کاش اینطوری نمیشد میشه بخونی و نظرتو بگی
-
Flight flight kheili ba marefat va khobi kheili khoshhalam ke bahat ashna shodam eshgh
-
بی احساس shoma ham taze mikhay jedi bekhoni
-
خیلی دلم گرفته است مشکلات اقتصادی و خیلی چیزای دیگه فکرمو مشغول کرده رتبه ۹۸شده بیستو هفت هزار خدا میدونه پارسال اصلا نخوندم همش افسرده بودم خیلیا بهم میگن با این رتبه سوادشو نداری نمون حسرت خیلی عذاب میده منو نظام قدیم انتخاب کردم هیچ جا بهش اهمیت نمیدن همه دوستامم رفتن روزی هزار بار فکر میکنم را هم درسته یا نه مادرمم خیلی ناراحته سال دیگ اگه قبول نشم خیلی حالش بد میشه خیلی ترس و تردید دارم؟ به نظرتون راهم درسته؟ میشه بگید چیکار کنم
هیچکی هم کتاب نمیده حتی کتاب نظام قدیم یسری شو خریدم و کامل کردم. ینی برم ازاد خیلی سردرگمم کاش بیشتر خونده بودم مشاور به من گفته نمون رتبت خوب نیست
@rhilda سلام منم نظام قدیمی ام ببین فکر میکنم توام مثل منی من سال 99 برای سومین بار میخوام کنکور بدم. امسال 11 هزار شدم کل دنیا گفتن برو پیراپزشکی ولی من میدونم اگه پزشکی نرم یه عمر حسرت میخورم...می خوتم بگم که اگه یه خواسته ای داری اگه بخوای بهش برسی میرسی.
من خودم واسه 98 درست حسابی نخوندم ولی واسه 99 دارم جدی میخونم توام بخون نگران هیچی نباش.مشکل درسی هم داشتی درخدمتم مخصوصا تو ریاضی یا فیزیک -
@rhilda سلام منم نظام قدیمی ام ببین فکر میکنم توام مثل منی من سال 99 برای سومین بار میخوام کنکور بدم. امسال 11 هزار شدم کل دنیا گفتن برو پیراپزشکی ولی من میدونم اگه پزشکی نرم یه عمر حسرت میخورم...می خوتم بگم که اگه یه خواسته ای داری اگه بخوای بهش برسی میرسی.
من خودم واسه 98 درست حسابی نخوندم ولی واسه 99 دارم جدی میخونم توام بخون نگران هیچی نباش.مشکل درسی هم داشتی درخدمتم مخصوصا تو ریاضی یا فیزیکVirus در کاش اینطوری نمیشد میشه بخونی و نظرتو بگی گفته است:
من خودم واسه 98 درست حسابی نخوندم ولی واسه 99 دارم جدی میخونم توام بخون نگران هیچی نباش.مشکل درسی هم داشتی درخدمتم مخصوصا تو ریاضی یا فیزیکممنون
-
بی احساس
ببخشین من جواب میدم
ولی باشناختی ک دارم مهروماه پایه ای ترهستش..
بعدش میتونیدازخیلی سبز اسفاده کنی.. -
بی احساس ببین راز ریاضی خوندن سمج بازیه من یادمه تا سوم دبیرستان ریاضیم افتضاح بود ولی سوم شروع کردم سمج بازی در اوردم یادمه از مثلثات این کارو شروع کردم انقدر با سوالا ور میرفتم انقد روش های غیر علمی و علمی میرفتم که بعد یه مدت ذهنم باز شد کلا این نکته خیلی مهم تر از معلم و درسنامه هستش
-
Virus
اره نظام قدیمم اتفاقا چندجایی دیدم نوشته بودن خیلی سبز خودم مهروماه دارم یعنی کلا گیج شدم نمیدونم باید چیکار کنم امسال کنکور ریاضی اصلن من نزدم -
بی احساس ببین راز ریاضی خوندن سمج بازیه من یادمه تا سوم دبیرستان ریاضیم افتضاح بود ولی سوم شروع کردم سمج بازی در اوردم یادمه از مثلثات این کارو شروع کردم انقدر با سوالا ور میرفتم انقد روش های غیر علمی و علمی میرفتم که بعد یه مدت ذهنم باز شد کلا این نکته خیلی مهم تر از معلم و درسنامه هستش