b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
-
Silence
کاملا متوجه شدم
واقعا ممنونم -
-
Fatemeh mb77 در شیمی نظام جدید گفته است:
Mahdi2001
ببینید میگن
در سیستم اس ای انرژی بر حسب ژولِ
این سیستم چیهخب پس منظورت همینه که ما میگیم اس ای یک واحد جهانیه مثلا اگه به تو میگه انرژی فلان چیزو محاسبه کن براساس اس ای یعنی تو باید برحسب ژول محاسبه کنی نه کیلوژول . ...
برا طول متره یعنی سانتی متر نیست
برا بار کولن
..
برا -
@m-bahrami1378
بله کامل متوجه شدم -
تشکر بچه ها
شما فیلمهای استاد انوشه رو دیدید؟
ایشون خیلی ریز ب ریز توضیح دادن..
اما بعضی ها گفتن برای فهم درسا اقای پویان تظر رو ببینم
بین اقای انوشه و پویان نظر کدوم رو ترجیح میدید؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
Fatemeh mb77 در شیمی نظام جدید گفته است:
تشکر بچه ها
شما فیلمهای استاد انوشه رو دیدید؟
ایشون خیلی ریز ب ریز توضیح دادن..زیر پستت نظام جدیدارو تگ کن تا راحتتر به جواب برسی
-
Fatemeh mb77 ایشون نظام قدیم که درس دادن فکر کنم احتمال اینکه بچه های نطام قدیم دیده باشن هست
-
@m-bahrami1378
بله اینکارو انجام دادم -
Mahdi2001
بله شما فیلم شیمی کدوم استاد رو دیدید؟ -
Fatemeh mb77 من کلا فیلم شیمی ندیدم البته چند قسمت اقای صنیعی رو دانلود کردم یکی دو دفعه ولی دیگه نشد. از روی درسنامه کتاب تستم میخونم
-
Mahdi2001
چه کتابی استفاده میکنید؟همه چیز رو کامل درس دادن؟مثل همین si -
Fatemeh mb77 دهم و یازدهم خیلی سبز داشتم برای دوازدهم هم مبتکران خریدم. بله درسنامه های خوبی دارن ولی خب درگیر این چیزاهم نمیخواد بشید حالا فوقش اینارو یه سرچ میکنید اگر نمیدونستید
-
Mahdi2001
خب باید بفهمم چی به چیه
وقتی کلا از موضوع خبر نداشته باشی فکر میکنی حتی همین یه کلمه کوچیک هم چیز مهمیه و ... -
Fatemeh mb77 اره ولی خب کلا جملم کلی بود. بعدم اینکه کتابارو اگر به موازات پیش برید فکر میکنم بهتر باشه. حالا من که کنکور ندادم ولی خب تجربه های بقیه هست بپرسید
-
Mahdi2001
متوجه نشدم یعنی چی ب موازات پیش برم؟ -
Fatemeh mb77 یعنی همه درسارو باهم بخونید مثلا فقط شیمی نخونید ریاضی ایناهم به خوتید به نظر من
-
Mahdi2001
بله حتما تشکر -