Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. قلمچی یا گاج؟
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای
کمک کنید که موندم تو توراکس!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
دانشگاهی
لطفا در مورد برنامه درسی راهنماییم کنید
im_mjgnI
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
نکات و جمع بندی‌ 🦋زیست شناسی 🦋
wanderingW
🧩این تاپیک جهت یکجا بودن نکات مهم و جدول‌های جمع بندی درس زیست شناسی🧬 زده شده 🪄آزاد برای مشارکت عموم🪄 لطفا اسپم ندید تا نکات یکپارچه باشه.🙏
زیست شناسی
گلوکز
HakoH
اکسایش گلوکز برگشت پذیره؟ میشه واکنش و بگین @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
ماجرای خاکستر به عنوان پاک‌کننده
HakoH
ما گفتیم توی خاکستر فلزاتی داریم که با آب خاصیت بازی ایجاد میکنن پس اون موقع چربی حالت اسیدی داره که هم رو حل میکنن یا چی؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
اشتباه پاسخنامه یا اشتباه عسل؟
HakoH
Topic thumbnail image
شیمی
یه سوال ساده!
HakoH
سلام سلام تفاوت‌ اسید چرب و استر بلند زنجیر چیه 😭😭 همش قاطی میکنمشون @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
واکنش فلز با اسید
HakoH
چرا فلزات در واکنش با اسید از کمترین ظرفیت خودشون استفاده میکنن؟ @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا
شیمی
رنگ اهک
HakoH
های وقتی به دریاچه ها اسید اهک اضافه می‌کنن آهک صورتیه یا کرمی ؟تو هر کتاب یه رنگه @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی

قلمچی یا گاج؟

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
21 دیدگاه‌ها 10 کاربران 2.3k بازدیدها 9 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • MohsenkarbasianM آفلاین
    MohsenkarbasianM آفلاین
    Mohsenkarbasian
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شده

قلمچی برم یا گاج گیج شدم

MohsenkarbasianM M R MahdiNOVEM 4 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • MohsenkarbasianM Mohsenkarbasian

قلمچی برم یا گاج گیج شدم

MohsenkarbasianM آفلاین
      MohsenkarbasianM آفلاین
      Mohsenkarbasian
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

😭😭😭😭😭😭😭

1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • SharllotS آفلاین
        SharllotS آفلاین
        Sharllot
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Sharllot انجام شده

دانش-آموزان-آلاء :|
        خیلیا نظرشون قلم چیه دلایلشم که واضحه جامعه آماری بالا و اینا
        ولی اینکه هی تبلیغ میکنن گاج گاج دلیل بر بهتر بودنش نیست
        اصن نباید تبلیغارو اهمیت بدین

1.gif

1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • MohsenkarbasianM آفلاین
          MohsenkarbasianM آفلاین
          Mohsenkarbasian

خوب حالا چیکار کنم

SharllotS arvinnA 2 پاسخ آخرین پاسخ
          1

خوب حالا چیکار کنم

SharllotS آفلاین
            SharllotS آفلاین
            Sharllot

Mohsenkarbasian
            بچه هارو تگ کردم
            ببینین کدوم آزمون بیشتر هوادار داشت اونو انتخاب کنین ( :

1.gif

1 پاسخ آخرین پاسخ
            1

قلمچی برم یا گاج گیج شدم

M آفلاین
              M آفلاین
              mohammadhassan

Mohsenkarbasian
              سلام
              برنامه گاج با قلمچی اونقدر فرق نداره ولی تو مرور ها گاج متفاوت تر عمل میکنه و بنظر من حتی نواقص قلمچی رو هم یه جاهایی دیدم که برطرف کرده. مثلا روش مرور با تست پوششی رو بیشتر مد نظر قرار داده تا مثل قلمچی که تو آزمون هاش قطاری میاد مرور میکنه. همه برنامه رو ندیدم ولی چند تا آزمون اول رو دیدم خوب بود.
              شما بستگی داره از آزمون چی میخوای. کیفیت سوالات گاج بد نیست و چون در ظاهر نوپاعه اصلا نباید دست کم گرفتتش. در ظاهر اینطوریه ولی اصلا اینطوری نیست چون پشتش سال ها تالیف کتب رو داره و میتونه تو آزمون حرف برای گفتن داشته باشه.. من تغییرات رو توی گاج بیشتر میبینم. گاج از سال قبل که نظام جدید رو داشت تا امسال توی برنامش ایرادات بدی داشت که من یه سری اشکالاتش رو دیدم که امسال نبود (رشته ریاضی) و میتونم از تغییراتش نمونه زیاد بدم.
              تا چند سال پیش هرکی میگفت آزمون چی برم بقیه میگفتن قطعا قلمچی چون برنامش خوبه و مرور داره و فلان. ولی امسال قضیه فرق میکنه چون برنامه گاج هم شبیه قلمچیه و بعضی جاها بنظرم بهتر از اون. تو قلمچی جامعه آماری بیشتر بُلد هست و کلا شما اگه بهترین آزمون رو هم بری (که نداریم) باز یه چیزی به اسم جامعه آماری هست که باهاش میزنن به سر آزمون های دیگه.
              انتخاب به عهده شماست ولی چیزی جز قلمچی و گاج پیشنهاد نمیشه. کیفیت سوالات هرچی باشه شما میتونی با حل کردن سوالات آزمون های دیگه اون رو پوشش بدی. مثلا دفترچه گزینه 2 رو بگیری حل کنی. ولی اصل برنامه آزمونه که درست هم هست، چون شما با برنامه درس میخونی. مرحلۀ آخر یادگیری آزمون دادن و تحلیل کردن هست که اگه تو این مرحله نقصی باشه میشه پوششش داد، اما برنامه رو زیاد نمیشه پوشش داد.
              تو فاکتور جامعه آماری هم نظرات زیاده....

B 1 پاسخ آخرین پاسخ
              1

قلمچی برم یا گاج گیج شدم

R آفلاین
                R آفلاین
                reza.m1999
                خیرین کوچک دریا دل

Mohsenkarbasian منم شاید ب گاج برم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                0

قلمچی برم یا گاج گیج شدم

MahdiNOVEM آفلاین
                  MahdiNOVEM آفلاین
                  MahdiNOVE

Mohsenkarbasian

صد درصد گاج از تفاوت سر بودجه بندی کیفیت سوالا عالی گاج که بگذریم سوالات قلمچی شب قبل ازمون همش لو میره حتی میتونی مجانی دانلود کنید تو تل و نتایج وافعی نیست ولی گاج ۱ جا نمیتونید پیدا کنید که سوالاش لو بره

M عطاع 2 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • A آفلاین
                    A آفلاین
                    Amin-Mehraji

من تا همین دو سه روز پیش طرفدار پر و پا قرص گزینه2 بودم ولی وقتی برنامه آزمون های امسالش رو نگاه کردم دیدم امسال خیییییییلییییی خیییییییلییییی ترتیب درس ها بخصوص تو درس زیست شناسی رو بهم ریختن! بدم به هم ریختن! لذا میرم قلم چی.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • MahdiNOVEM MahdiNOVE

Mohsenkarbasian

صد درصد گاج از تفاوت سر بودجه بندی کیفیت سوالا عالی گاج که بگذریم سوالات قلمچی شب قبل ازمون همش لو میره حتی میتونی مجانی دانلود کنید تو تل و نتایج وافعی نیست ولی گاج ۱ جا نمیتونید پیدا کنید که سوالاش لو بره

M آفلاین
                      M آفلاین
                      mohammadhassan

MahdiNOVE در قلمچی یا گاج؟ گفته است:

Mohsenkarbasian

عزیز من کی گفته گاج لو نمیره :joy:
                      چرا من دیدم گاج هم لو میره
                      شما هر آزمونی بخوای لو میره ولی به شرط اینکه تقاضا براش وجود داشته باشه. بعضی آزمونا بود که دفترچه پاسخ گاج میومد بیرون. بعد یادم میاد که از یکی از آزمون ها دیگه دفترچه پاسخ رو موقع آزمون نمیدادن.

MahdiNOVEM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • M آفلاین
                        M آفلاین
                        mohammadhassan

همه آزمونا سوالاتشون میاد بیرون. ولی چون گاج اونقدر تقاضا نداره نمیارن.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • M mohammadhassan

Mohsenkarbasian

عزیز من کی گفته گاج لو نمیره :joy:
                          چرا من دیدم گاج هم لو میره
                          شما هر آزمونی بخوای لو میره ولی به شرط اینکه تقاضا براش وجود داشته باشه. بعضی آزمونا بود که دفترچه پاسخ گاج میومد بیرون. بعد یادم میاد که از یکی از آزمون ها دیگه دفترچه پاسخ رو موقع آزمون نمیدادن.

MahdiNOVEM آفلاین
                          MahdiNOVEM آفلاین
                          MahdiNOVE

@DedSec
                          خوب بالاخره همه که تقاضا نیست لو نمیره خودش یه برتری دیگه من تو تلگرام شب های ازمون ندیدم سوالا یا پاسخنامه گاج رو بشه خرید ولی برا قلمچی رایگان

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • M mohammadhassan

Mohsenkarbasian
                            سلام
                            برنامه گاج با قلمچی اونقدر فرق نداره ولی تو مرور ها گاج متفاوت تر عمل میکنه و بنظر من حتی نواقص قلمچی رو هم یه جاهایی دیدم که برطرف کرده. مثلا روش مرور با تست پوششی رو بیشتر مد نظر قرار داده تا مثل قلمچی که تو آزمون هاش قطاری میاد مرور میکنه. همه برنامه رو ندیدم ولی چند تا آزمون اول رو دیدم خوب بود.
                            شما بستگی داره از آزمون چی میخوای. کیفیت سوالات گاج بد نیست و چون در ظاهر نوپاعه اصلا نباید دست کم گرفتتش. در ظاهر اینطوریه ولی اصلا اینطوری نیست چون پشتش سال ها تالیف کتب رو داره و میتونه تو آزمون حرف برای گفتن داشته باشه.. من تغییرات رو توی گاج بیشتر میبینم. گاج از سال قبل که نظام جدید رو داشت تا امسال توی برنامش ایرادات بدی داشت که من یه سری اشکالاتش رو دیدم که امسال نبود (رشته ریاضی) و میتونم از تغییراتش نمونه زیاد بدم.
                            تا چند سال پیش هرکی میگفت آزمون چی برم بقیه میگفتن قطعا قلمچی چون برنامش خوبه و مرور داره و فلان. ولی امسال قضیه فرق میکنه چون برنامه گاج هم شبیه قلمچیه و بعضی جاها بنظرم بهتر از اون. تو قلمچی جامعه آماری بیشتر بُلد هست و کلا شما اگه بهترین آزمون رو هم بری (که نداریم) باز یه چیزی به اسم جامعه آماری هست که باهاش میزنن به سر آزمون های دیگه.
                            انتخاب به عهده شماست ولی چیزی جز قلمچی و گاج پیشنهاد نمیشه. کیفیت سوالات هرچی باشه شما میتونی با حل کردن سوالات آزمون های دیگه اون رو پوشش بدی. مثلا دفترچه گزینه 2 رو بگیری حل کنی. ولی اصل برنامه آزمونه که درست هم هست، چون شما با برنامه درس میخونی. مرحلۀ آخر یادگیری آزمون دادن و تحلیل کردن هست که اگه تو این مرحله نقصی باشه میشه پوششش داد، اما برنامه رو زیاد نمیشه پوشش داد.

B آفلاین
                            B آفلاین

@DedSec در قلمچی یا گاج؟ گفته است:

Mohsenkarbasian
                            سلام

👌

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • B آفلاین
                              B آفلاین

برنامه ی گزینه ی 2هم خوبه.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • SacredWickedS آفلاین
                                SacredWickedS آفلاین
                                SacredWicked

بین قلمچی و گاج واقعا گاج بهتره
                                منتهی یه مقدار گرون تره. اگه میتونین اون هزینه کوچیک بیشترش رو تقبل کنین برید قلم چی. البته حواستون باشه چیزای اضافی بهتون نندازن و فقط و فقط آزمون رو باشه واستون.

گرچه گاج هم واقعا خوبه.

SharllotS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                3
                                • SacredWickedS SacredWicked

منتهی یه مقدار گرون تره. اگه میتونین اون هزینه کوچیک بیشترش رو تقبل کنین برید قلم چی. البته حواستون باشه چیزای اضافی بهتون نندازن و فقط و فقط آزمون رو باشه واستون.

گرچه گاج هم واقعا خوبه.

SharllotS آفلاین
                                  SharllotS آفلاین
                                  Sharllot

SacredWicked در قلمچی یا گاج؟ گفته است:

گرچه گاج هم واقعا خوبه.

دکتر اشتباه نکردی احیانا؟🙄

1.gif

SacredWickedS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  2
                                  • SharllotS Sharllot

SacredWicked در قلمچی یا گاج؟ گفته است:

گرچه گاج هم واقعا خوبه.

دکتر اشتباه نکردی احیانا؟🙄

SacredWickedS آفلاین
                                    SacredWickedS آفلاین
                                    SacredWicked

@Saahaar آره، اون خط اولش قلم چی بهتره.
                                    اشتباه شد :))

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    3

خوب حالا چیکار کنم

arvinnA آفلاین
                                      arvinnA آفلاین
                                      arvinn

Mohsenkarbasian ببخشید یه لحظه میاین دایرکت

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                      • MahdiNOVEM MahdiNOVE

Mohsenkarbasian

عطاع آفلاین
                                        عطاع آفلاین
                                        عطا
                                        تجربی دوازدهم

Mohsenkarbasian

عزیز سوالای گاج هم لو میره

https://uupload.ir/view/video_2023-01-07_11-43-08_che.mp4/

MahdiNOVEM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        • عطاع عطا

Mohsenkarbasian

عزیز سوالای گاج هم لو میره

MahdiNOVEM آفلاین
                                          MahdiNOVEM آفلاین
                                          MahdiNOVE

@Ata_gh

لو میره ولی تقلب کردن توش سخته مثلا تو جایی که من ازمون قلمچی میدادم همه راحت گوشی میاوردن و کلید هارو میدیدن و راحت تقلب میکردن ولی تو گاج حتی اجازه استفاده از ماشین حساب و چک نویس هم نداری !

عطاع 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه