنکور...

مسیری که در خلالش روز هایی رو تجربه می کنی که کلمات از توصیف احوالت عاجزن...
      روز و شب هایی که این قدر طولانی ان که با خودت میگی '' وای خدا چرا تموم نمیشن این روزا، چرا عقربه جلو نمیره؟! ''
      و درست زمانی به خودت میای که چند ماه به کنکور مونده و ساعت میوفته تو سراشیبی!! درست همین موقع هاست که جست و جو ها شروع میشه که '' توی چهار ماه میشه پزشکی قبول شد؟! '' یا '' قبولی پزشکی در سه ماه'' و تهش فارغ از اینکه به چه نتیجه ای می رسی، به همون دور باطل ادامه میدی و...

بیگ بنگ، شب کنکور و کلی آرزو که جلوی چشمات رژه میرن و تو مجبوری مثل همه ی روزای قبلش یه '' خفه شو'' بهشون بگی (که این خفه شو از نوادگان همون خفه شو هایی هست که وقتی خوابت میومد ولی درس داشتی، نثار درس ها می کردی و می رفتی می خوابیدی!!!) و سعی کنی یه جوری شرایطی که درش هستی رو هضم کنی...
      نتیجه کنکور بیاد و رفقات رو ببینی که دونه دونه دارن میرن دانشگاه ولی تو همون آقایی بودی که هستی و هر روز دایره ارتباطاتت محدود تر بشه... 🤛 🤛
      این روزا احساس بی انگیزگی شدیدی می کنم، می دونم کاذبه ولی اون قدر قویه که نمیذاره سمت کتابام برم و منو تبدیل به یه جنازه متحرک کرده... 🤕 🤕
      زندگی با مرگ رویاها، از صد تا مرگ بدتره...
      واقعا شرایط سخت و کوفتیه!
      امیدوارم آخرش قشنگ باشه...
      همین...
      شنبه_2 شهریور 1398

F آفلاین
      F آفلاین
      forough
      دانش آموزان آلاء

@dr-es78 روزای سخت دووم ندارن اما ادمای سخت چرا 🙂 ،پشت کنکور موندن سخته اونم واسه بار سوم ، خودمم تو همچین شرایطی بودم ، امیدوارم امسال موفق بشین 🌻

ماهی تُنگِ کوچکی هم اگر بودم
      فراموشم نمی شد دریا
      هیچ موجودی
      نداشته هایش را فراموش نمی کند....

#سید_محمد_مرکبیان

dr.es78D 1 پاسخ آخرین پاسخ
      5
      • F forough

@dr-es78 روزای سخت دووم ندارن اما ادمای سخت چرا 🙂 ،پشت کنکور موندن سخته اونم واسه بار سوم ، خودمم تو همچین شرایطی بودم ، امیدوارم امسال موفق بشین 🌻

dr.es78D آفلاین
        dr.es78D آفلاین
        dr.es78

forough
        سلام
        سپاسگزارم بابت انرژی ای که دادید😀 { امیدوارم منم جز دسته ی آدم های سخت باشم... }
        اگه اتمسفر پشت کنکور موندن واسه سال سومو تجربه کردید ، از تجربه های مفیدتون به ما هم بگید ☺

دردی رو که تو امروز با خوشی های زودگذر معاوضه کنی گریبان گیر یه عمرت میشه...

F 1 پاسخ آخرین پاسخ
        3
        • dr.es78D dr.es78

forough
          سلام
          سپاسگزارم بابت انرژی ای که دادید😀 { امیدوارم منم جز دسته ی آدم های سخت باشم... }
          اگه اتمسفر پشت کنکور موندن واسه سال سومو تجربه کردید ، از تجربه های مفیدتون به ما هم بگید ☺

F آفلاین
          F آفلاین
          forough
          دانش آموزان آلاء

@dr-es78 طولانیه اما یه مقداری شو میگم 😁 من به جز پزشکی هیچ رشته ی دیگه ای نمیخواستم واسه همین دو سال قبلشو اصلا انتخاب رشته نمیکردم ( اشتباه محض ) ، خانوادم همه چیزو به خودم سپردن واسه همین تصمیم گرفتم واسه بار سوم بمونم اولاش خیلی خوب میخوندم اما از دی که گذشت دیگه خسته شدم چون درسا تکراری بودن ، حس میکردم همه مطالب رو بلدم واسه همین کمتر خوندم ( اشتباه وحشتناک دیگه ) و اینکه من دو سال اول عضو قلم چی بودم اما سال سوم دیگه نرفتم چون میخواستم بیشتر بخونم که بعدا خیلی پشیمون شدم چون تو بعضی درسا خیلی جلو بودم تو بعضیا نه ، همین چیزا باعث شد که نتونستم رشته مورد علاقم قبول شم و به ناچار یه رشته دیگه برم ، به نظرم هیچ وقت تسلیم نشو ، نگو خسته شدم ، چون بعد از کنکور یه عالمه زمان واسه هدر دادن هس ، تا اون لحظه ای که پاسخنامه کنکورتو به مراقب ندادی نا امید نشو ، هیچی مثل یه روحیه خوب به ادم کمک نمیکنه ، و اینکه حتمن زمان بیشتری به اختصاصیا مخصوصن زیست و شیمی و از عمومیا ادبیات اختصاص بده ، چون شدیدن تراز میدن اگه هم از دی وی دی استفاده میکنی زمان زیاد یا پشت سر هم نبین ، مثلن من کل عمومیام رو تو یک ماه دیدم و بستم که اشتباه بود باید با اختصایا جلو میبردم ، هر شب قبل خوابم بنویس که قراره فردا چی بخونی اینجوری ذهنت بیشتر نظم داره خودتم یه جورایی ارامش میگیری ، به اینکه کدوم دانشگاه یا چه شهری قبول بشی هم فکر نکن چون اینا مال بعد از کنکوره فقط دست از تلاش درست تو مسیر درست نکش ، امیدوارم همیشه موفق باشین 🌻🌻

ماهی تُنگِ کوچکی هم اگر بودم
          فراموشم نمی شد دریا
          هیچ موجودی
          نداشته هایش را فراموش نمی کند....

#سید_محمد_مرکبیان

dr.es78D 1 پاسخ آخرین پاسخ
          6
          • F forough

@dr-es78 طولانیه اما یه مقداری شو میگم 😁 من به جز پزشکی هیچ رشته ی دیگه ای نمیخواستم واسه همین دو سال قبلشو اصلا انتخاب رشته نمیکردم ( اشتباه محض ) ، خانوادم همه چیزو به خودم سپردن واسه همین تصمیم گرفتم واسه بار سوم بمونم اولاش خیلی خوب میخوندم اما از دی که گذشت دیگه خسته شدم چون درسا تکراری بودن ، حس میکردم همه مطالب رو بلدم واسه همین کمتر خوندم ( اشتباه وحشتناک دیگه ) و اینکه من دو سال اول عضو قلم چی بودم اما سال سوم دیگه نرفتم چون میخواستم بیشتر بخونم که بعدا خیلی پشیمون شدم چون تو بعضی درسا خیلی جلو بودم تو بعضیا نه ، همین چیزا باعث شد که نتونستم رشته مورد علاقم قبول شم و به ناچار یه رشته دیگه برم ، به نظرم هیچ وقت تسلیم نشو ، نگو خسته شدم ، چون بعد از کنکور یه عالمه زمان واسه هدر دادن هس ، تا اون لحظه ای که پاسخنامه کنکورتو به مراقب ندادی نا امید نشو ، هیچی مثل یه روحیه خوب به ادم کمک نمیکنه ، و اینکه حتمن زمان بیشتری به اختصاصیا مخصوصن زیست و شیمی و از عمومیا ادبیات اختصاص بده ، چون شدیدن تراز میدن اگه هم از دی وی دی استفاده میکنی زمان زیاد یا پشت سر هم نبین ، مثلن من کل عمومیام رو تو یک ماه دیدم و بستم که اشتباه بود باید با اختصایا جلو میبردم ، هر شب قبل خوابم بنویس که قراره فردا چی بخونی اینجوری ذهنت بیشتر نظم داره خودتم یه جورایی ارامش میگیری ، به اینکه کدوم دانشگاه یا چه شهری قبول بشی هم فکر نکن چون اینا مال بعد از کنکوره فقط دست از تلاش درست تو مسیر درست نکش ، امیدوارم همیشه موفق باشین 🌻🌻

dr.es78D آفلاین
            dr.es78D آفلاین
            dr.es78

forough
            چه قدر مطالعه تجربه دیگران سودمنده...
            تشکر از اینکه ما رو هم سهیم کردید در تجربیاتتون 😀آرزوی بهترین ها🙂

1 پاسخ آخرین پاسخ
            4
            • dr.es78D آفلاین
              dr.es78D آفلاین
              dr.es78

سلام رفقا 🙂
              راستش با خودم عهد بسته بودم مقدار قابل توجهی از مطالب هر درسو بخونم بعد از اون بیام انجمن و اجازه آهنگ گوش دادن داشته باشم...
              ولی الان انجمنم و دارم آهنگ گوش میدم با اینکه هنوز مقدار قابل توجهی از heading درسا مونده❗
              این روزا بیشتر از هر زمان دیگه ای درک می کنم که مهم ترین سرمایه آدمها مفهومی به نام زمانه...
              بعد از گذشت روزای سخت اعلام نتایج ، با همه ی مشتقاتش! ، و گرفتن تصمیم رعب انگیز موندن واسه کنکور سوم ، این روزا همش دارم با خودم فکر می کنم من تو این دو سال چه غلطی می کردم؟!😑 چه جوری ممکنه یه کسی اینجوری گند بزنه به زمانش آخه؟!
              ولی می دونم که فکر کردن بهش هیچ فایده ای نداره و رفته که رفته باشه !...و نکته عجیبی که وجود داره اینکه هنوز بارقه هایی از به آتیش کشیدن زمان توی رفتارم وجود داره !!!
              هنوزم بعد اینکه فیزیک می خونم انتظار دارم برم سر تست و از 30 تا 29 تاشو درست بزنم ! و از اینکه بعد مطالعه میرم تست میزنم و از 30 تا 20 تاشو نمی زنم و اون 10 تایی هم که میزنم 5 تاش غلطه ، از درس خوندن سرد میشم و کتاب را بسته به گوشه ای می اندازم!
              هنوزم موقع شیمی خوندن وقتی به محاسبات یا یه مبحث سخت حفظی (مثل گروه های عاملی و اسماشون و...) میرسم انتظار دارم بعد یه تلاش طولانی ، تست کنور سال قبلو رو هوا بزنم ! و وقتی خودمو ناتوان می بینم توی حلش ، یه فکر مسمومی میاد توی ذهنم که "اگه با این همه خوندن تست سال قبلو نتونستی بزنی ، امسالم عمرا بزنی..."
              هنوزم زمانایی که ریاضی میخونم یه استرسی دارم که "اینو عمرا تو یاد بگیری!"
              هنوزم نفهمیدم 2 روز درس خوندن و 2 روز نخوندن به درد عمم می خوره!
              هنوزم...
              هنوز بعد دو سال کنکور دادن نفهمیدم که اینها ماهیت کنکوره و تنها کسایی موفق میشن که با این موضوعات کنار بیان!
              باشد که هممون پند بگیریم و تلاش کنیم که طلاش کنیم!
              (و کمتر بهانه بیاریم واسه درس نخوندنمون😑 🤦 )

پ ن 1 : به قول Flight مرگ بر بیماری تنبلی🕶 👍
              پ ن 2 : بچه های سابقه ندار ! لطفا حسابی درس بخونید ، اگه دوازدهمید که پشت کنکور بودنو تجربه نکنید ( یک چیز مضخرفیه که نگووووو!) و اگه پشت کنکورید ، سابقه دار نشید ( این دیگه مرز های مضخرف بودنو جا به جا کرده!!)
              آرزوی موفقیت♥ ♥

B mriawM ر 3 پاسخ آخرین پاسخ
              7
              • dr.es78D dr.es78

سلام رفقا 🙂
                راستش با خودم عهد بسته بودم مقدار قابل توجهی از مطالب هر درسو بخونم بعد از اون بیام انجمن و اجازه آهنگ گوش دادن داشته باشم...
                ولی الان انجمنم و دارم آهنگ گوش میدم با اینکه هنوز مقدار قابل توجهی از heading درسا مونده❗
                این روزا بیشتر از هر زمان دیگه ای درک می کنم که مهم ترین سرمایه آدمها مفهومی به نام زمانه...
                بعد از گذشت روزای سخت اعلام نتایج ، با همه ی مشتقاتش! ، و گرفتن تصمیم رعب انگیز موندن واسه کنکور سوم ، این روزا همش دارم با خودم فکر می کنم من تو این دو سال چه غلطی می کردم؟!😑 چه جوری ممکنه یه کسی اینجوری گند بزنه به زمانش آخه؟!
                ولی می دونم که فکر کردن بهش هیچ فایده ای نداره و رفته که رفته باشه !...و نکته عجیبی که وجود داره اینکه هنوز بارقه هایی از به آتیش کشیدن زمان توی رفتارم وجود داره !!!
                هنوزم بعد اینکه فیزیک می خونم انتظار دارم برم سر تست و از 30 تا 29 تاشو درست بزنم ! و از اینکه بعد مطالعه میرم تست میزنم و از 30 تا 20 تاشو نمی زنم و اون 10 تایی هم که میزنم 5 تاش غلطه ، از درس خوندن سرد میشم و کتاب را بسته به گوشه ای می اندازم!
                هنوزم موقع شیمی خوندن وقتی به محاسبات یا یه مبحث سخت حفظی (مثل گروه های عاملی و اسماشون و...) میرسم انتظار دارم بعد یه تلاش طولانی ، تست کنور سال قبلو رو هوا بزنم ! و وقتی خودمو ناتوان می بینم توی حلش ، یه فکر مسمومی میاد توی ذهنم که "اگه با این همه خوندن تست سال قبلو نتونستی بزنی ، امسالم عمرا بزنی..."
                هنوزم...
                هنوز بعد دو سال کنکور دادن نفهمیدم که اینها ماهیت کنکوره و تنها کسایی موفق میشن که با این موضوعات کنار بیان!

پ ن 2 : بچه های سابقه ندار ! لطفا حسابی درس بخونید ، اگه دوازدهمید که پشت کنکور بودنو تجربه نکنید ( یک چیز مضخرفیه که نگووووو!) و اگه پشت کنکورید ، سابقه دار نشید ( این دیگه مرز های مضخرف بودنو جا به جا کرده!!)
                آرزوی موفقیت♥ ♥

B آفلاین
                B آفلاین

@dr-es78 موفق باش👌✌

ر 1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • dr.es78D dr.es78

سلام رفقا 🙂
                  هنوزم...

آرزوی موفقیت♥ ♥

mriawM آفلاین
                  mriawM آفلاین
                  mriaw
                  انسانی

@dr-es78 سلام رفیق چطوری؟
                  واقعا عذاب آوره که بعد 3 سال اونقدر بزرگ و قوی نشدیم که
                  بتونیم کنترل خودمونو بگیریم تو مشتامون و واسه هدفامون بجنگیم
                  خدای من ! پس بقیه چطوری میخونن؟
                  مگه اونا هم مث ما نیستن؟
                  چرا اونا تنبلی نمیکنن؟چطوری ادامه میدن و خسته نمیشن :)))
                  کاش تلاش کنیم کاش به خودمون بیایم
                  کاش بفهمیم شرایط همیشه اینجوری نمیمونه که ما درس بخونیم
                  کاش هرچی سریع تر جمع کنیم این وضعیت تاسف بارو :))))
                  امیدوارم هممون موفق باشیم اگه تلاش گَریم :)))

یکـی کهـ عَــرَبیـش خــوبهـ به خـُـدا بِگـِـه بَسـِّـهـ :))

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  6
                  • dr.es78D dr.es78

سلام رفقا 🙂
                    هنوزم...

آرزوی موفقیت♥ ♥

ر آفلاین
                    ر آفلاین
                    رُزِعــآبیـ
                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط رُزِعــآبیـ انجام شده

@dr-es78 دقیقاً منم 😐😑همه اینایی ک گفتی

‏هر روزمون شده یه اتفاق تلخِ جدیدِ تکراری...!

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    3
                    • MAHAkM آفلاین
                      MAHAkM آفلاین
                      MAHAk

سسسسلام دووووست عزیزم،نمیدونم الان کجایی در چه حالی،،امیدوارم هر جاااای دنیا که باشی حااااال دلتت خوووبه خووووب باااااشه،،،،این تاپیکتون هم مثل تاپیک های قبلیتووون عااااالیه،البته یه تجربه ی تلخ برای خوودت و جلو گیری از یه اشتباااه بزرگ برای من و امثاااال من🤗 من همش میگفتم امسال تمام تلاشم میکنم ولی خانوادم باید بزارن که پشت کنکور بمونم بعد از اینکه ج سنجش ۲۹/۱/۹۹ اومد واقعا شبیه دیووونه ها شده بودم🤕 مامانم اینا گفتن اشکال نداره،دنیا ک تموم نشده حالا سال بعد هم وقت داری😍 خوووش حااال شدم ولی وقتی ک الان تاپیکت دیدم درمورد دوستات و همه چی درمورد پشت کنکور و حال و احوالت گفتی،،،تصمیم گرفتم دیگه مرده عمل باشم نه حرف🤩 الااااان وااااقعاااا بمب انگیزه و انرژی شدم و حاضرم حتی تو این روزای باقی مونده شده فقط ۲ ساعت بخااابم اینکار رو انجاااام میدم تا واقعااا به خانوادم بگم ببخشید اگه این سه سال رو نخوندم ولی این چند ماه رو عااااالی خووووندم و تمام تلاشم کردم،،مطمنم اینجوری به هدفم میرسم😎 😻 👩⚕ و تصمیم دارم که چند ثانیه بعد از اینکه کنکوووور دادم برم سمت پیاااانوم😍 ،حالا چه به دندونپزشکی رسیده باشم چه نرسیده باشم..من از بچگی محدودیت های زیادی داشتم تو زندگی همش به خاطر درس ولی تب وقتی به ادم بگن کتاب غیر درسی و درس های الکی و اردو و بیرون رفتن ها و شیطنت های سر کلاس رو بزار کنار و فقط درس بخون خب مسلما ادم زیاد موفق نمیشه ولی من همیشه دقیقه نووود آدم میشم و خدا هم کمکم کرده سال ششم و نهم توی ازمون نمونه،،خدایااااا الانم خیلی وقته آدم شدم🤣 پس لطفاااا کمکم کن عزیزه دلم،،،اگه تمام دنیا علیه من باشن تو بخاااای میشههه،به معجزه هات ایمان دارم...راستی خدایا الان بچه های الا شاهدن اگه به هدفم برسم محل خدمتم تا وقتی که عمری باشه مناطق محروم هست بهت قووول میدم✨ 🌈 خدایا کمکم کن ولی اگرم امساال به دندونپزشکی و دبیر ادبیات🤩 نرسیدم مطمنم دیگه به پشت کنکور بودن فکر نمیکنم و دوباره سعیم میکنم بزرگترین پیانیست جهااان بشم😝 میگن مغز پیانیست ها با بقیه ادم ها فرق دارن شما هم افکار من رو بزارید به خاطر این جمبه😅 میرم که نجنگیده نباااازم🖐🏼 🌈 ✨

دَر حآلِ بآرگُذاری رویآهآی بُزُرگ

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      3
                      پاسخ
                      • پاسخ به عنوان موضوع
                      وارد شوید تا پست بفرستید
                      • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                      • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                      • بیشترین رای ها

• درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                      • اولین پست